FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ispljunte tog zadnjeg veznog 

- ThrillerHz
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Nisam sad upucen u situaciju u klubu, ali mislim da npr dovesti ovog igraca bi bila super investicija, prije svega je mlad, igra na poziciji gdje nama skripi, a ocigledno zna mali igrat lopte, ne zelim podcjenjivat iracku ligu ili ovaj klub, ali sumnjam da bi odsteta bila previsoka, a smatram da od ovog momka nesto moze biti u skorijoj buducnosti... Ako neko ko ima poveznice s upravom kluba prati ovaj forum, zamolio bi da se obrati paznja na ovog igraca, ako smo uspjeli Kallasia iz sirije dovest, zasto ne bi i ovog iz iraka... Bordo pozdrav, bordo nacijo !

Nisam sad upucen u situaciju u klubu, ali mislim da npr dovesti ovog igraca bi bila super investicija, prije svega je mlad, igra na poziciji gdje nama skripi, a ocigledno zna mali igrat lopte, ne zelim podcjenjivat iracku ligu ili ovaj klub, ali sumnjam da bi odsteta bila previsoka, a smatram da od ovog momka nesto moze biti u skorijoj buducnosti... Ako neko ko ima poveznice s upravom kluba prati ovaj forum, zamolio bi da se obrati paznja na ovog igraca, ako smo uspjeli Kallasia iz sirije dovest, zasto ne bi i ovog iz iraka... Bordo pozdrav, bordo nacijo !

1946~
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesu poletili za Antaliju?Kao da im je neko rekao kad ce,tamam ovaj snijeg poceo da sipa 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na koliko godina je potpisao Krajisnik?
Ocigledno je da postoje pojedinci na forumu koji svaki potez uprave pa makar on bio i dobar pokusavaju ocrniti. Kao prvo oni su nas ismijavali za virsle, mi njih za vodu. Oni nas za kukesi i zetu, mi njih za metalurg. Oni nas za 7 komada gladbacha, mi njih za 7 litexa. Ovom ponudom oni ponizavaju nas i naseg najboljeg igraca. Ne moze biti 400 000 konkretna pobuda za igraca koji vrijedi 2 mil eura. Ko god zivi u Sarajevu zna da je ovaj grad carsija i da se u Sarajevu sve zna i ovakvih provokacija je uvijek bilo i uvijek ce biti. Npr. meni su jucer popravili dan.
Jesa spremi ih, pa da trpamo svinjski

Jesa spremi ih, pa da trpamo svinjski

SARAJEVO
ŠAMPIONI OTPUTOVALI

PODRSKA ŠAMPIONU
[youtube][/youtube]

PODRSKA ŠAMPIONU
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Lakoste, dana/u 04 feb 2016, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dobre jakne 

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kao sto treba kritikovati one trening dresove,tako treba pohvaliti ove jakne

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
"O ponudama klubova iz Premijer lige BiH suvišno je pričati, dres Sarajeva je za mene svetinja".
Dulja kralju

Dulja kralju

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema sta, dobre suRedEvil je napisao/la:Kao sto treba kritikovati one trening dresove,tako treba pohvaliti ove jakne![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daj skloni tog Ivu tako ti Boga,kad ga gledam place mi seMortemHz je napisao/la:Nema sta, dobre suRedEvil je napisao/la:Kao sto treba kritikovati one trening dresove,tako treba pohvaliti ove jakne![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Ovo oko Duljevica je smijesno. On cim nastupi protiv Luxemburga za reprezentaciju gdje ce bez problema pruziti odlicnu partiju njegova realna cijena prelazi milion eura i krece se tamo od 1 do 1,5 miliona. A nastupit bi trebao jer tri dana kasnije prvi tim nastupa protiv Svice a Dulja je trenutno trece krilo u reprezentaciji. Uostalom svakome je jasno da su on i Benko trenutno najbolji igraci Premijer lige individualno. Sto opet ne znaci da ce Sarajevo imati odlicne rezultate u prvenstvu jer daleko je to od idealnog. Sada dolaze prave pripremne utakmice i neke stvari ce biti puno jasnije. Puno toga ce zavisiti i od kvaliteta dvojice Brazilaca koji ce vjerovatno biti obadvojica u prvih 11 i nesto malo od srece. Pitanje jos uvijek stoji dali je bolja 4-4-2 ili 4-5-1 to je na treneru da skonta. Najbolje da isproba i jednu i drugu varijantu u prijateljskim.
A ovi sto su protiv i za trenera to je isto jasno sve. Ako postoji opravdanje za one tri izgubljene utakmice sada vise ne postoji. Prosao je pune pripreme. Ima jos uvijek igracki ( bar sto se tice ofanzivnih igraca ) najbolji tim u prvenstvu sigurno ( Benko, Cesar, Bekic, Krste, Duljevic, Deni, Emerson ). Doveo je igrace koje zeli i misli da su mu potrebni. Ako bude imao lose rezultate u drugom dijelu prvenstva onda je i do trenera a ne samo do igraca. Prema ovome sto je do sada pokazao tesko se moze donjeti neka ocjena o treneru. Po meni ni pozitivna ni negativna. Cekaju se prave pripremne utakmice i prvih 5,6 utakmica u prvenstvu i tada ce biti puno toga jasnije.
A ovi sto su protiv i za trenera to je isto jasno sve. Ako postoji opravdanje za one tri izgubljene utakmice sada vise ne postoji. Prosao je pune pripreme. Ima jos uvijek igracki ( bar sto se tice ofanzivnih igraca ) najbolji tim u prvenstvu sigurno ( Benko, Cesar, Bekic, Krste, Duljevic, Deni, Emerson ). Doveo je igrace koje zeli i misli da su mu potrebni. Ako bude imao lose rezultate u drugom dijelu prvenstva onda je i do trenera a ne samo do igraca. Prema ovome sto je do sada pokazao tesko se moze donjeti neka ocjena o treneru. Po meni ni pozitivna ni negativna. Cekaju se prave pripremne utakmice i prvih 5,6 utakmica u prvenstvu i tada ce biti puno toga jasnije.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 feb 2016, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi mi nemamo boljeg krila ofanzivno od Dulje,ko god misli da su Lulic i Visca bolji od Dulje taj je u zabludi,ali nazalost u ovo cemo se uvjeriti tek kad ode u ligu 5,na sta je ovaj momak spreman ja garantujem da je igrao protiv Irske da bi puno opadniji bili u napadu ali on igra za Sarajevo,a Hajrovic za Eibar,Visca za Istanbul.
Samo Sarajevo
Ispade Dulja veca faca od ovih nasih iz uprave. Svaka mu cast ovako se odgovara, bez ikakvih glupih prozivki i spustanja na njihov nivo.collector je napisao/la:"O ponudama klubova iz Premijer lige BiH suvišno je pričati, dres Sarajeva je za mene svetinja".
Dulja kralju![]()

Poslije repke cijena ce mu vrtoglavo porasti to je sigurno.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vidim i Dulja ide u Tursku..nekako smo odolili izdasnoj ponudi melje i zadrzali najboljeg igraca lige kod sebe 
Sretno u Turskoj, da bude bez povreda aBda, i da se jaci vratite

Sretno u Turskoj, da bude bez povreda aBda, i da se jaci vratite

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Osttribine
- Kontakt:
Dobre jakne nema sta, samo ekonoma drzati dalje od njih da ne bi bilo nekih novih nijansi boja 

Lulic i Visca zbog zasluga imaju ogromnu prednost. Hajrovic nije nista losiji od Duljevica i imaju puno slicnosti ali eto neigra nikako i to otvara sansu drugim igracima. Na njemu je da iskoristi najbolje sansu protiv Luxemburga i polako krene graditi karijeru u reprezentaciji kao trece krilo. Sve drugo nije realno trenutno. Ne kazem da nece biti on za 3,4,5 godina najbolje krilo u reprezentaciji i jedan od boljih igraca sto je svakako jedna od mogucnosti.kanarinac je napisao/la:Ljudi mi nemamo boljeg krila ofanzivno od Dulje,ko god misli da su Lulic i Visca bolji od Dulje taj je u zabludi,ali nazalost u ovo cemo se uvjeriti tek kad ode u ligu 5,na sta je ovaj momak spreman ja garantujem da je igrao protiv Irske da bi puno opadniji bili u napadu ali on igra za Sarajevo,a Hajrovic za Eibar,Visca za Istanbul.
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prodali svu svoju djecu i opet ne mogu kupit duljevica
3 godine slusamo o zeljinoj djeci i vrhunskim igracima a dvojicu prodali u tursku
znam da nije tema al morao sam . sto se tice opreme sasvim je ok ,HAAD nam je stalno na usluzi cak sta vise nasi mogu traziti sta hoce i to dobijaju odma ,a i stalno radi neke nove detalje sto je isto pozitivno
jakne i trenerke su jako dobro , a novi dres cemo tek vidjeti ono su trening dresovi

- PitarBordo
- Kontakt:
Evo jedna što mi pade na um dok sam doručkovao:
Psi laju, karavane prolaze
Ponude se daju, računi za vodu dolaze

Psi laju, karavane prolaze
Ponude se daju, računi za vodu dolaze

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.