FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
OOOO OOOO VOLIM TE SLOBODO
NA NA NA NA TI SI NAŠA SVETINJA
SVETINJA
NA NA NA NA TI SI NAŠA SVETINJA
SVETINJA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Isto tako ja pljujem upravu pa mi se opet kaže da sam nečiji čovjek, pa ne skidam glave po forumu
Eto pošto smo mi takvi kakvi jesmo, volimo da skidamo glave i tjeramo ja ću sam da se maknem kao i svaki normalan čovjek koji se maknuo od ovog kluba, tribine, foruma i tako dalje. Za novo pojačanje sam već pisao privatno koliko se sjećam, puno sreće da posluži u ovoj borbi za opstanak!

Eto pošto smo mi takvi kakvi jesmo, volimo da skidamo glave i tjeramo ja ću sam da se maknem kao i svaki normalan čovjek koji se maknuo od ovog kluba, tribine, foruma i tako dalje. Za novo pojačanje sam već pisao privatno koliko se sjećam, puno sreće da posluži u ovoj borbi za opstanak!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Nesporazum je u pitanju, ovako kad se tipka, malo pomalo se neke stvari pogrešno shvate... Da si nečiji bot, prvi ja bih te prozvao...simonknows je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:29Isto tako ja pljujem upravu pa mi se opet kaže da sam nečiji čovjek, pa ne skidam glave po forumu![]()
Eto pošto smo mi takvi kakvi jesmo, volimo da skidamo glave i tjeramo ja ću sam da se maknem kao i svaki normalan čovjek koji se maknuo od ovog kluba, tribine, foruma i tako dalje. Za novo pojačanje sam već pisao privatno koliko se sjećam, puno sreće da posluži u ovoj borbi za opstanak!![]()
Ostani Simone, Fukare te zovu zovu, ostani Simone kosijaneru.

PS: Koliko puta si mi dosad popravio dan nekim lijepim informacijama, ne mogu ti to zaboraviti...

Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 14 jan 2023, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Aleee,
Simone iz Tuzle
Insajder majstoreee
Baci koju bombu, obraduj nas sve
Aleeeee
Simone majstore
Potvrdi spekulacijeee
Dolazil Zakaric, odlazil nas Eldar.
Simone iz Tuzle
Insajder majstoreee
Baci koju bombu, obraduj nas sve
Aleeeee
Simone majstore
Potvrdi spekulacijeee
Dolazil Zakaric, odlazil nas Eldar.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sjeća li se ko našeg brata MakabiTuzla, gdje je i šta radi? Brat je bio Jaskov bot 1/1... 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ako skajara brat ne pomiri beduina i simona, ko ce onda
Opustite se momci, manite se svadje.
Da se ove godine nekako izgura, pa cemo se i sljedece godine opet borit za opstanak

Da se ove godine nekako izgura, pa cemo se i sljedece godine opet borit za opstanak

Volim tebe, više od sebe
VOLJENI GRADE MOJ
NAD TOBOM SUNCE NAJLJEPŠE SJA
U TEBI LJUBAV NAJDRAŽU IMAM
I SVE ŠTO VOLIM NAJVIŠE JAAAA
Al se naježim uz ovo, svaki put kad pustim je.bote, aaaa
NAD TOBOM SUNCE NAJLJEPŠE SJA
U TEBI LJUBAV NAJDRAŽU IMAM
I SVE ŠTO VOLIM NAJVIŠE JAAAA
Al se naježim uz ovo, svaki put kad pustim je.bote, aaaa

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da je bot nečiji jedan ili drugi, odmah bih ih popljuvao, ali obojica su naša braća, Slobodini bolesnici, pa moram reagovati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:40Ako skajara brat ne pomiri beduina i simona, ko ce onda![]()
Da se ove godine nekako izgura, pa cemo se i sljedece godine opet borit za opstanak![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sky legenda ovog foruma 

Nastavi drug pisati, ne moras ni iznositi insajderske ali ostani na forumusimonknows je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:29Isto tako ja pljujem upravu pa mi se opet kaže da sam nečiji čovjek, pa ne skidam glave po forumu![]()
Eto pošto smo mi takvi kakvi jesmo, volimo da skidamo glave i tjeramo ja ću sam da se maknem kao i svaki normalan čovjek koji se maknuo od ovog kluba, tribine, foruma i tako dalje. Za novo pojačanje sam već pisao privatno koliko se sjećam, puno sreće da posluži u ovoj borbi za opstanak!![]()

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hajde da se i s tobom složim... Momak je baš pozitivac, treba nam na forumu.Madal je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:50Nastavi drug pisati, ne moras ni iznositi insajderske ali ostani na forumusimonknows je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:29Isto tako ja pljujem upravu pa mi se opet kaže da sam nečiji čovjek, pa ne skidam glave po forumu![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Brat najpozitivniji na forumu. Kod njega nema pesimizma nikadantisisoja1919 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:40Ako skajara brat ne pomiri beduina i simona, ko ce onda![]()
Da se ove godine nekako izgura, pa cemo se i sljedece godine opet borit za opstanak![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala braćo, ali nisam sad ja bitan. Dajte da nas ne napuste Simon i Beduin, to su braća naša.DamirT je napisao/la: ↑14 jan 2023, 13:16Brat najpozitivniji na forumu. Kod njega nema pesimizma nikadantisisoja1919 je napisao/la: ↑14 jan 2023, 12:40Ako skajara brat ne pomiri beduina i simona, ko ce onda![]()
![]()
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 14 jan 2023, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.