Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Mercedes je lud ako ne produzi Russella, posebno ako je istina da su u prednosti za narednu sezonu. Imaju vozaca koji bi im u tom slucaju sigurno donio titulu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne bi sigurno. Izgubio je preko 40 sekundi u jednom krugu. Steta za Lewisa, brutalan je imao stint. Skinuo je haman 30 sekundi u 10ak krugova.
Russell doktorska voznja.
Russell doktorska voznja.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 05 okt 2025, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
George laganini do pobjede.
Max izvukao maximum. Idiot Norris pola trke mu ne moze nista.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
J e b e n a, lijepo je napisao. Kurata ako ti je lakse.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kao slag na tortu dogodine ulicna trka u Madridu umjesto Monze.
F1 ide bas losim putem, ovo treba limitirati na 2 ulične trke u cijeloj sezoni i vozdra.

F1 ide bas losim putem, ovo treba limitirati na 2 ulične trke u cijeloj sezoni i vozdra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- superFrankie
- Kontakt:
Imola*
Slažem se, ostaviti Monaco radi tradicije, i eto još Las Vegas i Baku, ostalo negledljivo
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije baš klasična, jer je značajno sporija od Bakua a pogotovo sporija od Saudije, Vegasa i Miamia. Jedino je Monaco sporiji. To je razlog zašto su tu većinom najgore utrke osim Monaca, bez ludih safety carova.
Na kraju solidna utrka po Maxa s obzirom da mu ista najviše ne leži, kao ni Red Bullu koji mu je skoro upropastio utrku, da se moglo preticati ne bi u top 3 sigurno završio, ali bitno je da je ostao ispred McLarena, ništa još nije gotovo.
Russelu svaka čast, možda i glavni kandidat za titulu sljedeće godine, jako malo griješi. Fascinantno mi je kako se Mercedes pojavi baš kad Maxu treba pobjeda (Kanada + Singapur), tako bi skinuo minimum 15 bodova.
Russelu svaka čast, možda i glavni kandidat za titulu sljedeće godine, jako malo griješi. Fascinantno mi je kako se Mercedes pojavi baš kad Maxu treba pobjeda (Kanada + Singapur), tako bi skinuo minimum 15 bodova.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Ma ovo je kao da je Max dobio, opet je -6 u odnosu na Oscara, i da je dobio ovaj drugi to bi bilo -7 tako da.
6 trka i 3 sprinta do kraja, jedne losije kvale za nekoga i sve se komplikuje.
Dalje Meclaren ce sve uraditi da Lando osvoji, a to ih na kraju moze kostati pa da Max uzme
6 trka i 3 sprinta do kraja, jedne losije kvale za nekoga i sve se komplikuje.
Dalje Meclaren ce sve uraditi da Lando osvoji, a to ih na kraju moze kostati pa da Max uzme
Je li se meni cini ili na ovoj proslavi Mclarena nema Piastrija?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sampioni drugu godinu u nizu
Bravo Russel, doktorski. Kmecavac opet kmeci "sve je protiv mene danas"
Ajmi Mclareni laganini i do vozacke tituel.

Bravo Russel, doktorski. Kmecavac opet kmeci "sve je protiv mene danas"

Ajmi Mclareni laganini i do vozacke tituel.
- AshburtonG
- Kontakt:
- majestic24
- Kontakt:
Mislim da odavno jedna ekipa nije ociglednije "sabotirala" jednog od svojih vozaca kao sto mclaren radi piastriju.
Ono vracanje pozicije zbog greske u boxu je bila glupost stoljeca. Trebao je piastri danas traziti da lando uspori da dodje na 4 sekunde zaostatka kao prije ulaska u boxove.
Steta samo sto nije danas uspio stici verstapena i norrisa pa da gledamo troboj par krugova.
Ono vracanje pozicije zbog greske u boxu je bila glupost stoljeca. Trebao je piastri danas traziti da lando uspori da dodje na 4 sekunde zaostatka kao prije ulaska u boxove.
Steta samo sto nije danas uspio stici verstapena i norrisa pa da gledamo troboj par krugova.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Evo sad vidio tu scenuAshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:15Iskljucio je radio u pola javljanja Landovog guznog havera Zaka.

Iskreno se nadam da ce isto ovako drkati on Norrisa, a trebat ce mu do kraja itekako. Ne bi me zacudilo da zatrazi odlazak na kraju sezone.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jei realno da niko od ovih navijaca Ferarija i Maxa ne moze preko usta da prevali i da napise "cestitke Mclaleenu na apsulutno zaslsuzenoj tituli"
Je li se desilo da je jedna ekipa danas osvojila sampionat? Po postovima ovdje, reklo bi se da nije
Ali zato sa debilnim pricama o izmisljenim problemima unutar Mclarena, nadmecu se ko ce vecu glupost i idiotizam napisati
Deseta jubilarna konstruktorska titula, druga u nizu
Kakav ce tek tajac na temi nastati kad Mcalrenov vozac uzme i titulu u konkurenciji vozaca

Je li se desilo da je jedna ekipa danas osvojila sampionat? Po postovima ovdje, reklo bi se da nije

Ali zato sa debilnim pricama o izmisljenim problemima unutar Mclarena, nadmecu se ko ce vecu glupost i idiotizam napisati

Deseta jubilarna konstruktorska titula, druga u nizu

Kakav ce tek tajac na temi nastati kad Mcalrenov vozac uzme i titulu u konkurenciji vozaca

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 okt 2025, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
Citao sam neke komentare o potencijalnom buy-outu od strane Mercedesa. Pojedini pisu da Toto zbog toga ceka sa ugovorom za Georgea. Medjutim, ono sto meni izgledaju realnije opcije za Oscara su RB, ako ode Max negdje i Ferrari nakon Hamiltona. McLaren nije lud pustat boljeg vozaca u konkurenta. Cak ni za ogromne pare. S druge strane, ako bude postojao promil mogucnosti, Weber ce njega ugurat u Mercedes. To je jedini tim na gridu koji bi pustio trkanje bez naredbi.DamirT je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:54Evo sad vidio tu scenuAshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:15Iskljucio je radio u pola javljanja Landovog guznog havera Zaka.![]()
Iskreno se nadam da ce isto ovako drkati on Norrisa, a trebat ce mu do kraja itekako. Ne bi me zacudilo da zatrazi odlazak na kraju sezone.
Moje zelje za ovu godinu su da Lando zavrsi iza Maxa, a da se Oscar Zaku i Stelli popisa po faci osvajanjem titule.
Ovo definitivno. Pocinjem navijati za njega do kraja sezone, samo da uzme titulu ispred britanske varalice.AshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2025, 22:50Citao sam neke komentare o potencijalnom buy-outu od strane Mercedesa. Pojedini pisu da Toto zbog toga ceka sa ugovorom za Georgea. Medjutim, ono sto meni izgledaju realnije opcije za Oscara su RB, ako ode Max negdje i Ferrari nakon Hamiltona. McLaren nije lud pustat boljeg vozaca u konkurenta. Cak ni za ogromne pare. S druge strane, ako bude postojao promil mogucnosti, Weber ce njega ugurat u Mercedes. To je jedini tim na gridu koji bi pustio trkanje bez naredbi.DamirT je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:54Evo sad vidio tu scenuAshburtonG je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:15
Iskljucio je radio u pola javljanja Landovog guznog havera Zaka.![]()
Moje zelje za ovu godinu su da Lando zavrsi iza Maxa, a da se Oscar Zaku i Stelli popisa po faci osvajanjem titule.
Sto se tice ugovora, misljenja sam da ga ni u jednoj ekipi ne bi ovoliko zayebavali kao u Mc-u.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je