Mozda mislis na Wacky Racerse?Klare je napisao/la:U ratu kad bi prošao sfor konvoj bacili bi pokoji onaj zeleni paketic.
Sjeća li se neko, dođe šibice, nešto za potpalu, ono metalno malo kao da možeš nešto i skuhati, mislim za kafu da je služilo, koji keks, a poseban okus je imalo ono u zelenom, kao debela tamno zelena kesica sa otvorom na vrhu, mislim da je ono bio kikiriki puter, šta li je, dovraga bilo je preukusno.
A te praćke su bile opasne, ne znam kako su nam roditelji tada dozvoljavali, bezobzirno skroz.![]()
Serija na OBN od prije, možda nekih 12-13 godina.
Vrh humora, pregledao sam je od prve do zadnje epizode.
[youtube][/youtube]
Propustili ste jedan crtani iz mog djetinjstva, kao utrka, sva auta su različita i vozači, a glavni likovi su bili onaj ćuko i kao vještica, bili su u istom autu, i uvijek su smišljali kako druge da ometu?
Ova tema mi je upropastila dosta uspomena. Sjetim se nekih crtanih, serija, emisija i onda me povuce nostalgija pa ih pogledam na netu. Gledam pola sata i zapitam se kako mi je to bilo zanimljivo, a bilo je.
Kad se sjetim Power Rangersa, mogao sam ih uvijek gledati. Neki dan naletim na njih na Pinku, kad ono bukvalno igracke roboti. Jbg nekad mi nije bilo do specijalnih efekata.