ElCartel11 je napisao/la:Cim je tema oko formacija eto @Ajaxa odmah

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ElCartel11 je napisao/la:Cim je tema oko formacija eto @Ajaxa odmah
Benko, Bekić i Krste su dokazani ali Cesar tek eba da se dokaže ovdje.jurisicduska je napisao/la:Od pet najboljih napadača lige četiri kod nas igraju.
Benko, Krste, César I Bekić. + Ahmetović iz Slobode
Tako da nama napad nije problem.
Mozda si samo preopterecen sa tim,ja nisam navijac da bih se je nekom dokazivao ili nesto slicno.Svako ima pravo na svoje misljenje,hvala sto si podijelio to sa mnom!jurisicduska je napisao/la:Opasno bacaš na štrumfa iskreno.Sarajlijica1946 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/bordo-kl ... ing/183541
malo se treniralo!Sve cemo da zgazimo!
Amer Bekic nas je Wayne Rooney!Ajax je napisao/la:@Besic
Pa napisao sam na prosloj stranici da je po meni Bekic najbolji kao taj drugi napadac koji se vraca u odbranu. Jer puno vise pretrci od Cesara ili Krste. Toliko puno pretrci da je cak i upotrebljiv kao krilo. Samo nije ni to idealno. Mislim da je najbolje da pokusa vise varijanti na pripremama kako god okrenes. Posebno jer prvu utakmicu ce tesko odigrati 4-4-2 u gostima i to bez Duljevica po meni.
Rooney moze odigrati i "desetku" odlicno ili povucenog napadaca i takav igrac bi odlicno dosao. A kod Bekica nisam toliko siguran. Vise mi djeluje da je dobar kada se izvlaci na krilo a ne toliko kroz sredinu terena kao Rooney.Sarajlijica1946 je napisao/la:Amer Bekic nas je Wayne Rooney!
Tek sam vidio Okej , inače krila moraju kopat teren u odbrani da protivnici ne stvaraju višak kao što stvaraju btw ako se već u Mostaru mora igrati 4-4-2 onda nek krila budu Bekić i Deni a gore Benko i Cezar jbg negdje se mora zarotirat , a bolje po našu defanzivu Bekić na krilu nego Krle ili OkićAjax je napisao/la:@Besic
Pa napisao sam na prosloj stranici da je po meni Bekic najbolji kao taj drugi napadac koji se vraca u odbranu. Jer puno vise pretrci od Cesara ili Krste. Toliko puno pretrci da je cak i upotrebljiv kao krilo. A i brz je ima kondicije. Samo nije ni to idealno. Jer ako on bude pomagao na krilima defanzivno opet fali jedan igrac u sredini terena. Mislim da je najbolje da pokusa vise varijanti na pripremama kako god okrenes. Posebno jer prvu utakmicu ce tesko odigrati 4-4-2 u gostima i to bez Duljevica po meni.
Vise sam mislio na to koliko se Amer trosi,momak daje 200 posto to im je zajednicko,a ne pozicije koje mogu odigrati.Sad ne znam jel do toga da zaradi novi poboljsani ugovor,jer postojeci istice ubrzo!Ajax je napisao/la:Rooney moze odigrati i "desetku" odlicno ili povucenog napadaca i takav igrac bi odlicno dosao. A kod Bekica nisam toliko siguran. Vise mi djeluje da je dobar kada se izvlaci na krilo a ne toliko kroz sredinu terena.Sarajlijica1946 je napisao/la:Amer Bekic nas je Wayne Rooney!
I ja tako mislim krila Deni i Bekic to garant. Samo po meni bi bio puno bolji izbor 4-5-1 ili 4-4-2 sa dvojicom zadnjih veznih. Jer nijedan od napadaca Benko i Cesar/Krste se nece puno vracati u odbranu i izgubili bi sredinu terena. A Emerson je svakako losiji u defanzivi. Mislim da bi 4-5-1 bio puno bolji izbor za tu utakmicu posebno jer nece biti Dulje. Deni i Bekic krila. Sredina Rustemovic, Radovac, Emerson a napad samo Benko. Pa poslje mozes uvesti drugog napadaca u drugom poluvremenu. To je vjerovatno jedina utakmica gdje bi se puno kockali sa 4-4-2-Besic je napisao/la:Tek sam vidio Okej , inače krila moraju kopat teren u odbrani da protivnici ne stvaraju višak kao što stvaraju btw ako se već u Mostaru mora igrati 4-4-2 onda nek krila budu Bekić i Deni a gore Benko i Cezar jbg negdje se mora zarotirat , a bolje po našu defanzivu Bekić na krilu nego Krle ili Okić![]()
Ako se dobro uigraju i dignu formu vise nego respektabilna ekipa.Besic je napisao/la:Pavlović - AL.Bekić-Barbarić - Kovačević - Kadušić - Rustemović - Reis - Bekić - Deni - Benko - Cezar ma ovo je 99%