RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Zuja
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Zuja » 23 maj 2012, 19:52

Ko je igro za Velez kad je Velez ispao iz lige? je li to neko nama pomogao ? mi nista nismo krivi Slobodi, oni ako su zasluzili taj opstanak trebali su izbjeći poraz od 2 gola razlike protiv "moćne" slavije i ćao. Bola smorište pričom

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 19:58

Adnel je napisao/la:Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK
vidi prijatelju. Čelik je izgubio kući i od Slavije i od Leotara i zbog toga se ja sramim. pogotovo utakmice sa Leotarom, ta je bila prodana od pojedinih igrača, dok je utakmica sa Slavijom bila regularna. Čelik se opustio poslije vođstva od 1:0, ovi izjednačili poslije nekog kornera. i onda dali gol iz kontre dok je Čelik pritiskao. znači na neki način je i Čelik utjecao da Sloboda ispadne. sad je bilo zadnje kolo. morala je Sloboda i bolje odigrati u Lukavici.al' vi da ste uzeli bod danas Sloboda bi ostala, a vi ste bili u najboljoj poziciji. naravno i Željo je dosta kriv, al' jbg. vi ste bili domaćini. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 19:59

Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

Nemoj moriti više. Odhebite svi. Žalite se vodovodu.
Who dares, wins !

SilaNebeska96
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeska96 » 23 maj 2012, 20:01

BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 20:07

SilaNebeska96 je napisao/la:BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
Ko tebe išta pita :mrgreen:

Je li se potrošio ćumur?

Ja evo jedem mandarine :mrgreen:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 23 maj 2012, 20:12

NeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

krivo je sarajevo i njih je gosk klepio
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 20:12

ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo tako ;)

za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 maj 2012, 20:15

Stvarno mi je zao Slobode sto je ispala :roll: hebi ga ,ali mislim da navijaci Slobode trebaju da sagledaju neke stvari.Prvo dosli smo u Tuzlu bez 9 standarnih igraca i dozvolili Slobodi da udje u poziciju pred zadnje kolo u kojem odlucuju sami o svojoj sudbini.Dakle to je bila velika pomoc sto nismo zapinjali u mecu protiv njih..Druga stvar Sloboda je u Ist.Sarajevu imala nakon 10 tak minuta igraca vise i dobar rezultat(mogli su i izgubiti i sa 1:0 ali i tako bi sigurno ostanli u lizi bez obzira na druge rezultate),a oni su to sve prokockali i izgubili sa 2:0 bez udarca na gol.E sad i pored svega toga opet je Velez kriv sto ste ispali,pa brate ne mozete ocekivati od nas 2 puta u dva kola da vas spasavamo ;) ,mada mi je krivo sto smo izgubili od Goska,najradje bi sad poceo ujedati prvo ljude iz uprave pa picke od igraca :evil: :twisted: :twisted:

MRS SVI IZ SVETINJE STID ME JE KO MI VODI KLUB I KAKVIi IGRACI IGRAJU Za SVETI KLUB :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Ovaj poraz me boli isto ko da smo i mi ispali iz lige(nije radi Slobode toliko vec radi ugleda kluba),SRAMOTA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 maj 2012, 20:16

Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 20:17

@rodjak o tome i ja govorim ovim vašim. :)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 20:18

Ovi misle da se mi zelimo vratiti pod bijeli brijeg :lol:

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 23 maj 2012, 20:19

Ado1921 je napisao/la:Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione :D
Njima smo peticu uvalili ;)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 20:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:

ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo tako ;)

za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno :D
Ma bola nama su uzeli sve što se moglo uzeti. Završio rat, a mi ni gaća nemamo a opet nas svi po glavi.
Oteli ste nam titulu prvaka bivše Juge, dali Zvezdi, koja znači više nego 100 titula Premier lige, uvijek nas gore dočekivali na nož. Velež nije u Tuzli poslije rata mogao boda uzeti pomoću filmskih trikova. Ni nas niko nije .ebo 5% kad smo ispadali. Šta ćemo tu mi. Meni je krivo što je ovo ovako baš šupački ispalo, ne smije se ništa nesportski događati u klubu koji volim i ovo će Uprava iskihati. Čisto, zbog neregularnosti ali što se tiče vas, zovite sad Zvezdu u pomoć. Trebao vam je Sever sadaku skupljati da kupite utakmicu ovdje.
Who dares, wins !

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 23 maj 2012, 20:22

Ovako...

Kao prvo-neka je na čast ovim fanovima Slobode pljuvanje po Mostaru i Veležu,kao i pojedincima iz Zenice koji su se priključili.Kakve veze ima navijač Veleža sa ovom utakmicom????Što se tiče utakmice,neću komentirati.

Kao drugo-ja da sam trenutno u situaciji u kojoj je navijač Slobode,bio bih bijesan na cijeli Svijet,pa i na Velež ali se ne bih spuštao ovako nisko kao što su se spustili pojedinci.

Kao treće...ne serite,niste opucali u okvir gola u Lukavici,haloooo...u utakmici koja život znači.Nemojte mi prodavati šuplju sa pričom,igrali su juniori.Pa ne bi da je Slavija Man Utd.Imali ste sve u svojim rukama,mogli ste i izgubiti sa jednim golom razlike.Sami ste krivi,do vas je.Niti jednom niste šutirali u okvir gola u najvažnijoj utakmici sezone!!!!

Kao četvrto-Ako je ova utakmica prodana,ako će novci ići za RSD Velež,ok je.Ali,ako će kojim slučajem,ti novci završiti u džepu nekoga iz uprave,u džepu Tanovića možda...treba ima yebati m.a.t.e.r,treba sve srušiti.Ako je to istina...smiješnim se prave svi donatori koji daju novas za Velež,teško stečeni novac.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 20:25

niko vama nije uzeo titulu u tz mojne te price sto ti je neko pricao poluisitnu, vi igrali za titulu mi za opstanak..nije niko zvezdi titulu dao nego sebi osigurali ostanak u ligi, nama trebala pobjeda vama trebala pobjeda, pa ko pobijedi...da ste vi danas pobijedili( a nama taj rez da nije odgovarao) nek ispadnemo, igrali ste posteno- ne bi niko a rekao..

ali ovo je drugo, prodali su ime kluba, obraz i ako je vama to uredu i takva uprava onda mi tu nemamo sta pricat , to dovoljno o vama govori...sta ce sutra prodat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 maj 2012, 20:26

NeToBoLa je napisao/la:.ebe mi se za Slobodu. Ovo je ogromna sramota za nas. :oops:

Oni nas dole dočekali s mitraljezom, a mi njih častimo bodovima za opstanak. :oops:
Nema šanse da je ovo kolo 100 % čisto, i pričaće se o ovome još neko vrijeme sigurno... Najgore je što je bilo milion načina da Sloboda ostane, što sam iskreno i priželjkivao ali neka, sad će svi paljbu po Osimu oplesti i po Želji - mi ćemo na kraju ispasti najviše krivi, pa i Velež. Kao što neko reče, imali extra suđenje, TV prijenos, trebao im poraz od 1 gola i opet nisu prismrdili protivničkom golu. Tako ti je to... Najlakše je sada sklapati teorije zavjere.
Osim - drugo ime za Želju !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 20:27

Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 maj 2012, 20:27

Ako je Velez uzeo pare, neka dio toga dadne Lokomotivi koja ne zna hoce li igrati sljedecu sezonu ;)

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 20:28

harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
Trebali ste neku licitaciju odraditi s GOŠKOM. Jbg, sad.
Who dares, wins !

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 23 maj 2012, 20:29

Nabijem ih ja na neku stvar nesposobne....
Tuga jedna,
iskreno zaboli me za Slobodu,
odlucivali su sami o sebi, gore u Tuzli je Velez igrao u najslabijem
sastavu, i nisu bili u stanju u direktnom duelu da se izvuku.
Ali ovo danas, tlak mi je bio milijardu,
ocaj i tuga, i igra i igraci i uprava i mi na stadionu
oko 200 ljudi.
Poserem se ja na sviju nas zajedno...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.