Zato sam i napiso "naše zadnje linije ili VEZNE linije"proFCB je napisao/la: A opet s druge strane,to da nasa odbrana stvara prilike za go drugim ekipama, koliko se sjecam Schweinsteiger je pogrijesio kada je izgubio loptu!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Zato sam i napiso "naše zadnje linije ili VEZNE linije"proFCB je napisao/la: A opet s druge strane,to da nasa odbrana stvara prilike za go drugim ekipama, koliko se sjecam Schweinsteiger je pogrijesio kada je izgubio loptu!
Klare je napisao/la:Ja sve ovo napisao odmah poslije utakmice, samo u kraćoj formi, al' niko me ne primjeti. Sada secer pokupi moje analize, doda im još nešto, dobije dugu formu, i svi su tu, alažu se.Pa hebem ti do čega je to
I da znaš da nemaš ugovor o preuzimanju autorskih prava![]()
pokusavas imitirati onog covjeka sto je napravio onaj smijesni klip o tomi pipli, iliKlare je napisao/la:Ne ozbiljno, stvarno se slažemo, ali u jednom ne. Mislim da se to neće nikada ni promjeniti, a to je Super Mariano Gomez.Mišljenja sam da trči i više nego što bi trebao, gradi poziciju kao nijedan napadač na svijetu, pa time nadoknađuje slabiju tehniku. Ali i unatoč lošoj kontroli lopte, ne možete ostati ravnodušni na prolaske kroz odbranu ala Messi. Situacija 1 na 1 je skoro uvijek njegova
umorn si, umorangeronimo je napisao/la: Ili sam ja umoran i dekocentrisan ili stvarno ne mogu da vidim zasto Dortmund nije zaluzeno pobjedio? Zato sto van Gaal nije dobro postavio ekipu.
hocu da kazem da se i narod izopacio shodno hadisu u kojem se kaze kako ce ljudi traziti i uzimati znanje od neznalica istovremeno ismijavajuci one koji imaju znanje i koji bi ih mogli necemu poduciti.geronimo je napisao/la:Sta ovim zelis reci? Bild je smece, Bild se cita, Bild ponekad pogodi....uostalom Dir Deine Meinung.
u mldosti je bio jos grdjigeronimo je napisao/la:mozda nekad, u ranoj mladoasti....je (sebi) licio na Apolona.
geronimo je napisao/la:hajmo dalje herbergeru...
dr.adnan je napisao/la:Niko ne spominje senzacionalnu vijest, onu koja će obradovati sve žabare![]()
Ajd ,neka vas ove sezoneDino_BvB je napisao/la:To je prošlost, vrati se u sadašnjost.Sada dominira društvo Sahin-Götze-Lucas, a ne Robbery.
Može biti da mi se potkralo, ali hajd, od viška glava ne bolianton 1983 je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:Niko ne spominje senzacionalnu vijest, onu koja će obradovati sve žabare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kako ti kasniš! Ovu vijest je bar 20 ljudi prije ohohoho stavilo na forum. No odi to objavit u SERI GNOJ, možda oni neznaju!
moram se nadovezati na ovaj post i pojasniti ulogu ´sestica´ u van galovoj formaciji.secer je napisao/la:jos jednom: svajni, gustavo i ´klimava´ odbrana su zaustavili tim koji je u zadnjih pet(5) utakmica zabio trinaest(13) golova ili ti 49 golova u 27 utakmica sto ih cini najefikasnijim timom talijanske lige. mes´ cini da je
naravno da ne misli, jer ko god misli da holger nije dobar igrac te da nije za bayerna, taj nema pojma o fudbalu.effe_sa je napisao/la:mislis da holger nije igrac za bayerna???
daaa. nadam se da ce protiv salkea vratiti gustava tamo gdje cemo od njega imati najvise koristi, tamo gdje je najbolji - u sredini.roy_makaay je napisao/la:da se nadovežem da @šećerovo izlaganje,Basti je u tekmi protiv Dortmunda par puta se povlačio na poziciju libera i bio bliži našim vratima nego Holger i Tymo.Tu je gubio snagu i nije mogao pružati podršku našim krilima koji su stalno vezali po 2,3 "zecken" za sobom.Pranjić ne može po svojim igračkim kvalitetima da nadomjesti ulogu koju je imo MvB(da čuva leđa Bastianu),dok Gustavo itekako može.Kad LvG svoju tvrdoglavost ostavi po strani e onda,onda će naša odbrana da se stabilizuje.
Jos zelja?secer je napisao/la:zelim da moderator podforuma preimenuje naslov, dodajuci ´münchen´. dakle, fc bayern münchen jer tako se zove, pobogu
Jedno pečenje ispod saća molimgeronimo je napisao/la:Jos zelja?secer je napisao/la:zelim da moderator podforuma preimenuje naslov, dodajuci ´münchen´. dakle, fc bayern münchen jer tako se zove, pobogu
doista? otkad si tako kategorican?secer je napisao/la:naravno da ne misli, jer ko god misli da holger nije dobar igrac te da nije za bayerna, taj nema pojma o fudbalu.effe_sa je napisao/la:mislis da holger nije igrac za bayerna???
istina, badtruba kaska za proslogodisnjom formom ali i takav je bolji od raznih humelsa, kjaera, meceldera i drugih.
Istina Panticusecer je napisao/la:
od ovih mojih bavaraca svakako nema hljeba i tu prvenstveno mislim na geronima koji zbog ´mira u kuci´ izbjegava da odgovori na moje postove. ako vec mora onda se koncentrise na jedan dio i to je to.
Dosta toga tacnog receno, evo ovo bih izdvojio sto se tice galonje.secer je napisao/la:vjerujem da je gal nasjeo na pricu kako je kotze dortmundov najbolji igrac(znamo da je to sahin, ili) i da je zbog toga gurnuo gustu na lijevi bek. cvrsto sam ubjedjen da mr.´sve znam najbolje´ uopste ne prati konkurente niti analizira njihove utakmice. cova je poput cire-cvrsto vjeruje u sebe i misli da je njegovo znanje dovoljno i da je potrebno samo da izadju na teren i izdominiraju protivnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.