jbg harise i ti malo pretjerujes al neda mi se raspravljat postujem svacije misljenjeharishp je napisao/la:Po takvom razmisljanju prodaje je citava repka.Kad recimo protiv Francuske niti vezni niti napadaci nisu akcije mogli napraviti.Ili recimo Pjana kad ''striktno i precizno gadza'' precku, stativu protiv Albanije.Ili Vedo kad se ''namjerno''postavi Muslimovicu u Lisabonu.Ili kad protiv Danaca namjerno necemo da zabijemo taj pobjedonosni gol.Ili na Marakani kad nakon sedmog minuta i primljenog gola ''cuvamo''rezultat.bosnaaaaaaaa je napisao/la:mozda taj isti spaha se zalaze na nekim utakmicama a neke olako proda koje su nama bitneharishp je napisao/la:Kako rekoh zna Avdo da ce biti onakvih kao on,koji se lako prime.
Medjutim imalo pametnom covjeku treba biti jasno da je najvaznija prica na terenu.
Da su svi ''tako losi momci'' u repci kao Spaha na terenu i u zalaganju.Davnih dana bi bili na velikim takmicenjima.
Ovako Avdo i Av(b)icevci nadju dobro tlo za preseravanje.I presipanje iz supljeg u prazno.
Na kojim ste vi tripovima,da mi je znati.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181719_1798172788113_1053557933_2191767_3217135_n.jpg
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
Š U P A K S E Z O V E I M E N O M T V O J IM
Ku-rva o postenju a vojnik o skracenju.Rece velis o pretjerivanju.
Ok,ali nesto mi nije bas jasno ko sad tu pretjeruje.
Iznositi optuzbe,klevete i ostalo bilo Avdic bilo ko' drugi za prodaju tekme ili neceg drugog.
Ako nije osnovana,DOKAZANA,onda je ne samo za Banovica ,vec robije.
P.S nego kako vidim ovdje se izgleda strogo udara po bukvi,svi totalno ''ozbiljno''shvataju situaciju.
Tako da se Avdo sad moze grohotom smijati.
Iznositi optuzbe,klevete i ostalo bilo Avdic bilo ko' drugi za prodaju tekme ili neceg drugog.
Ako nije osnovana,DOKAZANA,onda je ne samo za Banovica ,vec robije.
P.S nego kako vidim ovdje se izgleda strogo udara po bukvi,svi totalno ''ozbiljno''shvataju situaciju.
Tako da se Avdo sad moze grohotom smijati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"Av- Av" nije slučajno nadimak dotičnog "novinara".
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
E jest ga pretjerao ovaj novinar. Spaha jest malkice pretjerao u nekim sitnicama, ali Spaha je institucija za neke oko repke.
Hebo ga Begovic, novinarcic se nasao branit Begovica. Izdajnik i tacka
Hebo ga Begovic, novinarcic se nasao branit Begovica. Izdajnik i tacka
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Kako li je samo onakvu ribu pokupio 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Kako li je samo onakvu ribu pokupio
Nema te koja je odbila Spahu, jer ako neće bolje da je nema

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
stela brate stela,,to mu savez sredio kao nagradu za poslusnostVirtu4l je napisao/la:Kako li je samo onakvu ribu pokupio

imam osjecaj da je nekima ovdje na forumu jaka zima UDARILA u Glavu,, jebote nista se ne desava u svijetu fudbala ,,pa udri malo po Spahicu,,tko je sljedeci

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Avdo je izgubio kompas otkako ga drze podalje od reprezentacije ( i narocito reprezentativaca), i sve sto mu je ostalo bio je ovaj bijedni pokusaj da unese zlobu i nemir pred vazne utakmice kako bi oslabio sanse reprezentacije i onda zapoceo tiradu...Nije imao nista ozbiljno, nista konkretno pa se odlucio na ovakav tekst, koji ne bi potpisali niti "novinari" sa vecernjim kursem. Medjutim znao je (i evo potvrdjuje se) da ce biti budala koji ce povjerovati da su Supic i Spahic isli na mevlud, da je Nadarevic bio sikaniran da Spahic ne bi bio rezerva, da je Spahic istjeran iz kluba sto je prodavao utakmice a onda sredio svome jaranu da za velike pare sredio da predje u taj klub, da pred Spahicem drhti pola Evrope, da je covjek samarao troicu novinara i tako dalje i tako dalje..... Znao je da ima i onih koji u dusi ne mogu povjerovati u takve ludorije, ali imaju nesto protiv Kapitena, u stvari vazda protiv nekoga nesto imaju pa ce taki reci: "Pa dobro nije mozda sve tako, ali ima tu necega, sumnjivo je to...kako ono Benzema prodje Spahica...kako ono Spahic odmahnu glavom na Pjanica...znas nije to dobro" Medjutim svi takvi na celu sa Avdom mogu da ga ...... Reprezentacija BiH na celu sa selektorom Susicem i KAPETANOM Spahicem ide dalje, bije odlucujuce bitke...Jes da ce veliki hendikep biti sto nema Avde, ali dodatnim zalaganjem, kako igraca tako i selektora pa i nas navijaca valjda cemo nadoknaditi taj gubitakharishp je napisao/la:Ku-rva o postenju a vojnik o skracenju.Rece velis o pretjerivanju.
Ako nije osnovana,DOKAZANA,onda je ne samo za Banovica ,vec robije..P.S nego kako vidim ovdje se izgleda strogo udara po bukvi,svi totalno ''ozbiljno''shvataju situaciju.
Tako da se Avdo sad moze grohotom smijati

Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
@Sabene
Avdin tekst ima je dijelom nebuloza i konspiracjia ala KGB ....
Ali !!!!!!!!!!
Pogledaj Sphicevu reakciju i koncentraciju kod obadva gola protiv Francuza !!!!!!!!
Meni neprepoznatljiv stil !!!
Ali !!!!!!!!!!
Pogledaj Sphicevu reakciju i koncentraciju kod obadva gola protiv Francuza !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ko je tada imao i k od koncetracija u nasoj repci.kimbo je napisao/la:@Sabene
Ali !!!!!!!!!!
Ono je bilo majstorstvo onako lose odigrati.
P.S kako rece Miske ''uopste se nismo drzali vec dogovorenog u slacionici i to komplet ekipa.
Tako kad ne mozes bukvalno da predjes na protivnicku polovinu cjeli sat.Iluzorno je uopste pricati o koncetraciji.
Znaci da je bezobrazno svaljivati samo krivicu na Spahica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Spahic je godinama naj najbolji odbrambeni igrac prvi bedem pred nasim golom. Kako ces se vjerovatno sloziti nasa reprezentacija nije nekakva velesila pa da vrsi pritisak na protivnicki gol i uglavnom igra na protivnickoj polovine. Stavise, "ove godine" smo igrali uglavnom protiv jacih, a Francuzi su moza bili i ponajaci, sa novim selektorom, nekoliko novih igraca koji su bili zeljni dokazati da zasluzuju mjesta starih, suspendiranih...Uglavnom su to igraci velikih evropskih klubova. Kako Haris rece, niti jedan segment nase igre nije stimao odnosno ljudi su nas rastimali po svim savovima...I sad u talasima takvih napada moralo se desiti da neko nekog prodje, perdribla, da ovaj krivo procijeni i sta ti ja znam...Benzema je svjetski igrac, ne bi se tolike pare vrtjele oko njega pa iako mu u Realu ne svjetaju ruze, da je kloc, ili kako neko voli reci "mrtvi Benzema". Ne mozes kriviti odbrambenog igraca ako napadac izvede nekakav briljantan potez...yebiga onda bi sve odbrambene igrace koji igraju protiv Mesija, Ronalda, Robina...trebalo istjerati iz ekipe. Budimo posteni pa priznajmo kolko puta nas je Spaha vadio, ne mogu da vjerujem da ozbiljni ljudi to lako zaboravljaju. Nema insana koji nama moze ugoditi, pljuvacina sleduje i Dzeku i Pjanica i Salihovica, Ibisevica i toga istoga Besica vec ce im se nesto naci. Takvi smo, nazalost.kimbo je napisao/la:@Sabene
Ali !!!!!!!!!!
Ja shvatam da je velika vecina odigrala lose tu tekmu ... ali sam danas po jedno najmanje 10 puta pogledao Spahicevo (ne) reagiranje i lezeran stav pogotovo kod drugog gola ... covjek ne moze grijesiti dusu i tvrditi 100% nesto ali meni licno cudna situacija , pogotovo imajuci u vidu kako inace Spahic igra britko i vratolomno (i zato mu svaka cast) ... uglavnom nesto sto je vrijedno imati na umu u sledecim utakmicama ...harishp je napisao/la:Ko je tada imao i k od koncetracija u nasoj repci.kimbo je napisao/la:@Sabene
Ali !!!!!!!!!!
P.S kako rece Miske ''uopste se nismo drzali vec dogovorenog u slacionici i to komplet ekipa.
Tako kad ne mozes bukvalno da predjes na protivnicku polovinu cjeli sat.Iluzorno je uopste pricati o koncetraciji.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Evo i ja pročitah dotčni tekst koji je uzburkao ovaj dio foruma. Doduše sa zakašnjenjem jer mi je sam naslov pri prvom pogledu na njega govorio da se radi o još jednoj senzacionalističkoj vijesti medija bez prave sadržine, ali na kraju podlegoh pritisku okoline pa ga pređoh u cjelosti i ne pohajah se. Nešto mi je jutro izgledalo sumorno, ali mi ga ovaj tekst svojim humorističnim sadržajem znatno popravi. Podsjeti me na "alternativne priče iz pete dimenzije" u skečevima Nadrealista.
Moram priznati da ovaj kvazi-novinar koji potpisuje tekst ima velik potencijal. Ako ovako nastavi završiće sigurno u redakcijskom kolegiju nekog od vodećih trač-medija u regionu. Pa on pretpostavke i svoje vizije naziva argumentima i od nekoliko takvih pravi "autentičnu priču". Argument o šamaranju novinara koji se nikad i nigdje nisu oglasili, argument o jaranima koji namještaju utakmice, a što su istrage pokazale neistinitim... I tako od nekoliko onoga što su po njegovom shvatanju argumenti autor napravi prilično čitanu vijest. Bravo majstore, očekuj uskoro poziv iz nekog od listova koji se bave prodavanjem magle jer ispunjavaš osnovni kriterij za radni odnos - odlično prodaješ m.da pod bubrege širokoj sivoj masi.
Ipar ono što me je razočaralo jeste činjenica da su mnogi jedva dočekali da skoče na ovaj vagon isprepletenih i veoma slobodno protumačenih pretpostavki i mahalskih ogovaranja i popljuju čovjeka čiji se patriotizam lahko može potkrijepiti sa nebrojeno puno argumenata, na i van terena. Nije mi namjera zamjeriti se sa bilo kim zbog nečijeg mišljenja o ovome, pa ću izbjeći citiranje i prozivanje. Samo ću svoj trenutni osjećaj izraziti jednom starom latinskom izrekom: "O tempora, o mores!".
Moram priznati da ovaj kvazi-novinar koji potpisuje tekst ima velik potencijal. Ako ovako nastavi završiće sigurno u redakcijskom kolegiju nekog od vodećih trač-medija u regionu. Pa on pretpostavke i svoje vizije naziva argumentima i od nekoliko takvih pravi "autentičnu priču". Argument o šamaranju novinara koji se nikad i nigdje nisu oglasili, argument o jaranima koji namještaju utakmice, a što su istrage pokazale neistinitim... I tako od nekoliko onoga što su po njegovom shvatanju argumenti autor napravi prilično čitanu vijest. Bravo majstore, očekuj uskoro poziv iz nekog od listova koji se bave prodavanjem magle jer ispunjavaš osnovni kriterij za radni odnos - odlično prodaješ m.da pod bubrege širokoj sivoj masi.
Ipar ono što me je razočaralo jeste činjenica da su mnogi jedva dočekali da skoče na ovaj vagon isprepletenih i veoma slobodno protumačenih pretpostavki i mahalskih ogovaranja i popljuju čovjeka čiji se patriotizam lahko može potkrijepiti sa nebrojeno puno argumenata, na i van terena. Nije mi namjera zamjeriti se sa bilo kim zbog nečijeg mišljenja o ovome, pa ću izbjeći citiranje i prozivanje. Samo ću svoj trenutni osjećaj izraziti jednom starom latinskom izrekom: "O tempora, o mores!".
"Float like a butterfly, sting like a bee"
spaha lopoveee !!!!!!!!!!! u koji god klub je dosaoo imao je problemaaa sa direktorom i ostalim suigracima
Da vise ne seremo i pravimo se pametni kad smo daleko od toga. Ima ih ovdje koji dobro odradzuju zamisljene ciljeve a budale Bosanske nasjedaju na te price. Sad je na redu skoro pa glavna karika - Spahic da nam omrznu i njeg. Mrsss s forumam ko Spahu ne voli i . 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sto se pravis pametan i dobonamjeran kad to nisi - igraj otvorenm kartama. Ako toliko nevolis Emira sta te briga za njeg i sto se javljaskristian je napisao/la:spaha lopoveee !!!!!!!!!!! u koji god klub je dosaoo imao je problemaaa sa direktorom i ostalim suigracima

p.s. dobro je vise - samo budalama nisu jasni vasi ciljevi.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
pa samo lud zbog necijeg misljenja moze zamrziti nekog,prije bude taj isti omrazen nego onaj na kog se ciljabparena je napisao/la:Da vise ne seremo i pravimo se pametni kad smo daleko od toga. Ima ih ovdje koji dobro odradzuju zamisljene ciljeve a budale Bosanske nasjedaju na te price. Sad je na redu skoro pa glavna karika - Spahic da nam omrznu i njeg. Mrsss s forumam ko Spahu ne voli i .

Jeb.ite kevu Rumunima,KAPITENU

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Covece, pa ja sad tek ukapirah da ti mislis da je Spahic namjerno pustio taj gol, da je prodao utakmicu.kimbo je napisao/la:Ja shvatam da je velika vecina odigrala lose tu tekmu ... ali sam danas po jedno najmanje 10 puta pogledao Spahicevo (ne) reagiranje i lezeran stav pogotovo kod drugog gola ... covjek ne moze grijesiti dusu i tvrditi 100% nesto ali meni licno cudna situacija , pogotovo imajuci u vidu kako inace Spahic igra britko i vratolomno (i zato mu svaka cast) ... uglavnom nesto sto je vrijedno imati na umu u sledecim utakmicama ...harishp je napisao/la:Ko je tada imao i k od koncetracija u nasoj repci.kimbo je napisao/la:@Sabene
Ali !!!!!!!!!!

Spaha, koji se preganjao sa Francuzima koji su opet izjavljivali da se plase kako ce se provesti u Sarajevu (misli se kako ce fizicki proci - da ih nece raja linchovati)...Onda im je Spaha ocitao bukvicu ljutito im objasnjavajuci da ne idu negdje medju ljudozdere, nego u Sarajevo, u Bosnu, medju kulturan narod (dobro ovdje se Spaha malo zayebo, al' et'). Pa bolan bio zar kod ozbiljnog covjeka kao sto si ti jedan ovako zbrda zdola srocen tekst nekakvoga djilkosa koji je izgubio privelegiju da se slepa uz reprezentaciju moze izazvati takve reakcije i takve sumnje. Hajde razni Kristijani, razni Monolozi i slicni...ali od tebe se nisam nadao. Pa da je to bila nekaka tjesna utakmica ravnopravnih protivnika...nego se samo cekalo koliko ce nam ljudi uvaliti. E yebiga, kuda ide ovaj svijet????? Pa ne moze million puta ici britko i odnijeti loptu, desi se da je lose procjenio, da ga je nesto sjebalo...je si li Boga ti ikada igrao fudbal malo ozbiljnije pa kasnije gledao sebe na snimku...Ma million puta sam kontao da sam tebao ovo ili ono drugacije odigrati, da cu sledeci put to tako i napraviti, a onda se opet desi nesto drugo sto bi promjenio. Daj, molim te, reci da si se zayebavo...Cuj, treba imait na umu u sledecim utakmicama? Znaci, Spaho kiksne...i to je to.
@Saban
Treba mu reci da se ne zajebava

Treba mu reci da se ne zajebava