FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
prije ce propustit sansu da uhljebe jos neki stranacki kadar, nego da profitiraju.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
" onclick="window.open(this.href);return false;
vrijedi se prisjetiti..
vrijedi se prisjetiti..
_________________________________________________________________________________________________denole je napisao/la:_________________________________________________________________________________________________avlami97 je napisao/la:_________________________________________________________________________________________________mma_hz je napisao/la:[quote="denole"]I meni malo smeta ovaj Adžemov umor i kukanje preko medija. Ipak nismo mi baš toliko loši. Realno od igrača koji su igrali zadnje dvije godine fale Kerla, Zolotić i Hodžić.
@denole, ti fakat lupaš ili ti je sjećanje kratko. Čuj u zadnje dvije godine od igrača fale Kerla, Zolotić i Hodžić. Ukoliko ne možeš da pamtiš nemoj da lupaš.
Sjećanje mi govori da su u zadnje dvije godine u Želji igrali: Adnan Hadžić, Lončarić, Urdinov, A. Škaljić, Vasilić, Bogičević, Kerla, Zolotić, Vernes Selimović, E. Čolić, Adilović, Armin Hodžić, Bekrić.... Pa zadnju sezonu je do četvrtog kola igrao Adilović dao 2 gola, igrao E. Čolić dok ga nisu skršili Bijeljinci na Grbavici, u toj utakmici dao i gol. Nikako ne mogu da shvatim neke ljude koji LUPETAJU.
Admiru Adžemu i svim igračima svaka čast. Treba im dati bezrezervnu podršku. Oni će to prepoznati i boriti se. Ukoliko je ta borba dovoljna za 16. mjesto. Onda uredu, ispadamo, ali ukoliko se bore mi im moramo davati podršku i to je sve.
Molio bih ove kojima sjećanje ne seže dalje od par mjeseci da ne lupetaju. ŽELJO U SRCU!
Meni se čini da ti glupane lupetaš, reci mi samo da su tu ova trojica koje sam nabrojao ko bi ti igrao u prvom timu od tih silnih što ti nabrajaš. Prvo malo razmisli pa onda reci nekome da lupeta,
@denole,
Svaka vrsta argumentovane rasprave sa tobom je uzaludna. boldirao sam tvoje pisanje, kako ne bi došlo do smutnje u glavi čitaoca.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
bezveze se svađate.
ovaj kosorić bi mogao biti vrlo dobra zamjena za kerlu, a sigurno je bolji od njega u njegovim žutim momentima kad mu se ne igra (što je prošle godine bilo 20 kola - dvije trećine sezone). fale još kreativni veznjak i napadač, a po meni je kreativni veznjak i dosta bitniji od to dvoje jer mislim da nedo može odgovoriti + količić, baša i beganović. toplo se nadam da će to biti bekrić. također se toplo nadam da svraka odlazi za iole korektnu lovu. on je svoje za nas dao.
ovaj kosorić bi mogao biti vrlo dobra zamjena za kerlu, a sigurno je bolji od njega u njegovim žutim momentima kad mu se ne igra (što je prošle godine bilo 20 kola - dvije trećine sezone). fale još kreativni veznjak i napadač, a po meni je kreativni veznjak i dosta bitniji od to dvoje jer mislim da nedo može odgovoriti + količić, baša i beganović. toplo se nadam da će to biti bekrić. također se toplo nadam da svraka odlazi za iole korektnu lovu. on je svoje za nas dao.
Danas cu saznati od prijatelja u Skoplju na kojoj makedonskoj tv stanici ce biti prenos, tako da javim i ubacim tv kanal na kojem ce biti.DukeOfWellington je napisao/la:Imam osjećaj da BH Telecom neće propustiti još jednu priliku da profitira.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- champions1921
Kosoric ce biti bolji od Kerle ako ga povrede zaobidju i tu necemo izgubiti.. Beganovic nije nista losiji od Nede i trebao bi dobijati sansu ali i da ih obojicu saberemo opet nisu ni 30% Armina Hodzica i mislim da bi mogli imati problema u realizaciji bar kada su napadaci u pitanju.. Sredina bi trebala biti OK.. Mislim da ce mali Haskovic mnoge pozitivno iznenaditi ako dobije adekvatnu sansu a dobice je samo u slucaju da nas napuste Jamak i Svraka sto se izgleda nece desiti.. Od Bekrica 90% nece biti nista, a Adzem je izmedju redova objasnio zasto mada bi nam lego ko budali samar..
BUDI ŽELJO !!!
hodžić je generacijski talenat, on može sam ni iz čega napraviti šansu i višak igrača, al' što se tiče čiste realizacije on je nafulao zicera što ne znam da je neko u novijoj istoriji želje za jednu godinu.
- ultrassa1921
- Kontakt:
U petak 19.7ultrassa1921 je napisao/la:kad je izvlacenje za 3. pretkolo?
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
vrbanjusa je napisao/la:U petak 19.7ultrassa1921 je napisao/la:kad je izvlacenje za 3. pretkolo?
petak je 18-ti

1921
Pardon mislio sam da je danas utorak. U petak je izvlacenje 18.7.denole je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:U petak 19.7ultrassa1921 je napisao/la:kad je izvlacenje za 3. pretkolo?
petak je 18-ti
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
- Kontakt:
Mislim da previše negativno shvatate ovaj Adžemov intervju. Čovjek je po meni govorio u smislu šta bi volio da ima, a izuzetno je svjestan svega onoga što nema. Želi radom i rezultatima da dođe do love koja će sve to promijeniti. Ljudi nedostaje u svim segmentima, ali nema love da se plate ti ljudi, a sigurno ima još uvijek nekih kao što su bili Đelo i BUki pa ništa na svoju rukku nisu radili nego samo ono što baš moraju. Ko sekretarice kakve, ali čisti se sve to.
ISto za Bekrića jedan pričao sa njim i dolazi 99%, drugi kažu ne dolazi. Dok ne potpiše uopšte me ne zanima. PUno brate ta mahala radi.
Vidim sad poveo Adžem 18 igrača i nema Dedića. Šta je sa njim? Ovih 18 igrača i ako dođu još dvojica je ektra okosnica. Nema brige, a i mlađi će dobivati šansu. Tu je i Enis.
ISto za Bekrića jedan pričao sa njim i dolazi 99%, drugi kažu ne dolazi. Dok ne potpiše uopšte me ne zanima. PUno brate ta mahala radi.
Vidim sad poveo Adžem 18 igrača i nema Dedića. Šta je sa njim? Ovih 18 igrača i ako dođu još dvojica je ektra okosnica. Nema brige, a i mlađi će dobivati šansu. Tu je i Enis.
-
- Kontakt:
FOTO: Plavi otputovali za Skoplje
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-otpu ... plje/9992/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-otpu ... plje/9992/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odg: FK Željezničar
Edit:zaboljisportuBiH je napisao/la:Mislim da previše negativno shvatate ovaj Adžemov intervju. Čovjek je po meni govorio u smislu šta bi volio da ima, a izuzetno je svjestan svega onoga što nema. Želi radom i rezultatima da dođe do love koja će sve to promijeniti. Ljudi nedostaje u svim segmentima, ali nema love da se plate ti ljudi, a sigurno ima još uvijek nekih kao što su bili Đelo i BUki pa ništa na svoju rukku nisu radili nego samo ono što baš moraju. Ko sekretarice kakve, ali čisti se sve to.
Ah sad vidim, pa po meni nije ovo loš tim. Nuspahić i Kosorić su otišli i tjt.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Koliko je autobusa dosad popunjeno zna li se ista?Vidim tamo na grupi ima jos nekih likova koji bi da idu,pa im govore da skupe jos 50 osoba kako bi autobus jos jedan ubacili ili eventualno neki kombi da organizuju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:Koliko je autobusa dosad popunjeno zna li se ista?Vidim tamo na grupi ima jos nekih likova koji bi da idu,pa im govore da skupe jos 50 osoba kako bi autobus jos jedan ubacili ili eventualno neki kombi da organizuju..
Jucer se govorilo o cifri od 3-4 popunjena bus-a i ja sam vidio da ima dosta ljudi na org-u sto hoce da idu a nisu jos uplatili.
Nadam se da ce se uspjeti organizovati jos jedan bus ili bar kombi za ove sto hoce da idu
1921
-
- Kontakt:
oko 300 ce nasih biticorleone87 je napisao/la:Koliko je autobusa dosad popunjeno zna li se ista?Vidim tamo na grupi ima jos nekih likova koji bi da idu,pa im govore da skupe jos 50 osoba kako bi autobus jos jedan ubacili ili eventualno neki kombi da organizuju..
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- ultrassa1921
- Kontakt:
+ ljudi sto ce ici privatno i mozda tamo ima neki nas coek i bice nas fina brojka aBdfedeltafrotta je napisao/la:oko 300 ce nasih biticorleone87 je napisao/la:Koliko je autobusa dosad popunjeno zna li se ista?Vidim tamo na grupi ima jos nekih likova koji bi da idu,pa im govore da skupe jos 50 osoba kako bi autobus jos jedan ubacili ili eventualno neki kombi da organizuju..

Manijaci Zeljini
- corleone87
- Kontakt:
Samo 300?Pa jbt toliko je u Crnoj Gori bilo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: desnibocni i 40 gostiju.