Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Radije ovi legeiniNKMramor je napisao/la:Evo još 2 Adidas... Ehhh sad bi bilo dobro nekako stupiti u kontakt sa N/FSBiH...Pa da oni pogledaju sve ovo
![]()
Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.Emir_BIH je napisao/la:Najbolje opcije. (samo da ovaj bijeli ima plavu kragnu i eto vrhunskog dresa.).
Aha, misliš na onu smijuriju u malom Ćurčiluku, ja sam mislio da ima nešto ozbiljno pa se iznenadio.71000 je napisao/la:Da, http://www.bhfanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;jestamaji je napisao/la:zar postoji tako nešto??71000 je napisao/la:Ima li ko iskustva sa dresovima iz oficijelnog BH FAN SHOP-a, kvalitet i sve što ide uz to?
Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Pa ljepski su mi onda ovi trenutni nego ovaj dres.
Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.klasik je napisao/la:Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
naravno, to je ogroman biznis. to bi moglo biti pravo dobro za naš savez, ako stvarno nemamo direktan ugovor sa Legeom nego samo sa posrednikom, tako bi se nakon plasmana mogao isposlovati maestralan deal! tu čak ni ono naše "a gdje sam ja u svemu tome" nekim firmama ne bi predstavljalo preveliki problemCartman je napisao/la:Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.klasik je napisao/la:Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Ja ne vjerujem da ćemo mi dobiti nekakve jedinstvene dresove. Ubijeđen sam da ćemo imati plave i bijele garniture sa grbom Saveza, ništa više. Detaljne razloge ne treba navoditi, al' onako površno kada gledaš, ovima iz RS-a je svejedno, bitno je da nisu ljiljani, varta bi im najviše pasala, ovima iz dijela Federacije s hrvatskom većinom isto, iz bošnjačke većine ne žele vartu, ali su svjesni da neće moći dobiti ljiljane i kombinaciju s bijelim dresom i plavim šorcom jer ovi iz druga dva naroda neće pristati na tu varijantu. Tako da ostaje jedino ovo solomonsko rješenje, bijela i plava garnitura. Ne mora značit' da će tako biti, ali logika mi to govori. Pred nama je.Cartman je napisao/la:Na SP-u za svakoga naprave jedinstvene dresove.klasik je napisao/la:Pa to ces vjerovatno, 99,9 % i dobit od nikea i adidasa, bar za prvi ugovor, neki sablonski dres, i to vjerovatno jedan plavi jedan bijeli, sa kontra detaljem i to je to.AlenHalilovic je napisao/la: Sto ce nam sabolonske serijski dresovi nika? I to dva identicna dresa samo boje okrenute.
Ja bih da uzmemo dresove od "poznatih" (adidas, nike) zbog ostale opreme koja ce se radit za savez. Dukserice, trenerke maice polo maice suskavci._dreamer_ je napisao/la:Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
Da, Legea nam posvecuje toliko paznje vec godinama, cak su nas razmazili. Svaka garnitura je originalni i specijalni dizajn, samo za nas, nikako sablon._dreamer_ je napisao/la:Radije bih da ostanemo uz Legeu ili da uzmemo nekog manje navikanog proizdvodjaca koji ce nam posvetiti vise paznje, nego da nam uvaljuju nekakve sablonske dresove. Meni je, blago receno, pravo povrsno razmisljanje da uzmemo dresove od "poznatih" samo eto da mozemo reci da su nam oni sponzori.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.