i tako kod tebe ništa novaRockyMaivia je napisao/la:Sad me pazljivo slusaj hablecino,niko,ama niko na svijetu nece dijeliti moj grad.Nisu ga uspjeli ni Boban,ni Tudjman,a pogotovo ti i tebi slicni nece!!!johnnyyK je napisao/la:@RockyMaivia
sad se izvlačiš kad je dokazano da si ispo glup i da lažeš, ili
OVO JE BOSNA<JEDNOM SHVATITE!!!
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
- Nerminovic
- Kontakt:
jeste dosadni s ovim 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Previse patetike, previseeee.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Bosnjak sam i ne cekam ni jedno ni drugo1988risha je napisao/la:Ja ne znam sto ovdje pojedinci kako na bošnjačkoj tako i na hrvatskoj strani,glume da podržavaju jedni druge![]()
![]()
![]()
PRAVA ISTINA JE : HRVATI JEDVA ČEKAJU DA BOSNA ISPADNE...
BOŠNJACI TAKOĐE JEDVA ČEKAJU DA HRVATSKA ISPADNE...
To što vase roditelje Josip Broz naučio da lažu kroz parolu Bratstvo - jedinstvo je posebna tema...![]()
![]()

Ne govori u ime svih nas.
lud je ovaj lik skroz. Kakav bola grad, kakve su to price. Pa tebi se priviđa od te silne bjesnoće.RockyMaivia je napisao/la:Sad me pazljivo slusaj hablecino,niko,ama niko na svijetu nece dijeliti moj grad.Nisu ga uspjeli ni Boban,ni Tudjman,a pogotovo ti i tebi slicni nece!!!johnnyyK je napisao/la:@RockyMaivia
sad se izvlačiš kad je dokazano da si ispo glup i da lažeš, ili
OVO JE BOSNA<JEDNOM SHVATITE!!!
Maaaaaaaaaaaa revi, revi magareeee

- RockyMaivia
- Kontakt:
Klosaru,ustani kad spominjes ime grada Mostara!!!krmak je napisao/la: lud je ovaj lik skroz. Kakav bola grad, kakve su to price. Pa tebi se priviđa od te silne bjesnoće.
StarMo nije skutorija...
To su ti sinko nacionalisticke pi*kice s obe strane, a ako si ti jedan od njih, nismo svi1988risha je napisao/la:Ja ne znam sto ovdje pojedinci kako na bošnjačkoj tako i na hrvatskoj strani,glume da podržavaju jedni druge![]()
![]()
![]()
To što vase roditelje Josip Broz naučio da lažu kroz parolu Bratstvo - jedinstvo je posebna tema...![]()
![]()

pa gdje sam napisao Mostar? ja ti govorim da ti se priviđa. Rev, revRockyMaivia je napisao/la:Klosaru,ustani kad spominjes ime grada Mostara!!!krmak je napisao/la: lud je ovaj lik skroz. Kakav bola grad, kakve su to price. Pa tebi se priviđa od te silne bjesnoće.

- masteRofPoker
- Kontakt:
Jbt je li moguce da se neko raduje tudoj nesreci? Pogotovo komsijinoj nesreci? Nigdje veze vam je ta prica. Sasvim je ok podrzavati bilo koga u ovoj grupi A ali i opcenitno, ali zasto provokacije, zasto neko lose i glupo podhebavanje?
Licno mi se pravo svida ovaj Meksiko zbog borbe koju pokazuju ali reci da su vise pokazali od Hrvata i nema bas mjesta, Hrvati tek trebaju da igraju svoje prave tekme.
I da, ovaj Kevin i Lilard su ok raja i momci na svom mjestu ali ovaj krmak, e to je vec posebna prica, valjda mu ovaj nick pokazuje nivo te neke nazovimo je inteligencije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Licno mi se pravo svida ovaj Meksiko zbog borbe koju pokazuju ali reci da su vise pokazali od Hrvata i nema bas mjesta, Hrvati tek trebaju da igraju svoje prave tekme.
I da, ovaj Kevin i Lilard su ok raja i momci na svom mjestu ali ovaj krmak, e to je vec posebna prica, valjda mu ovaj nick pokazuje nivo te neke nazovimo je inteligencije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Re: Odg: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
takođerArmala je napisao/la:NoName je napisao/la:Ovo nikako nije tačno, govori u svoje ime1988risha je napisao/la:Ja ne znam sto ovdje pojedinci kako na bošnjačkoj tako i na hrvatskoj strani,glume da podržavaju jedni druge![]()
![]()
![]()
![]()
Takodjer.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Al` ne vjerujem sta im bi. Najednom, do maloprije sve 5, sve normalla i onda zaredase.Tribalian je napisao/la:Previse patetike, previseeee.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kevin je napisao/la:nevjerojatno je kako se nakote ovi mrzitelji Hrvatske...
zaista nevjerojatno...
a za vrijeme poplava Hrvatska nije dvoumila unatoč što je isto njih zadesilo, prva je pomogla BiH ali očito se to sve zaboravi...
evo jedna rasprava iz hr sabora:'BiH navija najjače protiv Vatrenih! I to nam je hvala što smo ih najeli, napili i naoružali?'"Pa BiH navija najjače protiv Hrvatske", rekao je Marasović dodavši da je to "zahvala Hrvatskoj za sve što je učinila za BiH".
"I to je njihova zahvala Hrvatskoj što smo im primili pola milijuna izbjeglica, što smo ih najeli, napili, naoružali, pomogli im stvoriti državu, liječili ih u Splitu"

Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jun 2014, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
sutra sam uz komsije zbog svih normalnih hrvata koji su navijali za nas, mislim ovih pravih hrvata. a ne ovih laznih hrvata iz BiH kao sto je krmak i njemu slicni.

- RockyMaivia
- Kontakt:
Pokupio od oca rokcanje ili...krmak je napisao/la: pa gdje sam napisao Mostar? ja ti govorim da ti se priviđa. Rev, rev
StarMo nije skutorija...
Evo ja se prvi nadam da ce Hrvatska ispast i uvijek se nadam da ce i oni i Srbija izgubit u svemu sto ucestvuju. I nisam jedini. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ova rasprava je otišla u pm, ne znam kako vam ne dosadi. K'o da smo mi prošli grupu, već dobili i Nigeriju i Iran, pa možemo podjebavat druge.
Sad je sve u rukama Hrvata, sami sebi kroje sudbinu. Pod imperativom pobjede su u sljedeće dvije tekme. Kovač je sad na mukama, Meksikanci su pokazali da se ne boje nikog. Kojom formacijom i taktikom će im se suprostavit?? Jedva čekam to da vidim.
Sad je sve u rukama Hrvata, sami sebi kroje sudbinu. Pod imperativom pobjede su u sljedeće dvije tekme. Kovač je sad na mukama, Meksikanci su pokazali da se ne boje nikog. Kojom formacijom i taktikom će im se suprostavit?? Jedva čekam to da vidim.

I tako je jos jedna tema sj3bana.
jasmin10 je napisao/la:sutra sam uz komsije zbog svih normalnih hrvata koji su navijali za nas, mislim ovih pravih hrvata. a ne ovih laznih hrvata iz BiH kao sto je krmak i njemu slicni.![]()

Mexico (iako su se na jedvite jade plasirali na World Cup) je veoma fizicki spremna ekipa, tako da Croatia nece imati jednostavnu utakmicu.
A ova tema sto je neko rodjen u Bosni i Hercegovini a navija za Njemacku, Austriju,Hrvatsku il Sloveniju,...itd pa to uopste nebi trebalo da bude neki problem. Znam ovdje kod mene par Mexicanaca kojima su i djedovi ovdje odrasli, al jarane kad Mexico igra onda samo MEXICO i nista drugo, a isto tako znam nasih Bosanaca i Hercegovaca (gene. rodjena u US/CAN) koji su odrasli ovdje al opet vole BiH mada navijaju i za US.
Pozdrav svima i peace
A ova tema sto je neko rodjen u Bosni i Hercegovini a navija za Njemacku, Austriju,Hrvatsku il Sloveniju,...itd pa to uopste nebi trebalo da bude neki problem. Znam ovdje kod mene par Mexicanaca kojima su i djedovi ovdje odrasli, al jarane kad Mexico igra onda samo MEXICO i nista drugo, a isto tako znam nasih Bosanaca i Hercegovaca (gene. rodjena u US/CAN) koji su odrasli ovdje al opet vole BiH mada navijaju i za US.
Pozdrav svima i peace

PORTLAND TIMBERS FOOTBALL CLUB
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Also, bon vivant ceiling fan!
Have you considered raising your children under the gospel of Portland?
>>>>REGULARNI**PADOBRANAC<<<<
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.