Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

hroni
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la hroni » 12 okt 2012, 07:46

u sastavu imam samo jednu dilemu. Da li je bolje na zadnjeg veznog staviti Salihagu ili Zahirovića. Salihaga mi je kritičan-kratak fitilj, crveni i šon fon delon a Zaha bi mogo pregorit od prevelike želje :mrgreen: eto i hajd ti sad budi pametan.......

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 okt 2012, 08:30

Joj sto me nekakva nervoza spucala. :twisted:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 okt 2012, 08:55

Joj opet sam sanjo :lol: Ovog puta Pape izveo neku skroz lijevu ekipu, niđe veze, i sanjam ja ulazim na forum svi psuju i govore primićemo 5 komada vidi sastava :lol: :lol: :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 okt 2012, 08:57

MOŽEMO !!!

NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 okt 2012, 09:08

Jao nocne more sviju mi..
Nisam zapamtio bas najbolje detalje. :mrgreen:

Cetvrti minut dobijamo crveni i 1:0 za Grke, ja se razocarao, kad dvanaesti minut Spaha pravi penal i zaradjuje crveni, i onda se otvori nebo nad Atinom, nevidjeni prolom oblaka, a bogami prolom i u nasem golu, jer do poluvremena nam zabise 4. komada i tad sam se probudio. :lol:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 okt 2012, 09:09

Idi nastavi spavati možda se desi kakvo čudo :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2012, 09:17

Kvota na nas je ponovo pala. Dakle sa 4.00 na 3.50, pa sad na 3.30.
Kada se pri tome razmisli, da su Grci domacini...

Griechenland 2.15
X 3.30
Bosnien und Herzegowina 3.30
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 okt 2012, 09:18

neurofunk je napisao/la:Idi nastavi spavati možda se desi kakvo čudo :lol:
Fala Bogu pa se probudi :lol: 8-)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 okt 2012, 09:22

Mislim da će biti puno iznenađenja u sastavima, kako kod nas, tako i kod Grka. Kakve povrede, kakvi bakrači, kakve formacije tri dana unaprijed. Mislim da ćemo mi igrati samo sa Edinom u napadu a da će Medo da uskoči sa Zahirovićem, mislim da će u drugom poluvremenu (naravno, ovisno o razvoju situacije) i Pjanić zaigrati. Uglavnom, sve ćemo uskoro da vidimo.

Sretno Bosno!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 okt 2012, 09:25

neurofunk je napisao/la:Joj opet sam sanjo :lol: Ovog puta Pape izveo neku skroz lijevu ekipu, niđe veze, i sanjam ja ulazim na forum svi psuju i govore primićemo 5 komada vidi sastava :lol: :lol: :lol:
Sheyi je napisao/la:Jao nocne more sviju mi..

Cetvrti minut dobijamo crveni i 1:0 za Grke, ja se razocarao, kad dvanaesti minut Spaha pravi penal i zaradjuje crveni, i onda se otvori nebo nad Atinom, nevidjeni prolom oblaka, a bogami prolom i u nasem golu, jer do poluvremena nam zabise 4. komada i tad sam se probudio. :lol:
8-)
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 12 okt 2012, 09:31

Dufresne je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Joj opet sam sanjo :lol: Ovog puta Pape izveo neku skroz lijevu ekipu, niđe veze, i sanjam ja ulazim na forum svi psuju i govore primićemo 5 komada vidi sastava :lol: :lol: :lol:
Sheyi je napisao/la:Jao nocne more sviju mi..

8-)
Kad je u pitanju nasa fudbalska reprezentacija i određene utakmice, Međugorje i Gospa nam nisu do koljena... :mrgreen: Uz svo postovanje i bez uvreda prema predstavnicima katolicke vjeroispovjesti... ;)
Pravda za Papeta!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 okt 2012, 09:33

Ma veceras 1-2 aBd uz veliku borbu, Dzeko i Miske za pobjedu veceras..
Volim te BiH!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 12 okt 2012, 09:39

IDEMO DA ZGAZIMO TE PICKICE!!
G BUSSA BUSS

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 okt 2012, 09:47

Ja sam siguran samo u jedno, da će utakmica biti smeće za gledanje

Niko sa Grčkom nije igrao neku lijepu, atraktivnu utakmicu i sl.

Dakle, smor od igre, patnja, povuci-potegni, lezi, nabij ... a u ovim okolnostima Grci se definitvno bolje snalaze

Samo se plašim da i ovo ne bude jedna od onih utakmica, gdje smo imali sve, igru, loptu, šanse a opet smo izgubili

Grčka - BiH 1 : 1

....................
...................

Jah, da dodam, stvarno nisam siguran da se za jednu utaikmicu moraju otvoriti 3 teme, ova, pa onda "gdje gledati" i ona "rezultat"

stvarno nepotrebno, stvara zabunu
Undici stelle - ACM 1899

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 okt 2012, 09:49

Napast na sve il nista...Pobjedom idemo u Brazil 100%,porazom u baraz...S Litvanijom strpljivo do pobjede...
::::SAMO ČELIK::::

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 okt 2012, 09:51

baltazar1 je napisao/la:Jah, da dodam, stvarno nisam siguran da se za jednu utaikmicu moraju otvoriti 3 teme, ova, pa onda "gdje gledati" i ona "rezultat" stvarno nepotrebno, stvara zabunu
+1

slažem se, ne znam kako su to administratori dozvolili. :roll:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 okt 2012, 09:58

Realno, protiv Grcke bod je ko kuca.. Ljudi su preiskusni i znaju igrati na rezultat.. Nemojte zaboraviti ni razne Grke koji rade za UEFA-u kao npr. Theodor Theodoridis.. Sjecam se ciklusa kada smo bili sa Grckom u grupi i kada su nam protiv Madjara nastimali Kipranina(Grka) da nas devastira sudjenjem i izbace iz bilo kakve trke sa Grcima.. Tu tekmu smo zijanili, Spaha cini mi se pocrvenio ni zbog cega.. Posle igrali sa Grcima i sudije nas ponovno dotukle.. Skoro pa nemoguce je da dole imamo posteno sudjenje jer 99% protivnika Grcke na njihovom terenu bude ofirno pokradeno, racunajuci i Hrvate prosle godine.. Odavno fudbalske utakmice ne igraju samo fudbaleri vec su tu ukljuceni i mnogi vanjski i politicki faktori.. Nasi trebaju biti oprezni kod agresivnijih startova jer bi moglo biti kartona hejbet a svi reprezentativci su nam potrebni i za Litvaniju..

Nadam se da cu se prevariti za sudjenje jer kvalitetom im mozemo parirati ali moje misljenje je da cemo se i u ovom ciklusu sa Slovacima boriti za baraz a u tom duelu bi trebali biti apsolutni favoriti..
BUDI ŽELJO !!!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 okt 2012, 10:01

A šta mislite o ovom scenariju.

Odradimo Grke na nivou, uzmemo im tri boda i onda u Zenici odigramu jednu "krmaču" utakmicu i zijanimo :?:
Undici stelle - ACM 1899

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 okt 2012, 10:03

Ajde i vi ga pre.se.rivate, vidjeti ćemo sve večeras, šta ste se toliko uzbudili :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 12 okt 2012, 10:03

champions1921 je napisao/la:Realno, protiv Grcke bod je ko kuca.. Ljudi su preiskusni i znaju igrati na rezultat.. Nemojte zaboraviti ni razne Grke koji rade za UEFA-u kao npr. Theodor Theodoridis.. Sjecam se ciklusa kada smo bili sa Grckom u grupi i kada su nam protiv Madjara nastimali Kipranina(Grka) da nas devastira sudjenjem i izbace iz bilo kakve trke sa Grcima.. Tu tekmu smo zijanili, Spaha cini mi se pocrvenio ni zbog cega.. Posle igrali sa Grcima i sudije nas ponovno dotukle.. Skoro pa nemoguce je da dole imamo posteno sudjenje jer 99% protivnika Grcke na njihovom terenu bude ofirno pokradeno, racunajuci i Hrvate prosle godine.. Odavno fudbalske utakmice ne igraju samo fudbaleri vec su tu ukljuceni i mnogi vanjski i politicki faktori.. Nasi trebaju biti oprezni kod agresivnijih startova jer bi moglo biti kartona hejbet a svi reprezentativci su nam potrebni i za Litvaniju..

Nadam se da cu se prevariti za sudjenje jer kvalitetom im mozemo parirati ali moje misljenje je da cemo se i u ovom ciklusu sa Slovacima boriti za baraz a u tom duelu bi trebali biti apsolutni favoriti..
Nemaju vece štele od Francuske vala pa smo s Francuzima igrali sasvim normalno,do momenta Spahe nenormalnog :D
::::SAMO ČELIK::::

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.