Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NKMramor
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la NKMramor » 15 sep 2013, 20:20

Evo još 2 Adidas... Ehhh sad bi bilo dobro nekako stupiti u kontakt sa N/FSBiH... :) Pa da oni pogledaju sve ovo :D
slikaslika

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 15 sep 2013, 20:51

NKMramor je napisao/la:Evo još 2 Adidas... Ehhh sad bi bilo dobro nekako stupiti u kontakt sa N/FSBiH... :) Pa da oni pogledaju sve ovo :D
slikaslika
Radije ovi legeini

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2013, 21:45

Opet iste price, izgled dresa nece odlucit ko ce postat novi sponzor. Nema savez sta gledat dresove. Daj pare i to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2013, 21:46

Nemamo mi para za Adidas ili Nike :D .

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 18 sep 2013, 18:08

Najbolje opcije. (samo da ovaj bijeli ima plavu kragnu i eto vrhunskog dresa. ;) ).

slika

slika
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 sep 2013, 18:36

Ovo na rukavu je totalna glupost. Svi bi izgledali kao kapiteni. Il stavi na oba ili nemoj ni na jedan.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 18 sep 2013, 22:16

Emir_BIH je napisao/la:Najbolje opcije. (samo da ovaj bijeli ima plavu kragnu i eto vrhunskog dresa. ;) ).

slika

slika
Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Pa ljepski su mi onda ovi trenutni nego ovaj dres.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 sep 2013, 00:02

71000 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
zar postoji tako nešto??
Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha, misliš na onu smijuriju u malom Ćurčiluku, ja sam mislio da ima nešto ozbiljno pa se iznenadio.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 sep 2013, 00:28

AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 sep 2013, 00:34

klasik je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.
Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 sep 2013, 00:35

Cartman je napisao/la:
klasik je napisao/la:
naravno, to je ogroman biznis. to bi moglo biti pravo dobro za naš savez, ako stvarno nemamo direktan ugovor sa Legeom nego samo sa posrednikom, tako bi se nakon plasmana mogao isposlovati maestralan deal! tu čak ni ono naše "a gdje sam ja u svemu tome" nekim firmama ne bi predstavljalo preveliki problem

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 19 sep 2013, 13:52

Cartman je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Ja ne vjerujem da ćemo mi dobiti nekakve jedinstvene dresove. Ubijeđen sam da ćemo imati plave i bijele garniture sa grbom Saveza, ništa više. Detaljne razloge ne treba navoditi, al' onako površno kada gledaš, ovima iz RS-a je svejedno, bitno je da nisu ljiljani, varta bi im najviše pasala, ovima iz dijela Federacije s hrvatskom većinom isto, iz bošnjačke većine ne žele vartu, ali su svjesni da neće moći dobiti ljiljane i kombinaciju s bijelim dresom i plavim šorcom jer ovi iz druga dva naroda neće pristati na tu varijantu. Tako da ostaje jedino ovo solomonsko rješenje, bijela i plava garnitura. Ne mora značit' da će tako biti, ali logika mi to govori. Pred nama je.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 sep 2013, 14:04

Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 19 sep 2013, 14:08

_dreamer_ je napisao/la:Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
Ja bih da uzmemo dresove od "poznatih" (adidas, nike) zbog ostale opreme koja ce se radit za savez. Dukserice, trenerke maice polo maice suskavci.
Razlika u kvalitetu tih stvari poznatih marki i marki tipa legea smijesno je i poredit.
A dosta ljudi ce htjet uzet trenerku reprezentacije, maicu, duksericu a da nije sljam ko ova legea.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 sep 2013, 14:21

HAHAHAH PA I OVI LEGEINI SU ŠABLOSNSKI, DNO DNA. Dajte neku ozbiljnu marku kakva dolikuje našoj repki adidas, puma, nike

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 sep 2013, 14:55

_dreamer_ je napisao/la:Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
Da, Legea nam posvecuje toliko paznje vec godinama, cak su nas razmazili. Svaka garnitura je originalni i specijalni dizajn, samo za nas, nikako sablon.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 sep 2013, 14:58

ja sam za olympikus :mrgreen:

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 21 sep 2013, 11:22

Znači bolje šablonski dres Legea nego šablonski dres NIke, Adidas .. :?

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2013, 12:29

kakav Adidas,kakav Nike,kakva legea,dajte nam BORAC TRAVNIK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 sep 2013, 12:40

Sta ba sablonski,nesablonski?! Daj dobar ugovor,a dres kakav god je,nas je.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.