FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sajine ne lupetaj gluposti provocirali i vrjedzali srbe
u zelji igra puno srbe navijaca ima puno srba ...a to sto neki polupismeni glupani vrjedzaju i psuju i uljecu na teren,to nemora da vrjedi za globalu...ti sto vrjedzaju,oni vrjedzaju svakoga a ne samo srbe...pusti to ba 
-
plava_pruga
- Kontakt:
Evo vratih se sa utakmice pomalo razocaran zgob onog na kraju al jbg to je domaci fudbal...
ali bitno je da smo dobili 3 boda ostalo nista nije vazno. U prvom poluvremenu fina igra od noge do noge al u drugom poluvremenu smo se na pocetku malo opustili i to nas je moglo kostati vodstva (ali nije
). Sve u svemu drago mi je za pobjedu a sad se okrenuti lagano iducoj utakmici.
ali bitno je da smo dobili 3 boda ostalo nista nije vazno. U prvom poluvremenu fina igra od noge do noge al u drugom poluvremenu smo se na pocetku malo opustili i to nas je moglo kostati vodstva (ali nije
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Evo ovako, što se tiče penala, ja sam u prvi mah odmah pomislio da je 100% cist ko suza, i tek na usporenom snimku se vidjelo da je Bučan dobro simulirao situaciju, tako da tvrditi da je to neko navlačenje sudije za Želju smiješno. Znači, ponovit ću, tek poslije usporenog snimka sam vidio, a sudija mora da procjeni u nanosekundi!! Druga tvrdnja, da je kao ono bacanje onog Slavijinog igrača čist penal je nepoznavanje fudbala kao igre! Jbg, ono je baš očito bilo iz aviona, i zato sudija nije ni nasjeo! Toliko za vjerne posjetioce Željine stranice iz drugih navijačkih skupina, da ne bude ''neće niko da im odgovori''!!
Utakmica dobra s obzirom na teren, na kojem je u zadnjih 10 dana odigrano 5 utakmica, kisa cijeli dan, teren oranica od prosle utakmice, "lopte" se nije moglo igrati... Pobjeda zasluzena; penal ako nije bio kako kaze vecina koja je gledala prijenos na TV - vjerujem, iako se meni ucinilo kao cist sa tribine, (jbga zao mi je, i mi smo morali dobiti jedan ove sezone), slavija dobra u jednom dijelu drugog poluvremena, nekih 10-tak minuta, sve ostalo bolji Zeljo...Za ove sto pricaju kupljena titula itd, pitajte laktasi, celik, siroki,...liga, zrinjski kup... i ostale timove koje smo "pregazili" u ovom nevjerovatnom nizu za nasu ligu;
Sokolovi provocirali, manijaci odgovorili, seljacina medju 4-5 hiljada ljudi se uvijek nadje, na zalost ispalo je kako je ispalo... Kazna ce biti debela, samo novcana, zbog lose organizacije a nije uletilo 100 ljudi nego jedna budala, nema razloga da nas kazne praznim tribinama protiv travnika.....
Za nadati se boljem terenu za 7 dana, da igraci, osim fizicke pripremljenosti, pokazu ono sto nas odusevljava posljednjih sedmica a to je najljepsi fudbal u drzavi pa i sire...
Sokolovi provocirali, manijaci odgovorili, seljacina medju 4-5 hiljada ljudi se uvijek nadje, na zalost ispalo je kako je ispalo... Kazna ce biti debela, samo novcana, zbog lose organizacije a nije uletilo 100 ljudi nego jedna budala, nema razloga da nas kazne praznim tribinama protiv travnika.....
Za nadati se boljem terenu za 7 dana, da igraci, osim fizicke pripremljenosti, pokazu ono sto nas odusevljava posljednjih sedmica a to je najljepsi fudbal u drzavi pa i sire...
Ne diraj covjeka, cirilica je nase pismo kao i latinica... A ako ne znas citat, ima ko zna, a tebi ostaje http://www.datavoyage.com/codepageconverter/ da konvertujes sebi ako te zanima...dark_devil je napisao/la:Ajd molim te ne pisi i onako niko ne cita tvoje postove :S de pocni koristit latinicu kao 99.87% svijeta" je napisao/la:ај не ? ? те, & % & $ на оно % ' ", / ", & & & " ' ', ? ја не $ $ " $ " " у " % $ ја " у праву за оне ?.sanjinzeljo je napisao/la:oooo banjalucanin sta mai prijateljuposto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi...
pozdrav iz seher sarajeva
% " $ & & $ на % '.Ја ' " " $ ' је $ " ?, а $ & тога % $ ? " $ за ?... " & " % " / % се не $ $ $, него ' " & ' " " ?... А % се " &, ? " " се $ је у ' & / ", тј ". % - " " ", ? је $ - & " у Европу, све ? % $ $ је $. " & везе " " са " % " % ? не % " ????!!! Ја " ? јер је то ' уставно право " јер је то " " $, а не зато $ " & & % ".LBJ MVP je napisao/la:Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka
А % се " ", ? су ' ?, овај $ на ? је " " ?! $ је ? ? $, ? " $ то не $ " ". А $ не " % сте ' ? &
RAzultat dobar, tekma dobra, oje ekipenapadacki, salvija zna igrati fudbal ali mi smo ipak na vecem nivou. navijaci prejaki, navijanje takodjer, malo su sokolovi bli smjesni pa onda kad nisu znali sta ce malo se poceli gadjati. Niko nije naviao ubij srbina, nego cetnika ako vas bas zanima, dok su sokolovi spominjali muslimane ( na sta je logicno uzvratiti sa cetnicima, kad se vec uzvraca). Imali smo dva debila od navijaca prvi je onaj koji je cupo stolice na sjeveru i pokusavo da dobaci do sokolova u unakrsnom gadjanju a drgu je imbili koji je uletio u teren za sto je kriva smo policija koja ga je i uvela u teren, golaman slavije treba predloziti za oscara ne znam kako mu nije mrsko da glumi onoliko a najgore je sto ne znam sta je htio postici sa tim, ili mozda je zaoto pa mu bol dodje nakom minute u glavu tek, a najjaci detalj mozda se i vidio na TV kad regoje prilazi i govori golmanu da ostane lezati :SSSSS.
I da kao sto neko rece nemaju nas za sto kazniti, u engleskoj utrce navijaci u spanij utrce utrce u njemacoj pa im se ne kanjavaju stadioni, bit ce novcana ali nista drugo ne bi trebalo biti
I da kao sto neko rece nemaju nas za sto kazniti, u engleskoj utrce navijaci u spanij utrce utrce u njemacoj pa im se ne kanjavaju stadioni, bit ce novcana ali nista drugo ne bi trebalo biti
Mes Que Un Club
pa trebalo bi ono usrano obezbjedjenje kaznit..uredno im se plati da odrzavaju red i sigurnost i nakon njihovog propusta treba sad ispastati mnogi..muamer10 je napisao/la:... Kazna ce biti debela, samo novcana, zbog lose organizacije a nije uletilo 100 ljudi nego jedna budala, nema razloga da nas kazne praznim tribinama protiv travnika......
-PAJA Fan Club!!
Svaka cast momcima na pobjedi, ispunili su moja ocekivanja, malo je onaj incident uzdrmao sve prisutne, onaj hajvan se napravi pametan, a nedaj Boze da su prekinuli tekmu zbog njega namrtvo bi ga trebalo izdegencit
Ljože trenutno prvi, idemo dalje i aBd po titulu

Ljože trenutno prvi, idemo dalje i aBd po titulu
mB!
Kakav je ono Neandertalac..?
Ali golman je još smješniji...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Golmanu oskar za glumu, onom navijacu samar od uha do uha.AYAN je napisao/la:Kakav je ono Neandertalac..?
× Plava krv ispod koze ×
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nije vazno za cirilicu valjda si je u skoli ucio to je pismo svi nas isto kao i latinica nego ti penali zeljin mi se cinio kako sam ja vidio kao cist penal ali eto vi poricete sigurno je bolje sa TV a za slaviju stvarno smjesno ljudi su se poceli bacat i znamo svi kakva je slavija hinjski klub kao nase komsije sa koseva i sloboda a prozivanje srba je bilo minimalno sto vise ja sam bio pozitivno iznenaden onim sto se desilo u prvom poluvremenu nesto se desilo gore nesto su ov nama psovali ali svi on belaji su bili bez potrebni i vjerovali mi ili ne kad je onaj pasa uletio ja sam se okrenuo i prico sa jaranomdark_devil je napisao/la:Ajd molim te ne pisi i onako niko ne cita tvoje postove :S de pocni koristit latinicu kao 99.87% svijeta" je napisao/la:ај не ? ? те, & % & $ на оно % ' ", / ", & & & " ' ', ? ја не $ $ " $ " " у " % $ ја " у праву за оне ?.sanjinzeljo je napisao/la:oooo banjalucanin sta mai prijateljuposto smo konkurenti za titulu i kup takodzer,ja mislim da je tebi sve pogresno i lose sto zeljeznicar radi...
pozdrav iz seher sarajeva
% " $ & & $ на % '.Ја ' " " $ ' је $ " ?, а $ & тога % $ ? " $ за ?... " & " % " / % се не $ $ $, него ' " & ' " " ?... А % се " &, ? " " се $ је у ' & / ", тј ". % - " " ", ? је $ - & " у Европу, све ? % $ $ је $. " & везе " " са " % " % ? не % " ????!!! Ја " ? јер је то ' уставно право " јер је то " " $, а не зато $ " & & % ".LBJ MVP je napisao/la:Na tvoju žalost znam čitat ćirilicu i znam da ti je krivo što ćete na kraju u finalu kupa od nas izgubit i u ligi biti 2. ipak mi smo trenutno najbolji BH klub,a Borac je isto dobar,ali nisu za prvaka
А % се " ", ? су ' ?, овај $ на ? је " " ?! $ је ? ? $, ? " $ то не $ " ". А $ не " % сте ' ? &
svoj ti pos'o !
Rutinski smo Slaviju odradili , umor se vec osjeca kod igraca,teren vrlo težak za igru ali najbitnija su 3 boda.
7 dana pauze ce dobro doci da se igraci pripreme za Travnik...veliki propust obezbjeđenja koje klub dobro i uredno placa a oni nam ovako vracaju
, onaj lik koji je uletio u teren je pokvario utakmicu i bice kazni sigurno 
7 dana pauze ce dobro doci da se igraci pripreme za Travnik...veliki propust obezbjeđenja koje klub dobro i uredno placa a oni nam ovako vracaju
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
_Bad_boy je napisao/la:pa trebalo bi ono usrano obezbjedjenje kaznit..uredno im se plati da odrzavaju red i sigurnost i nakon njihovog propusta treba sad ispastati mnogi..muamer10 je napisao/la:... Kazna ce biti debela, samo novcana, zbog lose organizacije a nije uletilo 100 ljudi nego jedna budala, nema razloga da nas kazne praznim tribinama protiv travnika......
Apsolutno se slazem, ne mogu osigurati sjevernu tribinu, gdje je, usput receno, veceras prvih 5-6 redova bilo prazno i prodje im neki debilcina i degenerik.
@amertiger
Ali zaboravio si jednu bitnu činjenicu, ovo nije Njemačka, Španija..nego BiH, sa mafiozama u Savezu. Daj Bože da se varam, ali mog'o bi nam ga Bogdan uvalit do jaja!
Ali zaboravio si jednu bitnu činjenicu, ovo nije Njemačka, Španija..nego BiH, sa mafiozama u Savezu. Daj Bože da se varam, ali mog'o bi nam ga Bogdan uvalit do jaja!
1. ŽELJEZNIČAR 20 11 5 4 38
2. BORAC 19 12 2 5 38
3. ŠIROKI BRIJEG 19 10 4 5 34
4. SARAJEVO 20 10 4 6 34
5. VELEŽ 20 10 3 7 33
6. ZRINJSKI 20 9 5 6 32
7. LEOTAR 20 9 2 9 29
8. TRAVNIK 20 8 4 8 28
9. RUDAR P. 20 7 4 9 25
10. OLIMPIK 19 7 4 8 25
11. ČELIK 20 7 3 10 24
12. SLAVIJA 20 6 5 9 23
13. ZVIJEZDA 19 7 2 10 23
14. MODRIČA M. 20 6 3 11 21
15. SLOBODA 19 6 2 11 20
16. LAKTAŠI 19 5 2 12 17
2. BORAC 19 12 2 5 38
3. ŠIROKI BRIJEG 19 10 4 5 34
4. SARAJEVO 20 10 4 6 34
5. VELEŽ 20 10 3 7 33
6. ZRINJSKI 20 9 5 6 32
7. LEOTAR 20 9 2 9 29
8. TRAVNIK 20 8 4 8 28
9. RUDAR P. 20 7 4 9 25
10. OLIMPIK 19 7 4 8 25
11. ČELIK 20 7 3 10 24
12. SLAVIJA 20 6 5 9 23
13. ZVIJEZDA 19 7 2 10 23
14. MODRIČA M. 20 6 3 11 21
15. SLOBODA 19 6 2 11 20
16. LAKTAŠI 19 5 2 12 17
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Hoce li neko napisati sta se desavalo sa navijacima Slavije...zasto su "morali" napustili utakmicu?
Cestitke za novu pobedu! Bice pehara ove godine na Grbavici.
Ako je ono navijač...onda je i crno = bijelo. Ono je neki seljak kome treba zabranit dolazak na GrbavicuMaliMemo je napisao/la:Golmanu oskar za glumu, onom navijacu samar od uha do uha.AYAN je napisao/la:Kakav je ono Neandertalac..?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Morali su napustit jer je tako kod gostujucih navijaca, izlaze 10 min prije kraja utamice da se izbjegnu incidenti.cole-ch je napisao/la:Hoce li neko napisati sta se desavalo sa navijacima Slavije...zasto su "morali" napustili utakmicu?
× Plava krv ispod koze ×
Onog je murija natabala vjeruj mi na CUMu je zavrsioMaliMemo je napisao/la:Golmanu oskar za glumu, onom navijacu samar od uha do uha.AYAN je napisao/la:Kakav je ono Neandertalac..?
Znas da kod nas svi gostujuci navijaci idu 10 min prije kraja tekme.cole-ch je napisao/la:Hoce li neko napisati sta se desavalo sa navijacima Slavije...zasto su "morali" napustili utakmicu?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.