Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
Joj što ja ne volim kad idu u Tursku. Ode čovjek, a za pare Boga pitaj kad ćeš dobiti.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
ne znam jos nista,sigurno nesto simbolicno 300-400 k eurateatar je napisao/la:Joj što ja ne volim kad idu u Tursku. Ode čovjek, a za pare Boga pitaj kad ćeš dobiti.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
Znaš li kolika bi trebala biti odšteta?
To je lijepa para, ne bi valjalo da ode za manje.super je napisao/la:ne znam jos nista,sigurno nesto simbolicno 300-400 k eurateatar je napisao/la:Joj što ja ne volim kad idu u Tursku. Ode čovjek, a za pare Boga pitaj kad ćeš dobiti.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
Znaš li kolika bi trebala biti odšteta?
Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
ne mogu ti poslati poruku,ukljuci da ti nesto kazemCARSON je napisao/la:Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu![]()
Za nasu ligu to nisu simbolicne cifre. Problem je brzina naplate od pokvarenih turaka. Ta cifra ostavlja mogucnost da se angazuju neki igraci koji traze angazman u ovom periodu.super je napisao/la: ne znam jos nista,sigurno nesto simbolicno 300-400 k eura
sta je pisac zelio reci?mma_hz je napisao/la:Ako ista znam po ovim gostovanjima je da je bolje 100 "ludjaka" od 300 "navijaca"..![]()
napadac dolazi,ime neznam al 100% dolazi,igrao u ukrajiniroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.
Da si "ludjak" znao bi..ultrassa1921 je napisao/la:sta je pisac zelio reci?mma_hz je napisao/la:Ako ista znam po ovim gostovanjima je da je bolje 100 "ludjaka" od 300 "navijaca"..![]()
Sve što ima ponudu i što se može prodat treba prodat, pa mi ćemo od zolote i stane imati 1,5 milion km na računu znaš koja je to lova, a za te pare kupit igrača pun k u našoj ligi i okruženju ili za bajde ih naći na pasja preskakala, jedino mi i prodajemo za cifre i uopšte prodajemo, ja sam uvjek za to, **** nezadovoljnog igrača ako zna da ga neko hoće a ti ga nećeš prodat to je najgore imali smo takva iskustva.CARSON je napisao/la:Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu![]()
Razabu da mi je neko prije dvije sezone rekao da cu ovoliko zaliti odlazak stanica nebi mu vjerovaoroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.