RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ko je igro za Velez kad je Velez ispao iz lige? je li to neko nama pomogao ? mi nista nismo krivi Slobodi, oni ako su zasluzili taj opstanak trebali su izbjeći poraz od 2 gola razlike protiv "moćne" slavije i ćao. Bola smorište pričom
vidi prijatelju. Čelik je izgubio kući i od Slavije i od Leotara i zbog toga se ja sramim. pogotovo utakmice sa Leotarom, ta je bila prodana od pojedinih igrača, dok je utakmica sa Slavijom bila regularna. Čelik se opustio poslije vođstva od 1:0, ovi izjednačili poslije nekog kornera. i onda dali gol iz kontre dok je Čelik pritiskao. znači na neki način je i Čelik utjecao da Sloboda ispadne. sad je bilo zadnje kolo. morala je Sloboda i bolje odigrati u Lukavici.al' vi da ste uzeli bod danas Sloboda bi ostala, a vi ste bili u najboljoj poziciji. naravno i Željo je dosta kriv, al' jbg. vi ste bili domaćini.Adnel je napisao/la:Pa moj Pasha i KOZARA koja je ispala odnijela Velezu bodove,Veleza kuci je mogao svak pobjediti zasto ne i GOSK

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.
Nemoj moriti više. Odhebite svi. Žalite se vodovodu.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
KO JE ŠTA PRODAO. PRIJE VAM SILA NEBESKA BILA KRIVA,ŠTA JE BILO. FUJ STE SVI REDOM
Ko tebe išta pitaSilaNebeska96 je napisao/la:BIHAĆ PRODAO UTAKMICU ZA VAGON UGLJA. ŠTA JE SAD BILO?

Je li se potrošio ćumur?
Ja evo jedem mandarine

krivo je sarajevo i njih je gosk klepioNeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo takoNeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.

za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Stvarno mi je zao Slobode sto je ispala
hebi ga ,ali mislim da navijaci Slobode trebaju da sagledaju neke stvari.Prvo dosli smo u Tuzlu bez 9 standarnih igraca i dozvolili Slobodi da udje u poziciju pred zadnje kolo u kojem odlucuju sami o svojoj sudbini.Dakle to je bila velika pomoc sto nismo zapinjali u mecu protiv njih..Druga stvar Sloboda je u Ist.Sarajevu imala nakon 10 tak minuta igraca vise i dobar rezultat(mogli su i izgubiti i sa 1:0 ali i tako bi sigurno ostanli u lizi bez obzira na druge rezultate),a oni su to sve prokockali i izgubili sa 2:0 bez udarca na gol.E sad i pored svega toga opet je Velez kriv sto ste ispali,pa brate ne mozete ocekivati od nas 2 puta u dva kola da vas spasavamo
,mada mi je krivo sto smo izgubili od Goska,najradje bi sad poceo ujedati prvo ljude iz uprave pa picke od igraca

MRS SVI IZ SVETINJE STID ME JE KO MI VODI KLUB I KAKVIi IGRACI IGRAJU Za SVETI KLUB

Ovaj poraz me boli isto ko da smo i mi ispali iz lige(nije radi Slobode toliko vec radi ugleda kluba),SRAMOTA

MRS SVI IZ SVETINJE STID ME JE KO MI VODI KLUB I KAKVIi IGRACI IGRAJU Za SVETI KLUB

Ovaj poraz me boli isto ko da smo i mi ispali iz lige(nije radi Slobode toliko vec radi ugleda kluba),SRAMOTA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
@rodjak o tome i ja govorim ovim vašim. 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Ovi misle da se mi zelimo vratiti pod bijeli brijeg 

Njima smo peticu uvaliliAdo1921 je napisao/la:Haj sto je Zeljo usrao stvar ali sto ste VI usrali hahahahhaha pa jebote ovo da se igralo na grbavici hladno 5..6:0 za šampione

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ma bola nama su uzeli sve što se moglo uzeti. Završio rat, a mi ni gaća nemamo a opet nas svi po glavi.ultrasstyle_tz je napisao/la:ako Bog da na Bijeli Brijeg se nikad necete vratit a do godine i vrapcice ce vam uzet- ako cemo takoNeToBoLa je napisao/la:Abd, dogodine ćemo ovako i Čelik izbaciti.
Nemoj moriti više. Odhebite svi. Žalite se vodovodu.![]()
za koga smo mi odbijali play off igrat, to je strasno
Oteli ste nam titulu prvaka bivše Juge, dali Zvezdi, koja znači više nego 100 titula Premier lige, uvijek nas gore dočekivali na nož. Velež nije u Tuzli poslije rata mogao boda uzeti pomoću filmskih trikova. Ni nas niko nije .ebo 5% kad smo ispadali. Šta ćemo tu mi. Meni je krivo što je ovo ovako baš šupački ispalo, ne smije se ništa nesportski događati u klubu koji volim i ovo će Uprava iskihati. Čisto, zbog neregularnosti ali što se tiče vas, zovite sad Zvezdu u pomoć. Trebao vam je Sever sadaku skupljati da kupite utakmicu ovdje.
Who dares, wins !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovako...
Kao prvo-neka je na čast ovim fanovima Slobode pljuvanje po Mostaru i Veležu,kao i pojedincima iz Zenice koji su se priključili.Kakve veze ima navijač Veleža sa ovom utakmicom????Što se tiče utakmice,neću komentirati.
Kao drugo-ja da sam trenutno u situaciji u kojoj je navijač Slobode,bio bih bijesan na cijeli Svijet,pa i na Velež ali se ne bih spuštao ovako nisko kao što su se spustili pojedinci.
Kao treće...ne serite,niste opucali u okvir gola u Lukavici,haloooo...u utakmici koja život znači.Nemojte mi prodavati šuplju sa pričom,igrali su juniori.Pa ne bi da je Slavija Man Utd.Imali ste sve u svojim rukama,mogli ste i izgubiti sa jednim golom razlike.Sami ste krivi,do vas je.Niti jednom niste šutirali u okvir gola u najvažnijoj utakmici sezone!!!!
Kao četvrto-Ako je ova utakmica prodana,ako će novci ići za RSD Velež,ok je.Ali,ako će kojim slučajem,ti novci završiti u džepu nekoga iz uprave,u džepu Tanovića možda...treba ima yebati m.a.t.e.r,treba sve srušiti.Ako je to istina...smiješnim se prave svi donatori koji daju novas za Velež,teško stečeni novac.
Kao prvo-neka je na čast ovim fanovima Slobode pljuvanje po Mostaru i Veležu,kao i pojedincima iz Zenice koji su se priključili.Kakve veze ima navijač Veleža sa ovom utakmicom????Što se tiče utakmice,neću komentirati.
Kao drugo-ja da sam trenutno u situaciji u kojoj je navijač Slobode,bio bih bijesan na cijeli Svijet,pa i na Velež ali se ne bih spuštao ovako nisko kao što su se spustili pojedinci.
Kao treće...ne serite,niste opucali u okvir gola u Lukavici,haloooo...u utakmici koja život znači.Nemojte mi prodavati šuplju sa pričom,igrali su juniori.Pa ne bi da je Slavija Man Utd.Imali ste sve u svojim rukama,mogli ste i izgubiti sa jednim golom razlike.Sami ste krivi,do vas je.Niti jednom niste šutirali u okvir gola u najvažnijoj utakmici sezone!!!!
Kao četvrto-Ako je ova utakmica prodana,ako će novci ići za RSD Velež,ok je.Ali,ako će kojim slučajem,ti novci završiti u džepu nekoga iz uprave,u džepu Tanovića možda...treba ima yebati m.a.t.e.r,treba sve srušiti.Ako je to istina...smiješnim se prave svi donatori koji daju novas za Velež,teško stečeni novac.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
niko vama nije uzeo titulu u tz mojne te price sto ti je neko pricao poluisitnu, vi igrali za titulu mi za opstanak..nije niko zvezdi titulu dao nego sebi osigurali ostanak u ligi, nama trebala pobjeda vama trebala pobjeda, pa ko pobijedi...da ste vi danas pobijedili( a nama taj rez da nije odgovarao) nek ispadnemo, igrali ste posteno- ne bi niko a rekao..
ali ovo je drugo, prodali su ime kluba, obraz i ako je vama to uredu i takva uprava onda mi tu nemamo sta pricat , to dovoljno o vama govori...sta ce sutra prodat
ali ovo je drugo, prodali su ime kluba, obraz i ako je vama to uredu i takva uprava onda mi tu nemamo sta pricat , to dovoljno o vama govori...sta ce sutra prodat
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nema šanse da je ovo kolo 100 % čisto, i pričaće se o ovome još neko vrijeme sigurno... Najgore je što je bilo milion načina da Sloboda ostane, što sam iskreno i priželjkivao ali neka, sad će svi paljbu po Osimu oplesti i po Želji - mi ćemo na kraju ispasti najviše krivi, pa i Velež. Kao što neko reče, imali extra suđenje, TV prijenos, trebao im poraz od 1 gola i opet nisu prismrdili protivničkom golu. Tako ti je to... Najlakše je sada sklapati teorije zavjere.NeToBoLa je napisao/la:.ebe mi se za Slobodu. Ovo je ogromna sramota za nas.
Oni nas dole dočekali s mitraljezom, a mi njih častimo bodovima za opstanak.
Osim - drugo ime za Želju !
Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako je Velez uzeo pare, neka dio toga dadne Lokomotivi koja ne zna hoce li igrati sljedecu sezonu 

Trebali ste neku licitaciju odraditi s GOŠKOM. Jbg, sad.harry_90 je napisao/la:Koliko kosta obraz Veleza ? Naravno ako ga imate,ali danas ste dokazali da ga nemate..
Who dares, wins !
Nabijem ih ja na neku stvar nesposobne....
Tuga jedna,
iskreno zaboli me za Slobodu,
odlucivali su sami o sebi, gore u Tuzli je Velez igrao u najslabijem
sastavu, i nisu bili u stanju u direktnom duelu da se izvuku.
Ali ovo danas, tlak mi je bio milijardu,
ocaj i tuga, i igra i igraci i uprava i mi na stadionu
oko 200 ljudi.
Poserem se ja na sviju nas zajedno...
Tuga jedna,
iskreno zaboli me za Slobodu,
odlucivali su sami o sebi, gore u Tuzli je Velez igrao u najslabijem
sastavu, i nisu bili u stanju u direktnom duelu da se izvuku.
Ali ovo danas, tlak mi je bio milijardu,
ocaj i tuga, i igra i igraci i uprava i mi na stadionu
oko 200 ljudi.
Poserem se ja na sviju nas zajedno...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.