RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2012, 19:15

BlueTiger je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Jel vam bar plaćeno ljetovanje u Neumu? Bilo bi fer!
Daj ne serite vise! Sta su vam sada svi krivi! Krad Tuzla se digao dva kola prije kraja i hoce nesto! Dajte ljudi, budite realni. Uostalom, imali ste utakmicu u Lukavici, niste na gol opaliti. Jbg, sta da vam kazem?, Trebalo se ranije misliti, kako spasavati svoje dupe, a ne u zadnjem kolu! Zao mi je, jbg, mislim da je Gosk zasluzio da ispadne, ali taj Gosk je evo pobijedio Sarajeva na Kosevu, tim koji igra u Evropi, a nije zasluzio da igra, bar po meni. Olimpic je mnogo vise zasluzio, kao i Borac pobjedu na Kosevu, to je nogomet! Jbg
Ja sam navijač Sarajeva i realan sam.Danas je Sarajevo dogovorilo tekmu sa Borcem.Liga je neviđeni cirkus.Hvala Velezu sto nije znao cijeniti ono što je Ibraković napravio za klub.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 maj 2012, 19:16

Tuzlaci?

Jeste li imali sve u svojim nogoma u ovom kolu? Sta je bilo? Sta koji **** hocete sada? SVI VAM KRIVI! Mogli ste sami sebe spasiti, i niste uspjeli! GOTOVA PRICA!

Sada krivi Velez, krvi Zeljo, krvi Gosk, kriv Leotar! Sto nisi odigrao u Lukavici, kako Bog zapovijeda i osigurao sebe!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

BROJ1
Kontakt:

Post Postao/la BROJ1 » 23 maj 2012, 19:16

7 dana

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 maj 2012, 19:18

Prodane duše, strašno !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 maj 2012, 19:18

Bolan imali ste priliku vi bi da ostanete u ligi a pobjedili ste samo GOSK-a u gostima :lol: :lol: :lol: ,daj bolan i kosto ovaj iznad mene kaze ko je nama davao bodove kad se islo u tuzlu bez igraca niko nego ste nas fino isprasili po dupetu i poslali u 2 ligu .
Samo jedan klub Velež Mostar

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 23 maj 2012, 19:18

delpiero20 je napisao/la:Kad je Velez bojkotovao, Sloboda jedina stala sa njim da bojkotuje...a tada Sloboda imala 10 pobjeda

Hvala, mislio sam da ste casni ljudi...

Dabogda crkli licemjeri i nikad se ne vratili na onaj **** od stadiona
prijatelju moj sad cete i vi malo po selima kao velez sto je prosao , osjetit ce te i puske i bombe :D haahah

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 23 maj 2012, 19:20

Neznam sta je sve bilo, ali dobro se sijecam kad se gledala tekma u Gradaccu i kad smo svi poslije hvalili postenu Zvijezdu. Bilo kako bilo na ovakav nacin se negradi ugled kakav bi klub kao Velez trebao da ima.
Neznam kolika je para bila u pitanju i sta se sve desilo, ali ovo nije nikako trebalo da se desi.
Moze se pricati sada danima o tituli iz Titinog doba i o glupostima ali s ovakvim stvarima padnes u ocima neki 'normalni' i neutralni ljudi ove napacene zemlje.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2012, 19:20

Hvala Velezu sto nije znao cijeniti ono što je Ibraković napravio za klub.[/quote]
Velež nije trebao da igra za Slobodu, Sloboda je trebala da igra za sebe, i šta ste vi na Velež navalili :o :o nije samo do Veleža bilo, Željo izgubio, Zrinja izgubio, a Sloboda je kriva što nije ostala u ligi, da su se borili ostali bi :twisted:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 23 maj 2012, 19:21

FRANK RIBERY je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Jel vam bar plaćeno ljetovanje u Neumu? Bilo bi fer!
Daj ne serite vise! Sta su vam sada svi krivi! Krad Tuzla se digao dva kola prije kraja i hoce nesto! Dajte ljudi, budite realni. Uostalom, imali ste utakmicu u Lukavici, niste na gol opaliti. Jbg, sta da vam kazem?, Trebalo se ranije misliti, kako spasavati svoje dupe, a ne u zadnjem kolu! Zao mi je, jbg, mislim da je Gosk zasluzio da ispadne, ali taj Gosk je evo pobijedio Sarajeva na Kosevu, tim koji igra u Evropi, a nije zasluzio da igra, bar po meni. Olimpic je mnogo vise zasluzio, kao i Borac pobjedu na Kosevu, to je nogomet! Jbg
Ja sam navijač Sarajeva i realan sam.Danas je Sarajevo dogovorilo tekmu sa Borcem.Liga je neviđeni cirkus.Hvala Velezu sto nije znao cijeniti ono što je Ibraković napravio za klub.
Pitaru ne seri molim te! Eto ziv bio, dok ste vi prvih par kola vodili i derali ligom, ta vam je liga bila najbolja na svijetu, sada kada drugi pobjeduju, neki tuguju, liga vam kurcu ne valja (nazivate je saban liga), jer meda ne mozete. Olimpic za klasu bolji od vas, pa eto opet vi igrate EL. kako, sta? Zato molim te, puste se tih teorija zavjera, kako je sve ****. Imas teren, dokazi i zavrseno!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 maj 2012, 19:21

delpiero20 je napisao/la:Kad je Velez bojkotovao, Sloboda jedina stala sa njim da bojkotuje...a tada Sloboda imala 10 pobjeda

ti ko da si s marsa pao ...
kako tako generaliziraš? iako je prodano prodalo je par ljudi i mi smo tu nemoćni ...
pa nije nam džaba liga po poretku 130-140 i neka u svijetu i jedina evropska za koju je trebala decenija dok se pojavila na kladioničarskim ponudama ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 maj 2012, 19:23

Koliko kosta mostarski ponos ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 23 maj 2012, 19:23

GOŠK je dobio Sarajeva na Koševu. Željo je otresao kao slinu Slobodu u Tuzli, Sloboda je kupila u Gabeli. Željo pustio Leotaru kao i Velež GOŠK-u, Rudar dobio na Tušnju.

Svi su se urotili protiv Slobode ali smo mi jedini krivci. Ma boli me kita. :lol:
Who dares, wins !

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 23 maj 2012, 19:24

Nije džaba stara narodna izreka, kad hoće neko nekog zajebati (ko zna za nju, zna da ovo nije na nacionalnoj osnovi, da se razumijemo): "Čuvaj se vlaha iz Sokoca, Šokca iz Doca, Muslimana iz Stoca i Mostarca bilo koje vjere :lol:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 23 maj 2012, 19:24

sta je prodali tekmu prodali

sta je vise????

kad smo mi ispadali niko nam nije pomogao sto bi mi nekom

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 23 maj 2012, 19:27

mostar_mo je napisao/la:

ti ko da si s marsa pao ...
kako tako generaliziraš? iako je prodano prodalo je par ljudi i mi smo tu nemoćni ...
pa nije nam džaba liga po poretku 130-140 i neka u svijetu i jedina evropska za koju je trebala decenija dok se pojavila na kladioničarskim ponudama ...
Gotovo, sta se desilo desilo...ispali smo i to je to :) Samo kazem da neki slabo pamte...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 maj 2012, 19:27

VELEZDOGROBA je napisao/la: sta je prodali tekmu prodali

sta je vise????

Tako je brate ne znam zasto se sekirate oko ovi pljuvaca .
Samo jedan klub Velež Mostar

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2012, 19:28

odbijali igrati play off i bojkotovali zbog Veleza i Bijelog Brijega kada smo prvaci glat mogli bit sa ubjedljivo najjacim timom.

al neka ba ovo ti je hvala kad uz svakog stanes i podrzis. Posteno je ovo bilo, bar znamo na cemu smo, bice jos "bijelog brijega" i problema u ovoj drzavi al bojkota i podrske vise nece biti. od zelje me to nije izenadilo ili od srba, svako svoje pomaze , ali ne mogu da vjerujem da sam podrzavao i ja taj bojkot i proteste oko bijelog brijega i svega sto se radi u mostaru. opet kazem pamtit ce se ovo dugo, takva smo drzava desit ce se nesto kad-tad, ovo nam je skola ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2012, 19:29

VELEZDOGROBA je napisao/la:
nego, reci ti nama kako bi onda kad je Čelik trebao pustiti Orašje, a da Velež ispadne? kako su onda reagovali navijači Čelika?
još tad u talu bili Iljo i Suljo. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 maj 2012, 19:29

Pazi ti kakvi likovi, nigdje ih nema 30 kola, ni na šta ne liče, i sami namještaju i sređuju utakmice kući i sada je problem ova jedna Veleža i Želje? Ajde bola odj.ebite, ni prva ni zadnja skenjana utakmica u ovoj posranoj ligi, ispadao je i veći klub od vas (Velež) pa se preživjelo ... preživjeti ćete i vi ...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 23 maj 2012, 19:31

NeToBoLa je napisao/la:GOŠK je dobio Sarajeva na Koševu. Željo je otresao kao slinu Slobodu u Tuzli, Sloboda je kupila u Gabeli. Željo pustio Leotaru kao i Velež GOŠK-u, Rudar dobio na Tušnju.

Svi su se urotili protiv Slobode ali smo mi jedini krivci. Ma boli me kita. :lol:
i to su kitari prodali GOSKU

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.