Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bhsport » 18 jan 2017, 09:20

Willer je napisao/la: Potrudi se malo jace, vecina tih utakmica sto si nabrojao su prijateljske.
I boli me djon kad si krenuo pratiti reprezentaciju i ti i bhsport i bilo ko, dzaba vam kad ne znate cijeniti njene igrace. Pratim i ja reprezentaciju od njenog prvog nastupa, ako cemo mak na konac i sta sad? Nije ti ovo mjerenje kite, druze.
Jedini koji moralisu i fataju se patetike si ti i ostali hejteri sa svojom kadadahija-udara pleske-kiksaros-cry me a river pricom, no sve cinjenice i statistike govore da ste jednostavno u krivu.
Vjerujem da Spahica znas licno cim govoris da je nula od covjeka? Nula od covjeka nikad ne bi otisla na dzenazu onim izginulim krajisnicima nakon Litvanije npr, ali hej, ti nisi propustio utakmice do 2012, mora da si ljudina i po.

I zapamti, igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju i dugogodisnji kapiten reprezentacije za koji tvrdis da ti je u srcu, nikad nece otici u zaborav, ma koliko se vi redovni hejteri i kvazi moralisti trudili da nesto kao dokazete.
Sad vec pokazujes bezobrazluk, boli i mene vrsnjak ko si ti i kakvo znanje o fudbalu imas, pokazao si kroz ovu diskusiju da ne znas diskutovati, da ne pristajes ni na kakvo pomjeranje stava, da te boli neka stvar kada smo ti dokazali da je tvoj idol kriv sto nam je oteo EP i tvoj odgovor na to je neka je.
E pa kada vec ne znas i ne umijes i kad te zaboli za misljenje ljudi koji zive fudbal sa tobom niko ziv nebi trebao pricati.
Dakle neko ko govori da cijeni nase fudbalere a nabija na k... selektora koji je dusu ostavio da ovu repku izvede na put u najtezim ratnim vremenima, ljude koji su osnovali nas FS i predstavili nas svijetu, ljude koji su dobili Italiju, Dansku, to ti nabijes na neku stvar da bi opravdao gluposti poput slijedecih:
0:03 Jorgensen prolijece pored Spahica koji ga prati pogledom i zakucava loptu u nasu mrezu. Dakle to je utakmica koja nam je donosila direktan plasman na EP 2004 godine.
1:34 Spahic kiksa na petercu, a lopta prolijece pored njega, fulao je loptu iako je imao cistu situaciju
2:45, Marica ga otresa ko slinu u duelu i zabija za 3:0, 100% krivica Emira Spahica. Ova utakmica je bila znacajna zbog borbe za baraz za EP 2012 koju nam je Spahic oteo svojim kretenisanjem i bezobrazlukom. No o tome cemo poslije
0:02 Spahic pravi bespotreban penal, da bi minut kasnije dobio crveni karton:

https://www.klix.ba/sport/kvalifikacije ... /060906032, pocetak kvala na EP 2008 prva tekma na domacem terenu.
3:20 Spahic seta pored Samarasa koji lagano postize gol. U toj tekmi je Spahic napravio faul a sudija iskljucio Sasu Papca, Spahic je to kolegijalno presutio, za aplauza.

I zatim spektakl:
12:48, Nasri ga prolazi, Emir u duelu dobija prednost, blizi je lopti i umjesto da je izbije, odlucuje da se gura sa Nasrijem, zbog cega pravi faul a sudac koji nas kasapi cijelo drugo poluvrijeme jedva ceka da svira penal. To nam je direktno 100% svojom krivicom izbija iz ruku EP 2012.
0:43 Spahic nicim izazvan daje loptu Nigerijcu u noge
4:13 Prejahan od strane nigerijca za gol koji nas izbacuje sa SP

Dakle, Emir Spahic u svemu ovome nosi veliku odgovornost, a naveo sam samo neke bitnije tekme, one manje bitne necu niti imam namjeru. Poenta svega je da Emir nije bezgresan kako ga ti i pojedinci pokusavaju predstaviti. Emir Spahic jeste odigrao veliki broj tekmi i svaka mu cast na tome, dao je znacajan doprinos dolasku do baraza 2009, 2011 i plasmanu na SP 2014 to NIKO NE SPORI niti moze SPORITI.
Emir Spahic je svojim odnosom prema repki bolestan lezao u svlacionici u nesvijesti nakon Grcke.
Meni licno je zao sto nije dosao do Premier lige u najboljim godinama jer je mogao dodatno napredovati, ali se dokazao u Spaniji i Njemackoj.
Ali ono sto ti neces i ne zelis da priznas je da Emir Spahic ima i drugu stranu medalje koja je takva da sve nase velike igrace kada skupis nece napraviti toliko gluposti koliko ih je napravio Emir Spahic je izgovorio recenicu:

"Munib Ušanović je, ma šta o tome ko mislio, najbolje rješenje za sekretara N/FS BiH".

Emir Spahic ne moze i ne smije biti idol buducim narastajima, Emira Spahica treba dostojanstveno ispratiti iz repke, i omoguciti mu da bude gost na nasim tekmama, ali ne smije biti ukljucen u bilo koju funkciju a posebno za rad sa djecom jer ima ozbiljnih karakternih problema.

I samo za kraj, sjecas li se ko je izveo pocetni udarac u Zenici 96 godine i tako unatoc ponudi Hrvatske repke pristao da igra za BiH.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 18 jan 2017, 09:25, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jan 2017, 09:24

bhsport,

dosta truda si ulozio a ono najbitnije na kraju zaboravio Spahic Emir je najbolji bek koji je obukao nas drzavni dres.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 09:34

Willer je napisao/la:Potrudi se malo jace, vecina tih utakmica sto si nabrojao su prijateljske.
Stani malo, prvo mi tražiš utakmice, a onda to su samo prijateljske? Jesu li Danska, Francuska i Nigerija prijateljske?

Prvo imamo ovo, gdje nas optužuješ da repku pratimo od Ćire,
Willer je napisao/la:Sramota je da se djeca i internet nazovi navijaci koja su vjerovatno pocela pratiti reprezentaciju kada je Ciro doaso i taj boom
A onda te boli djon?
Willer je napisao/la:I boli me djon kad si krenuo pratiti reprezentaciju i ti i bhsport i bilo ko, dzaba vam kad ne znate cijeniti njene igrace. Pratim i ja reprezentaciju od njenog prvog nastupa, ako cemo mak na konac i sta sad? Nije ti ovo mjerenje kite, druze.
:crazy: :crazy:

Još jedan šizologičar, dobrodošao na ss.ba :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 jan 2017, 09:43

Kad vec sumiramo dogadjaje, moze se reci da je i kod ovog gola ispao ispao najveci krivac. Ne treba naglasavati vaznost utakmice.
Pogledaj ga isto dijete, a ne profi -fudbaler
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 09:46

Naravno da je i tu najveći krivac, ostavio svog čovjeka samog koji nam je zabio gol.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jan 2017, 09:56

lumani je napisao/la:bhsport,

dosta truda si ulozio a ono najbitnije na kraju zaboravio Spahic Emir je najbolji bek koji je obukao nas drzavni dres.
Gledaj, fakat nisam kontao, ali kad je neko drcan i bezobrazan i ne pomice ni milimetra, onda moras crtati neke stvari (izostavio sam prijateljske jer imam toliko kulture da uvazim njegov komentar za prijateljske).
Prvo se ne slazem da je on bek, on je kroz karijeru igrao beka vrlo malo, a profilirao se na stoperu.
Najbolji bek koji je nosio dres repke je Hasan Salihamidzici koji je vecinu karijere proveo na beku, iako je igrao i krilo.
Najbolji stoper koji je nosio dres moje repke je Mirsad Hibic bez konkurencije.
Meni licno je i Muhamed Konjic ispred Spahica, a vrlo cijenim od defanzivaca i Suvada Katanu koji je vrlo malo igrao u repki.
Od mladjih, cijenim Sasu Papca. A ova sada generacija, Bico, Sunjic, Zuka, Vranjes su neki prosjek.

@johncleese, tu tekmu sam zaboravio, sam mu covjek na drugoj stativi a on gleda u njega kao u totem. Jos jedna u nizu prijateljskih.
@virtual, nije on novi na forumu, tu je duze vremena ali pod drugim nickom. ;)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jan 2017, 10:18

bhsport je napisao/la:

Gledaj, fakat nisam kontao, ali kad je neko drcan i bezobrazan i ne pomice ni milimetra, onda moras crtati neke stvari (izostavio sam prijateljske jer imam toliko kulture da uvazim njegov komentar za prijateljske).
Prvo se ne slazem da je on bek, on je kroz karijeru igrao beka vrlo malo, a profilirao se na stoperu.
Najbolji bek koji je nosio dres repke je Hasan Salihamidzici koji je vecinu karijere proveo na beku, iako je igrao i krilo.
Meni licno je i Muhamed Konjic ispred Spahica, a vrlo cijenim od defanzivaca i Suvada Katanu koji je vrlo malo igrao u repki.
Od mladjih, cijenim Sasu Papca. A ova sada generacija, Bico, Sunjic, Zuka, Vranjes su neki prosjek.

@johncleese, tu tekmu sam zaboravio, sam mu covjek na drugoj stativi a on gleda u njega kao u totem. Jos jedna u nizu prijateljskih.
bek :arrow: lijevi,desni,centralni ;) Nabrojani ne mogu sa Spahom koliko god ga ti" mrzio" ali on je rang iznad,jednostavno si od njega mogo napad poceti,ostali su bili tip igraca izbi je u aut. i rijesio sam se lopte.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 10:28

lumani je napisao/la:ostali su bili tip igraca izbi je u aut. i rijesio sam se lopte.
Da je to radio, sigurno bi primili manje golova nego što jesmo, jedan sasvim sigurno.
Voli te tvoje Sarajevo.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 18 jan 2017, 11:23

Vidi Hasagica hahahaha lopta na 3 metra pada on gleda.
UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 18 jan 2017, 11:39

lumani je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

bek :arrow: lijevi,desni,centralni ;) Nabrojani ne mogu sa Spahom koliko god ga ti" mrzio" ali on je rang iznad,jednostavno si od njega mogo napad poceti,ostali su bili tip igraca izbi je u aut. i rijesio sam se lopte.
Bek je bek on igra po strani, Spaha je stoper klasicni, al eto neko to voli da tako zove. Prije se zvalo half.
Nisi u pravu, Mirsad Hibic je po tom pitanju inteligentniji od Spahica, od njega je isto kretao napad, a cudi me da se ti toga ne sjecas.
Spahica ne mrzim, samo ne mogu na rende kora, da je neko bezgresan i ako je pogrijsio zbog kurcevitosti neka je i neces me uvuci u zamku da kazem da je Spahic los stoper. Jednostavno imao je kvalitet, luda glava ga je sprijecila da napravi bolju karijeru i kada je u svom prajmu bio u tekmi nisi morao strahovati, ali je cesto lutao i pravio gluposti sto vrhunski stoperi svjetske klase ne rade.
Katana isto tako nije bio stoper da nabija loptu, ali i njega si zaboravio, Kale je bio radilica oridirao kao libero i kupio propuste stopera, cesto se ubacivao u veznu liniju, dakle znao sa loptom.
Konjic nije imao Spahinu tehniku i za njega mozes reci da nije najbolja osoba za poceti napad.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jan 2017, 12:43

Nisam ni jednog zaboravio,nego pusti sebi neki snimak ;) Spahic je do sada prvi Stoper :) koji igra lijevom/desnom nogom,koji zna promijeniti stranu i pored ovih silnih sranja je napravio najbolju karijeru...

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 15:16

bhsport je napisao/la: Sad vec pokazujes bezobrazluk, boli i mene vrsnjak ko si ti i kakvo znanje o fudbalu imas, pokazao si kroz ovu diskusiju da ne znas diskutovati, da ne pristajes ni na kakvo pomjeranje stava, da te boli neka stvar kada smo ti dokazali da je tvoj idol kriv sto nam je oteo EP i tvoj odgovor na to je neka je.
E pa kada vec ne znas i ne umijes i kad te zaboli za misljenje ljudi koji zive fudbal sa tobom niko ziv nebi trebao pricati.
Dakle neko ko govori da cijeni nase fudbalere a nabija na k... selektora koji je dusu ostavio da ovu repku izvede na put u najtezim ratnim vremenima, ljude koji su osnovali nas FS i predstavili nas svijetu, ljude koji su dobili Italiju, Dansku, to ti nabijes na neku stvar da bi opravdao gluposti poput slijedecih:
Kompliment za trud, ali nazalost nepotreban od tebe. Sad si ti meni postavio 3 klipa sa youtuba i ja sad trebam promijeniti misljenje radi toga? Pa ziv bio, postavljas situacije za koje samo Spahicevi redovni pljuvaci mogu reci da je on direktno krivac, poput Danske, Jörgensen je vazio za jednog od najbrzih fudbalera tada, tu opste nije iskljucivo Spahic kriv, ne spominjes da je situaciju prije Grujic ili ko je ono siri noge ko tajlandska holihopka i lopta mu prolazi izmedju, ono protiv Madjarske ako je vidjelo penala onda me ubij, ostale utakmice su bile vec rijesene za koje ti postavljas Spahiceve situacije tako da to nema smisla komentarisati. Sto se tice Pariza, ako pazljivo pogledas vidjeces da je Nasri u ovoj situaciji jednostavno brzi od Spahica i da je blizi lopti u cijeloj situaciji, prolazi ga i jedino tada je Spahic blizi lopti no dobija guranje guranje sa ledja od Nasrija i tu gubi malo ravnotezu, sto je naravno faul za nas. Ovdje je samo u jednom djelicu sekunde Spahic imao kakvu takvu prednost nad Nasrijem i biva dovoljno gurnut da izgubi tu prednost i dolazi do situacije gdje Nasri pada, ali je kontakt bio van 16-ca. Bolan, sad cu ti ja iskopati desetak kikssova Bergomija i Baresija gdje izgledaju ko amateri pa hoce li to umanjiti njihovu kvalitetu? Nece.
Slusaj, ja ne govorim da je Spahic savrsen, daleko od toga, ali pljuvati covjeka i stavljati mu na dusu neke golove koje su splet okolnosti i za koje ja i mnogi drugi ne smatramo da je iskljucivi krivac, pljuvati covjeka koji je rekorder po broju nastupa, koji je bio dugogodisnji kapiten ove reprezentacije, kojeg su 4-5 selektora redovno zvali na okupljanja bez kojeg nisu mogli (jer ko bi zvao lika koji uvijek pravi kikseve, kao sto volite reci), koji je igrao u ekipama i ligama za koje mnogi nasi bekovi i stoperi mogu samo sanjati je druze moj cisti bezobrazluk i nista vise.
Sto se tice Usanovica, i Pape je govorio da je Uske dusa od covjeka tako da to nije moja stvar da ulazim i komentarisem.

Willer
Kontakt:

Post Postao/la Willer » 18 jan 2017, 15:30

Virtu4l je napisao/la:
Willer je napisao/la:Potrudi se malo jace, vecina tih utakmica sto si nabrojao su prijateljske.
Stani malo, prvo mi tražiš utakmice, a onda to su samo prijateljske? Jesu li Danska, Francuska i Nigerija prijateljske?

Prvo imamo ovo, gdje nas optužuješ da repku pratimo od Ćire,
Willer je napisao/la:Sramota je da se djeca i internet nazovi navijaci koja su vjerovatno pocela pratiti reprezentaciju kada je Ciro doaso i taj boom
A onda te boli djon?
Willer je napisao/la:I boli me djon kad si krenuo pratiti reprezentaciju i ti i bhsport i bilo ko, dzaba vam kad ne znate cijeniti njene igrace. Pratim i ja reprezentaciju od njenog prvog nastupa, ako cemo mak na konac i sta sad? Nije ti ovo mjerenje kite, druze.
:crazy: :crazy:

Još jedan šizologičar, dobrodošao na ss.ba :salut:
Reko sam vec, samo bezobraznici mogu na dusu stavljati jednom igracu te gore navedene situacije. Za mene i mnoge nije iskljucivi krivac, za tebe i nekolicinu jeste i ja nikad necu pljuvati po bilo kojem nasem igracu i smatrati ga drzavnim neprijateljem bez obzira na sve. Tebe pamtim kao sveznajuceg pametnjakovica, tako da me uopste ne cudi sto imas takav stav kakav imas, brate udave.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 16:22

E sad me pamtis kao nekoga ko te je poprskao.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 jan 2017, 16:50

LEGENDA! JEDINI PRAVI KAPITEN!
KRATKI PREGLED NJEGOVIH HEROJSTAVA!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

High

Post Postao/la High » 18 jan 2017, 16:54

Rokoko87 je napisao/la:LEGENDA! JEDINI PRAVI KAPITEN!
KRATKI PREGLED NJEGOVIH HEROJSTAVA!

:bih:

Virtual bi ovdje odmah izašao i logirao se na forum.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 jan 2017, 17:56

Virtu4l je napisao/la:E sad me pamtis kao nekoga ko te je poprskao.
To bi trebali procijeniti mi sa strane koji smo bili pocastvovani ovoj raspravi, i realno jedini poprskan ovdje si ti, i to argumentovano.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 jan 2017, 18:01

Ponizavati Spahica je van pameti :thumbdown:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2017, 18:07

Pivopija je napisao/la:
To bi trebali procijeniti mi sa strane koji smo bili pocastvovani ovoj raspravi, i realno jedini poprskan ovdje si ti, i to argumentovano.
Naravno da ti nećeš propustiti priliku jer si godinama prskan kao ovaj iznad tebe. Pazi, argumentovano, a koliko vidim argumente je ovdje iznijelo samo par forumaša, bhsport, johncleese, rokoko i naravno, ja. Osim ako nemaš neku drugu viziju argumenata, ali za mene su argumenti sporne utakmice koje smo naveli, klipovi i ostali dokazni materijal, a zauzvrat smo dobili patetično/moralne pridike.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 jan 2017, 18:35

Virtu4l je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Naravno da ti nećeš propustiti priliku jer si godinama prskan kao ovaj iznad tebe. Pazi, argumentovano, a koliko vidim argumente je ovdje iznijelo samo par forumaša, bhsport, johncleese, rokoko i naravno, ja. Osim ako nemaš neku drugu viziju argumenata, ali za mene su argumenti sporne utakmice koje smo naveli, klipovi i ostali dokazni materijal, a zauzvrat smo dobili patetično/moralne pridike.
Svaki svoj poraz prikazujes kao svoju pobjedu, i to sam sebe nahvalis. Ako te to zadovoljava onda nek ti bude. Poprskao si mene, poprskao si i druge forumase, najbolji si.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, kakarut, lol89, Majestic-12 [Bot], Rimes87, Sport90 i 48 gostiju.