AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
bravoo momciii odlicnoo prvo poluvrijem....
Pato 2 gola...Thiago Silva 3:0
Dinho cini cudaaa svaka mu cast !!!!!!!!!
Pato 2 gola...Thiago Silva 3:0
Dinho cini cudaaa svaka mu cast !!!!!!!!!
-RIVALDO-
Smijesno sta im radimo. Ronaldinho najbolji igrac ikada! Tuzice ga onaj lijevo bocni iz Leccea sta mu radi. Carlame,pretrcavanja,pasovi sve ama bas sve veceras radi. Spuca frajeru onu njegovu carlamu liku koljena i sad klecaju. Pato 2 komada-najbolji mladi igrac svijeta garant,TOP 5 napadaca u ovom trenutku,Boriello taraba ko i uvijek ostali PERFEKTNO. Sa Ibrom ovo je ekipa za Scudetto.
- Interista di cuore
- Kontakt:
pomalo momci,pomalo...
dje je sad onaj sto je govorio da je Pedro bolji od Pata ?

dje je sad onaj sto je govorio da je Pedro bolji od Pata ?

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Vidim po komentarima da je Dinho odličan i drago mi je.Ako neko nađe neka postavi njegove poteze iz večerašnje tekme.
Dobri ste,svaka čast !
Dobri ste,svaka čast !
FK Pjetlovi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ipak sam se ja i većina nas prevarili leće nije došao igrati bunker i mislim da je njihov trener jako pogrješio jer daleko su oni kvalitetom od milana,
milan je odigrao najbolje poluvrijeme u jako jako dugo vremena, dinjo ima svoju noć ne mogu mu ni 3-4 igrača uzet6i loptu, tu su asistencije, petema sve. pato samo da ostane zdrav i biće najbolji napadač na svijetu sigurno, koja brzina koja tehnika, prvi gol šut sa vrha 16, drugi ušao sam pred golmana i prodriblao ga, na asistenciju dinja
silva poslije kornera zabio, još par šansi pata ambrosinija sedorfa, predobrih akcija
da je završilo i 7 ili 8-0 nebi bilo nezasluženo
nesta i silva mogu napisati knjigu "kako biti stoper", čak je i bonera pokušavao ići u napad
znam da leće nije neka ekipa al opet raduje vidjeti ovakav milan
milan je odigrao najbolje poluvrijeme u jako jako dugo vremena, dinjo ima svoju noć ne mogu mu ni 3-4 igrača uzet6i loptu, tu su asistencije, petema sve. pato samo da ostane zdrav i biće najbolji napadač na svijetu sigurno, koja brzina koja tehnika, prvi gol šut sa vrha 16, drugi ušao sam pred golmana i prodriblao ga, na asistenciju dinja

silva poslije kornera zabio, još par šansi pata ambrosinija sedorfa, predobrih akcija
da je završilo i 7 ili 8-0 nebi bilo nezasluženo
nesta i silva mogu napisati knjigu "kako biti stoper", čak je i bonera pokušavao ići u napad

znam da leće nije neka ekipa al opet raduje vidjeti ovakav milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Imamo vise pasova samo petom neg Lecce ukupno za prvo poluvrijeme.
ajde malo ohani.A_d_0 je napisao/la:Smijesno sta im radimo. Ronaldinho najbolji igrac ikada! Tuzice ga onaj lijevo bocni iz Leccea sta mu radi. Carlame,pretrcavanja,pasovi sve ama bas sve veceras radi. Spuca frajeru onu njegovu carlamu liku koljena i sad klecaju. Pato 2 komada-najbolji mladi igrac svijeta garant,TOP 5 napadaca u ovom trenutku,Boriello taraba ko i uvijek ostali PERFEKTNO. Sa Ibrom ovo je ekipa za Scudetto.
jbt jedni vicu kloc, pedro bolji ovo ono, a drugi kazu da je top 5 napadaca na svijetu. ajmo to malo uravnotezit.
- senad_flamin
- Kontakt:
hahahahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!A_d_0 je napisao/la:Imamo vise pasova samo petom neg Lecce ukupno za prvo poluvrijeme.

-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
na poluvremenu predstavljen ibra, nema još broja na dresu, samo se smije, publika ga dočekala ovacijama, transparenti zahvale silviju i galijaniju što su ga doveli a ibri dobrodošlica, obratio se navijačima s par riječi i obećao da će osvojiti sve 

Ja volim biti realan i mislim da ovo sto sam rekao da je realno. Dzeko,Ibra,Drogba,Torres,Villa i Pato ima garant mjesta medju njima.Wolverine je napisao/la:ajde malo ohani.A_d_0 je napisao/la:Smijesno sta im radimo. Ronaldinho najbolji igrac ikada! Tuzice ga onaj lijevo bocni iz Leccea sta mu radi. Carlame,pretrcavanja,pasovi sve ama bas sve veceras radi. Spuca frajeru onu njegovu carlamu liku koljena i sad klecaju. Pato 2 komada-najbolji mladi igrac svijeta garant,TOP 5 napadaca u ovom trenutku,Boriello taraba ko i uvijek ostali PERFEKTNO. Sa Ibrom ovo je ekipa za Scudetto.
jbt jedni vicu kloc, pedro bolji ovo ono, a drugi kazu da je top 5 napadaca na svijetu. ajmo to malo uravnotezit.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Gdje je taj Pato na SP, Higuain je za njega...A_d_0 je napisao/la:Ja volim biti realan i mislim da ovo sto sam rekao da je realno. Dzeko,Ibra,Drogba,Torres,Villa i Pato ima garant mjesta medju njima.Wolverine je napisao/la:ajde malo ohani.A_d_0 je napisao/la:Smijesno sta im radimo. Ronaldinho najbolji igrac ikada! Tuzice ga onaj lijevo bocni iz Leccea sta mu radi. Carlame,pretrcavanja,pasovi sve ama bas sve veceras radi. Spuca frajeru onu njegovu carlamu liku koljena i sad klecaju. Pato 2 komada-najbolji mladi igrac svijeta garant,TOP 5 napadaca u ovom trenutku,Boriello taraba ko i uvijek ostali PERFEKTNO. Sa Ibrom ovo je ekipa za Scudetto.

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
ovo veceras ide ko podmazano 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Svako svog konja hvali,ja hvalim svog ko mi nevjeruje nek gleda malo ovu ili bilo koju utakmicu Milana. Hvala i ne kvarite mi ovo raspolozenje. Odavno nisam osjetio kako je kada tvoj tim demolira. 

a gdje si zaboravio Rooneya,Villu,Milita...pitanje je i dali je medju 10...A_d_0 je napisao/la:Ja volim biti realan i mislim da ovo sto sam rekao da je realno. Dzeko,Ibra,Drogba,Torres,Villa i Pato ima garant mjesta medju njima.Wolverine je napisao/la:ajde malo ohani.A_d_0 je napisao/la:Smijesno sta im radimo. Ronaldinho najbolji igrac ikada! Tuzice ga onaj lijevo bocni iz Leccea sta mu radi. Carlame,pretrcavanja,pasovi sve ama bas sve veceras radi. Spuca frajeru onu njegovu carlamu liku koljena i sad klecaju. Pato 2 komada-najbolji mladi igrac svijeta garant,TOP 5 napadaca u ovom trenutku,Boriello taraba ko i uvijek ostali PERFEKTNO. Sa Ibrom ovo je ekipa za Scudetto.
ali nema veze svaka cast za vecerasnju predstavu...jedva cekam 12 kolo i derby della madonina
- tony-mortale
- Kontakt:
ko nije gledao nek potraži poslije snimak na netu, samo da vidi par poteza ronaldinja i neće se pokajati
Ma priveli utakmicu jako mirno,sto bi rekli iskusno. Imali smo 2-3 odlicne sanse nismo ih iskoristili i netreba zaliti jer smo ih raskucili. Igramo atraktivno,lijepo za oko,napadacki i uspjesno. Jedva cekam iduce sedmice da vidim Ibru,Pata i Madzionicara zajedno. Uffff kako ce tu pete da lete.
EDIT: Dok ja ovo pisem ne vidjoh gol. 4-0 Inzaghi. Kakav je?
-
- Kontakt:
JOJ ADO Slazem se stobom sto posto jarane:)A_d_0 je napisao/la:Svako svog konja hvali,ja hvalim svog ko mi nevjeruje nek gleda malo ovu ili bilo koju utakmicu Milana. Hvala i ne kvarite mi ovo raspolozenje. Odavno nisam osjetio kako je kada tvoj tim demolira.
u svom stilu, otpadak, na rubu ofsajdaA_d_0 je napisao/la:Ma priveli utakmicu jako mirno,sto bi rekli iskusno. Imali smo 2-3 odlicne sanse nismo ih iskoristili i netreba zaliti jer smo ih raskucili. Igramo atraktivno,lijepo za oko,napadacki i uspjesno. Jedva cekam iduce sedmice da vidim Ibru,Pata i Madzionicara zajedno. Uffff kako ce tu pete da lete.

- tony-mortale
- Kontakt:
hehe kakav će biti inzagijev gol, odbila mu se slučajno i on pogodio golmana u noge al ušla u gol, a on slavi kao da je riješio finale LP
inače drugo pol. puno opuštenije bilo je par lijepih šansi ali mogli su gosti i smanjiti imali su 2 fine šanse, sve u svemu super, istrčao je milan s ostim timom i istom formacijom kao i prošle godine ali vidi se da je pristup drugačiji, i da je alegri puno bolji trener od lea.
mala zamjerka što su ušli pipo i gatuzo a neko mlađi ali ok, prva je tekma, biće šansi i za njih, boateng za ovih 15-ak minuta odličan, mislim da će se brzo izboriti za veću minutažu.
borielu se jedino smrklo, jer stvarno odskače "kvalitetom" od ostatka napada
inače drugo pol. puno opuštenije bilo je par lijepih šansi ali mogli su gosti i smanjiti imali su 2 fine šanse, sve u svemu super, istrčao je milan s ostim timom i istom formacijom kao i prošle godine ali vidi se da je pristup drugačiji, i da je alegri puno bolji trener od lea.
mala zamjerka što su ušli pipo i gatuzo a neko mlađi ali ok, prva je tekma, biće šansi i za njih, boateng za ovih 15-ak minuta odličan, mislim da će se brzo izboriti za veću minutažu.
borielu se jedino smrklo, jer stvarno odskače "kvalitetom" od ostatka napada

Boriello da je igro 2 sedmice ne bi gola dao. Hvala ti Ibrahimovicu sto dodje da se nemoram mucit sa ovim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.