Momci iz 1921 će izgleda raditi stream al mislim da ce biti na zvanicnom kanalu ŽeljeLordiox101 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:53Mislim da ce biti live prijenos utakmice Kolubara- Željeznicar na YouTube kanalu 1921.tv
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
To su tvoji zakljucci, ja nigdje nisam napisao da ne treba dovesti hodzica nego sam rekao da mladi trebaju dobijati sansu i pored takvih igraca bar zadnjih 10ak minuta. Ako to nismo u stanju ne znam za sta ce nam sluziti kamp.Tristan10 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:37Znaci treba ici u sezonu sa napadacima Haracic, Beganovic, i juniorima Krizevac i Jaganjac koji je nedavno slomio ruku. A hipoteticki da mozemo da dovedemo Hodzica. Ja mislim da svaki klub odma doveo Hodzica da moze.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:24Ma fazon je sto Mulalic ima kompleks neki i ocigledno na silu hoce da izbori europu fol da se vidi da je on trenercina. On to moze pokusati i jasno mi je da ce pokusati ali realno u ovakvoj konkurenciji ove godine sto igraca, sto trenera u ligi mi imamo jako jako male sanse za europu. I ode jos jedna sezona bez da se ubace u prvi tim ti neki talenti zbog kojih se svi busaju u prsa i zbog kojih se treba graditi neki kamp. Mozda je Diglisicu bolji potez napraviti staracki dom s obzirom na nasu filozofiju zadnjih 10ak godina.
Volio bih da neko Mulalicu objasni strategiju kluba u jacanju mladjih igraca ako mi uopste imamo tu strategiju. Ne znaci da mora svaku tekmu igrati 5 omladinaca, ali ako ta djeca nikad nece dobiti sansu onda mi je i jasno zasto bjeze od nas. Na kraju se vracaju jer nisu pokazali svoj potencijal ali smo i mi krivi sto nismo pustili do kraja da se zaokruzi ta skola. Tesko je igracu od 25 godina promijeniti sredinu a ne djetetu od 18 do 20 godina, i normalno da se vecina ne snadje i propadne pa nam se vracaju kroz par godina.
Kocevic dobijao po 3 minute u zadnjih nekoliko kola. Durakovic nikako. Beca dobio nekoliko minuta vise od Kocevica jer je zabio gol u utakmici u kojoj je bio najgori realno pa se digao neki hajp na njega, samo zbog zog dobio minute. Drina dobijao priliku i treba ove sezone po mom misljenju biti standardan u bar 40% tekmi u prvoj postavi od pocetka. Ovi ostali i nece dobijati sansu koliko bi trebali ako se furamo na to da cemo jacati mlade igrace.
brate sta ces sa Edisom jacatiCiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:16To su tvoji zakljucci, ja nigdje nisam napisao da ne treba dovesti hodzica nego sam rekao da mladi trebaju dobijati sansu i pored takvih igraca bar zadnjih 10ak minuta. Ako to nismo u stanju ne znam za sta ce nam sluziti kamp.Tristan10 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:37Znaci treba ici u sezonu sa napadacima Haracic, Beganovic, i juniorima Krizevac i Jaganjac koji je nedavno slomio ruku. A hipoteticki da mozemo da dovedemo Hodzica. Ja mislim da svaki klub odma doveo Hodzica da moze.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:24Ma fazon je sto Mulalic ima kompleks neki i ocigledno na silu hoce da izbori europu fol da se vidi da je on trenercina. On to moze pokusati i jasno mi je da ce pokusati ali realno u ovakvoj konkurenciji ove godine sto igraca, sto trenera u ligi mi imamo jako jako male sanse za europu. I ode jos jedna sezona bez da se ubace u prvi tim ti neki talenti zbog kojih se svi busaju u prsa i zbog kojih se treba graditi neki kamp. Mozda je Diglisicu bolji potez napraviti staracki dom s obzirom na nasu filozofiju zadnjih 10ak godina.
Volio bih da neko Mulalicu objasni strategiju kluba u jacanju mladjih igraca ako mi uopste imamo tu strategiju. Ne znaci da mora svaku tekmu igrati 5 omladinaca, ali ako ta djeca nikad nece dobiti sansu onda mi je i jasno zasto bjeze od nas. Na kraju se vracaju jer nisu pokazali svoj potencijal ali smo i mi krivi sto nismo pustili do kraja da se zaokruzi ta skola. Tesko je igracu od 25 godina promijeniti sredinu a ne djetetu od 18 do 20 godina, i normalno da se vecina ne snadje i propadne pa nam se vracaju kroz par godina.
Kocevic dobijao po 3 minute u zadnjih nekoliko kola. Durakovic nikako. Beca dobio nekoliko minuta vise od Kocevica jer je zabio gol u utakmici u kojoj je bio najgori realno pa se digao neki hajp na njega, samo zbog zog dobio minute. Drina dobijao priliku i treba ove sezone po mom misljenju biti standardan u bar 40% tekmi u prvoj postavi od pocetka. Ovi ostali i nece dobijati sansu koliko bi trebali ako se furamo na to da cemo jacati mlade igrace.

Molim te da neko izbaci minutazu mladi igraca u ligi da i to jednom razjasnimo. Koliko je npr Gasal imao minutazu? Nego samo sto nije deliver kako se ocekivalo onda se to ne spominje.
-
- Kontakt:
Gasal je igrao i više nego dovoljno
Fakta je ta da je mlad i dobio veliki minutazu, ne vidim sto se on ne ubraja. Beca je isto dobio solidan prostor za igru, Malic isto, Subasic standardan…jednostavno argumentacija nije na mjestu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Vjerovatno pokušavaš opravdati ono što se ne može opravdati.
Sablja je bezmudaš i neznalica koji ne smije gurnuti mladog igrača makar on bio Camavinga.
Samo ću navesti primjer Sarajeva, gurnuli Kovačevića kad im je najviše gorilo, momak izrastao u dobrog golmana uzeli 300k eura na njemu.
Jakir gurnuo Bašića kad se niko nije nadao i uzeli skoro 600k eura, kod Sablje bi isti taj Bašić bio na posudbi u Goraždu, ko se sjeća njegovog prošlog.mandata zna o čemu govorim, idrntičan kao i ovaj, daj mu 20 igrača a ne može evropu ni na manageru izborit.
Kod nas najurili Brajlovića, Bajrića, Kulašina i sad Kočevića, da smo po 100k uzeli za njih bolja bi situacija bila ionako se ne borimo ni za šta. Niko ne traži da ti 11 juniora igra ali što to Drina ne može dobiti šansu da stasa uz Cocu, Neriman uz Štilu, Jaganjac u napadu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Camavinga ti je bas los primjer. Subasic standardan, Gasal standardan. To su ti cinjenice. Ubrajas Brajlovica kad Mulalic nije bio u klubu, Kulasina isto tako. I ostale. Uprava je zakazala u vezi Kocevica i to je to.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:39Vjerovatno pokušavaš opravdati ono što se ne može opravdati.
Sablja je bezmudaš i neznalica koji ne smije gurnuti mladog igrača makar on bio Camavinga.
Samo ću navesti primjer Sarajeva, gurnuli Kovačevića kad im je najviše gorilo, momak izrastao u dobrog golmana uzeli 300k eura na njemu.
Jakir gurnuo Bašića kad se niko nije nadao i uzeli skoro 600k eura, kod Sablje bi isti taj Bašić bio na posudbi u Goraždu, ko se sjeća njegovog prošlog.mandata zna o čemu govorim, idrntičan kao i ovaj, daj mu 20 igrača a ne može evropu ni na manageru izborit.
Kod nas najurili Brajlovića, Bajrića, Kulašina i sad Kočevića, da smo po 100k uzeli za njih bolja bi situacija bila ionako se ne borimo ni za šta. Niko ne traži da ti 11 juniora igra ali što to Drina ne može dobiti šansu da stasa uz Cocu, Neriman uz Štilu, Jaganjac u napadu.
Btw yebo Hodzica i 50 golova za Dinamo, imamo mi Haracica i Krizevca.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kazem "kod nas".Tristan10 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:43Camavinga ti je bas los primjer. Subasic standardan, Gasal standardan. To su ti cinjenice. Ubrajas Brajlovica kad Mulalic nije bio u klubu, Kulasina isto tako. I ostale. Uprava je zakazala u vezi Kocevica i to je to.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:39Vjerovatno pokušavaš opravdati ono što se ne može opravdati.
Mulalić je direktni krivac za Nerimana, problem je što se ništa neće promijeniti na bolje po pitanju talentovanih igrača, pa bolan on je Hodžića pola godine mcrvario na napadaču.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Mi imamo samo na papiru 2 napadaca(plus ona dva juniora, Hodzic nije napadac). Beganovic je prosjecan igrac koji moze mozda zabiti 4-5 golova u sezoni a Haracic dolazi iz federalne lige i za njega ne znamo kako ce se pokazati na ovom nivou. Ako zelimo da se ukljucimo u borbu za Evropu nama fali minimalno jedan napadac koji moze isporuciti 10+ golova u sezoni i isto takvo jedno desno krilo.
Nama je prosle sezone, najbolji strijelac bio Subasic koji je zabio 4 gola u citavoj sezoni. Ako ne dovedemo ovo sto sam vec naveo, nama slijedi patnja i ove sezone..
Nama je prosle sezone, najbolji strijelac bio Subasic koji je zabio 4 gola u citavoj sezoni. Ako ne dovedemo ovo sto sam vec naveo, nama slijedi patnja i ove sezone..
-
- Kontakt:
Tebi bas mozak sporo radi pa ne mozes shvatiti o cemu se ovdje raspravlja.
Ako imas djecu u omladinskom pogonu koja imaju karakteristike da postanu ozbiljni igraci, zasto im se ne moze dati neka minutaza da osjete sta je seniorski fudbal i da pokazu da li su spremni i da sami shvate na cemu moraju poraditi ako osjete da im je tempo prve lige prejak.
Ti ako takvu djecu koja su talenti ne gurnes, doci ce neko iz perspektivnije lige i uvidjeti taj potencijal i besplatno ga uzeti. Ti ces sad pomisliti jeste eto neko ce uzeti jaganjca i hrvatsku da ide npr. Pa uzet ce ga jer vide potencijal i jer ce tamo bar imati prostor da se razvije u igraca. Tako mlado dijete normalno ds ce pristati otici jer vidi da hrvati prodaju igrace u lige petice, imaju deset puta bolju infrastrukturu i uslove za mlade. I normalno je da xe otici. S tim odlaskom 90% te djece se zahebe jer promijene sredinu i postanu totalno zbunjeni i "propadnu"i vrate se u ovu nasu ligu. Vezano za to propadanje mladih igraca ima direktno klub jer nije obavio potpuni proces nad mladim igracem. Ja ne trazim da mi pravimo Dzeku svake 3 godine niti cemo ga napraviti ikad vise. Ali pristojnog igraca koji moze igrati u u jacim nasim klubovima, koji moze otici u Cesku, Poljsku, mislim da imamo mlgucnost za to.
Mozda sam presiroko otisao ali jasno je da se godinama radi lose sa mladim igracima i da nam evo zadnje 2 sezone prosipa pricu kako treba akcent biti da mladim igracima i opet ne dajes priliku toj mladoj djeci a SVI SMO SE OPRODTILI OD NEKE BORBE ZA EUROPU. Nadam se da jesmo jer ako nismo, onda fakat nismo realni.
Da prvenstvo traje 10 kola pa bih mozda i rekao da mozemo zavrsiti u prva 4, ali ovako da ti ovakav trener sa ovakvim igracima izvede citabu sezonu i da izadjes u Europu nema sanse. Cak i sa boljim igracima ne bi uspjeli, a to je Mulalic pokazao u proslom mandatu, samo sto smo sad svi mislili da je bar nesto naucio.
Ako imas djecu u omladinskom pogonu koja imaju karakteristike da postanu ozbiljni igraci, zasto im se ne moze dati neka minutaza da osjete sta je seniorski fudbal i da pokazu da li su spremni i da sami shvate na cemu moraju poraditi ako osjete da im je tempo prve lige prejak.
Ti ako takvu djecu koja su talenti ne gurnes, doci ce neko iz perspektivnije lige i uvidjeti taj potencijal i besplatno ga uzeti. Ti ces sad pomisliti jeste eto neko ce uzeti jaganjca i hrvatsku da ide npr. Pa uzet ce ga jer vide potencijal i jer ce tamo bar imati prostor da se razvije u igraca. Tako mlado dijete normalno ds ce pristati otici jer vidi da hrvati prodaju igrace u lige petice, imaju deset puta bolju infrastrukturu i uslove za mlade. I normalno je da xe otici. S tim odlaskom 90% te djece se zahebe jer promijene sredinu i postanu totalno zbunjeni i "propadnu"i vrate se u ovu nasu ligu. Vezano za to propadanje mladih igraca ima direktno klub jer nije obavio potpuni proces nad mladim igracem. Ja ne trazim da mi pravimo Dzeku svake 3 godine niti cemo ga napraviti ikad vise. Ali pristojnog igraca koji moze igrati u u jacim nasim klubovima, koji moze otici u Cesku, Poljsku, mislim da imamo mlgucnost za to.
Mozda sam presiroko otisao ali jasno je da se godinama radi lose sa mladim igracima i da nam evo zadnje 2 sezone prosipa pricu kako treba akcent biti da mladim igracima i opet ne dajes priliku toj mladoj djeci a SVI SMO SE OPRODTILI OD NEKE BORBE ZA EUROPU. Nadam se da jesmo jer ako nismo, onda fakat nismo realni.
Da prvenstvo traje 10 kola pa bih mozda i rekao da mozemo zavrsiti u prva 4, ali ovako da ti ovakav trener sa ovakvim igracima izvede citabu sezonu i da izadjes u Europu nema sanse. Cak i sa boljim igracima ne bi uspjeli, a to je Mulalic pokazao u proslom mandatu, samo sto smo sad svi mislili da je bar nesto naucio.
-
- Kontakt:
Po meni bi najbolje bilo da napadnemo titulu, a poslije titule grupna faza lige prvaka, skroz legitimno razmisljanjeBrkooo je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:52Mi imamo samo na papiru 2 napadaca(plus ona dva juniora, Hodzic nije napadac). Beganovic je prosjecan igrac koji moze mozda zabiti 4-5 golova u sezoni a Haracic dolazi iz federalne lige i za njega ne znamo kako ce se pokazati na ovom nivou. Ako zelimo da se ukljucimo u borbu za Evropu nama fali minimalno jedan napadac koji moze isporuciti 10+ golova u sezoni i isto takvo jedno desno krilo.
Koliko smo mi bodova izgubili u prosloj sezonu protiv losiji protivnika samo sto nismo imali igraca koji ce gol pospremiti. Cak smo bili i bolji u tim utakmicama ali kad nemas klasu u napadu onda nema ni srece.
- jointunija
- Kontakt:
Daj bola šta lupaš,ako je neko projekt kluba,nema se šta jedan Sablja pitati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:51Kazem "kod nas".Tristan10 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:43Camavinga ti je bas los primjer. Subasic standardan, Gasal standardan. To su ti cinjenice. Ubrajas Brajlovica kad Mulalic nije bio u klubu, Kulasina isto tako. I ostale. Uprava je zakazala u vezi Kocevica i to je to.StrikeWarzone je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:39
Vjerovatno pokušavaš opravdati ono što se ne može opravdati.
Mulalić je direktni krivac za Nerimana, problem je što se ništa neće promijeniti na bolje po pitanju talentovanih igrača, pa bolan on je Hodžića pola godine mcrvario na napadaču.![]()
I druga šarena laža,koji smo bili na tabeli kad je uzeo ekipu te godine kad nismo izašli u Evropu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Mirnes Šito otisao u Podrinje Janja.
Ovo je pravi zeljovac,i forumas. I takvi pišu o drugima. Veliki zeljovac ... strucnjak veliki i humorista u slobodno vrijeme debeli..KANA je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:20brate sta ces sa Edisom jacatiCiroDiMarcio je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:16To su tvoji zakljucci, ja nigdje nisam napisao da ne treba dovesti hodzica nego sam rekao da mladi trebaju dobijati sansu i pored takvih igraca bar zadnjih 10ak minuta. Ako to nismo u stanju ne znam za sta ce nam sluziti kamp.
Kocevic dobijao po 3 minute u zadnjih nekoliko kola. Durakovic nikako. Beca dobio nekoliko minuta vise od Kocevica jer je zabio gol u utakmici u kojoj je bio najgori realno pa se digao neki hajp na njega, samo zbog zog dobio minute. Drina dobijao priliku i treba ove sezone po mom misljenju biti standardan u bar 40% tekmi u prvoj postavi od pocetka. Ovi ostali i nece dobijati sansu koliko bi trebali ako se furamo na to da cemo jacati mlade igrace.bolje i ne razmisljati samo se mozes nervirati .Istrpiti ga i da mu sto prije ledja vidimo .
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 02 jul 2022, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Semper i dalje nastavlja da laze
Ako hoćete da bude forumas s pedigreom morate ko KANA da pišete. To je navijač,svaka cast kako on lijepo piše.. forumas s pedigreom..
Ne da nema prijenosa utakmice, nego se ne moze ni sastav staviti na zvaničnu stranicu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, Lokomotifa, Proximic, Sarun i 51 gost.