Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Odoše igrači ispod cijene a oni dovode penzionere i igrače koji su već duze vremena u kanalu
Il Club più titolato al mondo!
Mislim da ste duzni prodati igrace ove ili iduce sezone, ove sezone ste unutar tog limita od -40 mil €, ali sljedeca bez LPa, prodanih ulaznica koje LP donosi, ne igrate CWC, bi po nekim predikcijama isli na minus 100 mil €, uz to igracima istjecu ugovori. Evo ovaj tip na twitteru se bavi takvim stvarima i obicno je u pravu kad je Inter u pitanju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Berni je prava masina u kalkulacijama, iz Austrije je i poznajem ga. Znam da je bas upucen sto se tice tih stvari …Tritolone je napisao/la: ↑04 jun 2025, 12:46Mislim da ste duzni prodati igrace ove ili iduce sezone, ove sezone ste unutar tog limita od -40 mil €, ali sljedeca bez LPa, prodanih ulaznica koje LP donosi, ne igrate CWC, bi po nekim predikcijama isli na minus 100 mil €, uz to igracima istjecu ugovori. Evo ovaj tip na twitteru se bavi takvim stvarima i obicno je u pravu kad je Inter u pitanju.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sve ja to kontam, al ne prodaje se danas najbolji igrač za 55 jbnih miliona. Bolje da su za te pare dali Leaa, al mi smo navikli da igrače puštamo free il da uzimamo mizerna obeštećenja.
Il Club più titolato al mondo!
Po meni Leao je jos uvijek vas najbolji igrac, jedini u ekipi koji moze iz nicega nesto napraviti, i mislim da bi bilo suludo njega prodavati nakon jedne lose sezone, ako bi iducu odigrao bolje vjerojatno se moze dohvatiti 20-30 mil € vise sezonu iza, a mozda je i Allegri tako odlucio, da mu je Leao potrebniji.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Može li Modrić s 40 biti prvotimac u Seriji A?
Zdrav može biti i MVP sezone. Serija A je svake godine sve slabija, Italijani imaju sve gore generacije a nemaju para za strance. Scott McTominay je ovosezonski MVP u katastrofalnom timu Napolija, drugi najbolji igrač im debeli Lukaku.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nije mi jasno zašto niko u Italiji neće da proba Red Bull model.
Najveća tuga je da će Modrić ako bude zdrav kao i De Bruyne da bude odlično pojačanje za Milan.
Najveća tuga je da će Modrić ako bude zdrav kao i De Bruyne da bude odlično pojačanje za Milan.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Eto svi znaju hoće li biti odlično pojačanje, došao je i Hummels u Romu prošle godine - nula. Izbacio nas čovjek iz EL, tako da te priče da će neko prekucati ligu zbog CV-a su mi smiješne.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Jesi našao koga ćeš porediti, Luka i Kevin spadaju među najbolje vezne igrače ikada po svemu dok je Mats i na vrhuncu karijere bio samo dobar igrač i ništa više.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Gledam ovaj comfirmed sastav ita u21 za ep. Jbt nema 5 igraca iz serije a, to sve negdje serie c i slicno.
Talijani stvarno u bunaru kada je razvoj mladih igraca.
Talijani stvarno u bunaru kada je razvoj mladih igraca.
A koji je to penzioner glavni igrac u Serie A, tacno ponekad se pisu tolike nebuloze......
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Baš nebulozne. U svakoj ligi imaš takve igrače baš kao i u Calciu.
Kvalitet lige na tako niskom nivou a zadnjih 4-5 sezona konstantno po koeficijentima ostaju iza i bundes i španci, za francuze i da ne govorim.
Kvalitet lige na tako niskom nivou a zadnjih 4-5 sezona konstantno po koeficijentima ostaju iza i bundes i španci, za francuze i da ne govorim.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto niko ne prica o FFP skandalu viceprvaka Evrope?
E čuj Chivu, pa bolji je Palladino.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Surreal je napisao/la: ↑10 maj 2025, 18:26Pa evo baš se na pressu zahvalio svima u klubu, te će vjerovatno u Bayer Leverkusen, bit će baš mnogo trenerskih rotacija u ligi.

Lijepo sam ti rekao.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.