FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ista znam po ovim gostovanjima je da je bolje 100 "ludjaka" od 300 "navijaca"..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- corleone87
- Kontakt:
Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Joj što ja ne volim kad idu u Tursku. Ode čovjek, a za pare Boga pitaj kad ćeš dobiti.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
Znaš li kolika bi trebala biti odšteta?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ne znam jos nista,sigurno nesto simbolicno 300-400 k eurateatar je napisao/la:Joj što ja ne volim kad idu u Tursku. Ode čovjek, a za pare Boga pitaj kad ćeš dobiti.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
To je lijepa para, ne bi valjalo da ode za manje.super je napisao/la:ne znam jos nista,sigurno nesto simbolicno 300-400 k eurateatar je napisao/la:Joj što ja ne volim kad idu u Tursku. Ode čovjek, a za pare Boga pitaj kad ćeš dobiti.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
Ni moji unuci nece docekat da se uplate pare od Sehica, a sad trebamo izvisiti i za Stanica.
S Turcima se ne smije pregovarat bez kalasnjikova.
S Turcima se ne smije pregovarat bez kalasnjikova.
- BlueForever87
- Kontakt:
Ako prodjemo Makedonce, a nadam se da hocemo, protiv koga bi igrali u 3 pretkolu, ko je na listi mogucih protivnika?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
- super
- Kontakt:
ne mogu ti poslati poruku,ukljuci da ti nesto kazemCARSON je napisao/la:Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Jos je Jamak vjerovatno ljut i "uvredjen" vratio..
FK SARAJEVO.
- moustapha
- Kontakt:
Za nasu ligu to nisu simbolicne cifre. Problem je brzina naplate od pokvarenih turaka. Ta cifra ostavlja mogucnost da se angazuju neki igraci koji traze angazman u ovom periodu.super je napisao/la: ne znam jos nista,sigurno nesto simbolicno 300-400 k eura
#divovi
- ultrassa1921
- Kontakt:
sta je pisac zelio reci?mma_hz je napisao/la:Ako ista znam po ovim gostovanjima je da je bolje 100 "ludjaka" od 300 "navijaca"..![]()
Manijaci Zeljini
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
do septembra ce nam kjosevski bit kapiten... 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.
- super
- Kontakt:
napadac dolazi,ime neznam al 100% dolazi,igrao u ukrajiniroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.
Da si "ludjak" znao bi..ultrassa1921 je napisao/la:sta je pisac zelio reci?mma_hz je napisao/la:Ako ista znam po ovim gostovanjima je da je bolje 100 "ludjaka" od 300 "navijaca"..![]()
FK SARAJEVO.
Sve što ima ponudu i što se može prodat treba prodat, pa mi ćemo od zolote i stane imati 1,5 milion km na računu znaš koja je to lova, a za te pare kupit igrača pun k u našoj ligi i okruženju ili za bajde ih naći na pasja preskakala, jedino mi i prodajemo za cifre i uopšte prodajemo, ja sam uvjek za to, **** nezadovoljnog igrača ako zna da ga neko hoće a ti ga nećeš prodat to je najgore imali smo takva iskustva.CARSON je napisao/la:Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu![]()
Što se naplate tiče ovi iz istanbulspora su uvjek platili sve i pošteni su od ovih kurdskih ekipa.
Moze li neko naci onaj post sto je neko postavio od prije par sedmica o dugovanju i rastu duga sarajeva,ovom jednom liku da pokazem,nevjeruje covjek..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Razabu da mi je neko prije dvije sezone rekao da cu ovoliko zaliti odlazak stanica nebi mu vjerovaoroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.
Zadnja proslava Titule pred 7 hiljada ljudi sjedim i kontam kako ce nam se obiti od glavu i kako cemo pozeliti novu Titulu ali eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 104 gosta.