Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
u sastavu imam samo jednu dilemu. Da li je bolje na zadnjeg veznog staviti Salihagu ili Zahirovića. Salihaga mi je kritičan-kratak fitilj, crveni i šon fon delon a Zaha bi mogo pregorit od prevelike želje
eto i hajd ti sad budi pametan.......

Joj sto me nekakva nervoza spucala. 

Joj opet sam sanjo
Ovog puta Pape izveo neku skroz lijevu ekipu, niđe veze, i sanjam ja ulazim na forum svi psuju i govore primićemo 5 komada vidi sastava

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
MOŽEMO !!!
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jao nocne more sviju mi..
Nisam zapamtio bas najbolje detalje.
Cetvrti minut dobijamo crveni i 1:0 za Grke, ja se razocarao, kad dvanaesti minut Spaha pravi penal i zaradjuje crveni, i onda se otvori nebo nad Atinom, nevidjeni prolom oblaka, a bogami prolom i u nasem golu, jer do poluvremena nam zabise 4. komada i tad sam se probudio.

Cetvrti minut dobijamo crveni i 1:0 za Grke, ja se razocarao, kad dvanaesti minut Spaha pravi penal i zaradjuje crveni, i onda se otvori nebo nad Atinom, nevidjeni prolom oblaka, a bogami prolom i u nasem golu, jer do poluvremena nam zabise 4. komada i tad sam se probudio.

Idi nastavi spavati možda se desi kakvo čudo 

- Principatus
- Kontakt:
Kvota na nas je ponovo pala. Dakle sa 4.00 na 3.50, pa sad na 3.30.
Kada se pri tome razmisli, da su Grci domacini...
Griechenland 2.15
X 3.30
Bosnien und Herzegowina 3.30
Kada se pri tome razmisli, da su Grci domacini...
Griechenland 2.15
X 3.30
Bosnien und Herzegowina 3.30
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Fala Bogu pa se probudineurofunk je napisao/la:Idi nastavi spavati možda se desi kakvo čudo

- NoName
- Kontakt:
Mislim da će biti puno iznenađenja u sastavima, kako kod nas, tako i kod Grka. Kakve povrede, kakvi bakrači, kakve formacije tri dana unaprijed. Mislim da ćemo mi igrati samo sa Edinom u napadu a da će Medo da uskoči sa Zahirovićem, mislim da će u drugom poluvremenu (naravno, ovisno o razvoju situacije) i Pjanić zaigrati. Uglavnom, sve ćemo uskoro da vidimo.
Sretno Bosno!
Sretno Bosno!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
neurofunk je napisao/la:Joj opet sam sanjoOvog puta Pape izveo neku skroz lijevu ekipu, niđe veze, i sanjam ja ulazim na forum svi psuju i govore primićemo 5 komada vidi sastava
![]()
![]()
Sheyi je napisao/la:Jao nocne more sviju mi..

Pravda za Papeta!
Kad je u pitanju nasa fudbalska reprezentacija i određene utakmice, Međugorje i Gospa nam nisu do koljena...Dufresne je napisao/la:neurofunk je napisao/la:Joj opet sam sanjoOvog puta Pape izveo neku skroz lijevu ekipu, niđe veze, i sanjam ja ulazim na forum svi psuju i govore primićemo 5 komada vidi sastava
![]()
Sheyi je napisao/la:Jao nocne more sviju mi..

Pravda za Papeta!
- muha milanez
- Kontakt:
Ma veceras 1-2 aBd uz veliku borbu, Dzeko i Miske za pobjedu veceras..
Volim te BiH!!
Volim te BiH!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja sam siguran samo u jedno, da će utakmica biti smeće za gledanje
Niko sa Grčkom nije igrao neku lijepu, atraktivnu utakmicu i sl.
Dakle, smor od igre, patnja, povuci-potegni, lezi, nabij ... a u ovim okolnostima Grci se definitvno bolje snalaze
Samo se plašim da i ovo ne bude jedna od onih utakmica, gdje smo imali sve, igru, loptu, šanse a opet smo izgubili
Grčka - BiH 1 : 1
....................
...................
Jah, da dodam, stvarno nisam siguran da se za jednu utaikmicu moraju otvoriti 3 teme, ova, pa onda "gdje gledati" i ona "rezultat"
stvarno nepotrebno, stvara zabunu
Niko sa Grčkom nije igrao neku lijepu, atraktivnu utakmicu i sl.
Dakle, smor od igre, patnja, povuci-potegni, lezi, nabij ... a u ovim okolnostima Grci se definitvno bolje snalaze
Samo se plašim da i ovo ne bude jedna od onih utakmica, gdje smo imali sve, igru, loptu, šanse a opet smo izgubili
Grčka - BiH 1 : 1
....................
...................
Jah, da dodam, stvarno nisam siguran da se za jednu utaikmicu moraju otvoriti 3 teme, ova, pa onda "gdje gledati" i ona "rezultat"
stvarno nepotrebno, stvara zabunu
Undici stelle - ACM 1899
Napast na sve il nista...Pobjedom idemo u Brazil 100%,porazom u baraz...S Litvanijom strpljivo do pobjede...
::::SAMO ČELIK::::
+1baltazar1 je napisao/la:Jah, da dodam, stvarno nisam siguran da se za jednu utaikmicu moraju otvoriti 3 teme, ova, pa onda "gdje gledati" i ona "rezultat" stvarno nepotrebno, stvara zabunu
slažem se, ne znam kako su to administratori dozvolili.

- champions1921
Realno, protiv Grcke bod je ko kuca.. Ljudi su preiskusni i znaju igrati na rezultat.. Nemojte zaboraviti ni razne Grke koji rade za UEFA-u kao npr. Theodor Theodoridis.. Sjecam se ciklusa kada smo bili sa Grckom u grupi i kada su nam protiv Madjara nastimali Kipranina(Grka) da nas devastira sudjenjem i izbace iz bilo kakve trke sa Grcima.. Tu tekmu smo zijanili, Spaha cini mi se pocrvenio ni zbog cega.. Posle igrali sa Grcima i sudije nas ponovno dotukle.. Skoro pa nemoguce je da dole imamo posteno sudjenje jer 99% protivnika Grcke na njihovom terenu bude ofirno pokradeno, racunajuci i Hrvate prosle godine.. Odavno fudbalske utakmice ne igraju samo fudbaleri vec su tu ukljuceni i mnogi vanjski i politicki faktori.. Nasi trebaju biti oprezni kod agresivnijih startova jer bi moglo biti kartona hejbet a svi reprezentativci su nam potrebni i za Litvaniju..
Nadam se da cu se prevariti za sudjenje jer kvalitetom im mozemo parirati ali moje misljenje je da cemo se i u ovom ciklusu sa Slovacima boriti za baraz a u tom duelu bi trebali biti apsolutni favoriti..
Nadam se da cu se prevariti za sudjenje jer kvalitetom im mozemo parirati ali moje misljenje je da cemo se i u ovom ciklusu sa Slovacima boriti za baraz a u tom duelu bi trebali biti apsolutni favoriti..
BUDI ŽELJO !!!
A šta mislite o ovom scenariju.
Odradimo Grke na nivou, uzmemo im tri boda i onda u Zenici odigramu jednu "krmaču" utakmicu i zijanimo
Odradimo Grke na nivou, uzmemo im tri boda i onda u Zenici odigramu jednu "krmaču" utakmicu i zijanimo

Undici stelle - ACM 1899
Ajde i vi ga pre.se.rivate, vidjeti ćemo sve večeras, šta ste se toliko uzbudili 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nemaju vece štele od Francuske vala pa smo s Francuzima igrali sasvim normalno,do momenta Spahe nenormalnogchampions1921 je napisao/la:Realno, protiv Grcke bod je ko kuca.. Ljudi su preiskusni i znaju igrati na rezultat.. Nemojte zaboraviti ni razne Grke koji rade za UEFA-u kao npr. Theodor Theodoridis.. Sjecam se ciklusa kada smo bili sa Grckom u grupi i kada su nam protiv Madjara nastimali Kipranina(Grka) da nas devastira sudjenjem i izbace iz bilo kakve trke sa Grcima.. Tu tekmu smo zijanili, Spaha cini mi se pocrvenio ni zbog cega.. Posle igrali sa Grcima i sudije nas ponovno dotukle.. Skoro pa nemoguce je da dole imamo posteno sudjenje jer 99% protivnika Grcke na njihovom terenu bude ofirno pokradeno, racunajuci i Hrvate prosle godine.. Odavno fudbalske utakmice ne igraju samo fudbaleri vec su tu ukljuceni i mnogi vanjski i politicki faktori.. Nasi trebaju biti oprezni kod agresivnijih startova jer bi moglo biti kartona hejbet a svi reprezentativci su nam potrebni i za Litvaniju..

::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.