EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Danas sam se fakat izivcirao gledajuci ovo.Izgledali smo kao amateri koji tri pasa ne znaju sastavit.Dodaj-dodaj-trci i zabij se u igraca dok su nas Latvijci izludjivali u odbrani i igrali kao na treningu.Na kraju smo sretni sto su nas ostavili na "samo" -11.
Al i dalje se nadam prolasku dalje.
Al i dalje se nadam prolasku dalje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja nekako vjerujem da možemo do dvije pobjede, a najviše mi se čini da ćemo klepit Crnogorce i dobit još jednu. E onda se nadam da nam se sve poklopi i da prođemo. U 3 pobjede nije da nemam nade, ali je onako realno imam malo. Zeznuta je ova grupa, nekako smo i bili svjesni toga, ali eto uzdali se u taj dobar start. A uzdali se baš u utakmicu protiv protivnika koji je standardno prisutan na Eurobasketu. Jeste da se čine kao najslabiji u grupi, ali nisu oni nikako košakraški patuljak. A grupa je brutalna... 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- sigurnoable
- Kontakt:
Dosao sa utakmice prije nekoliko:
Ovaj poraz smo zaslužili i pristupom igre ali prvenstveno zbog navijača.Jednostavno rečeno nisam mogao doći sebi da su se Latvijci citavu utakmicu culi vise nego nasi navijači.Sad se pitam gdje je ta "mala Bosna" kako se kaze za Jesenice.Ne zelim da se toliko prisjećam prošlosti ali ista stvar kao i u ratanom stanju nikad se ponovilo gdje nasa dijaspora zna samo reci koji epitet kao vrsni pjesnik za nasu napacenu državu ali joj je zao dati za nju 15 maraka makar i pokazati svojim pristupom o kakvom je Bosancu riječ i pokazati sta su to Bosanci, jednostavno rečeno velika sramota za nas narod.
Jos veca me sramota bila dok sam izlazio iz dvorane i vidio armiju navijaca Makedonije kako prilaze areni.
Dok sam prilazio autu sreo sam svog jednog jerana iz Jesenica kojeg sam upoznao prije nekoliko i pitao ga je li bio na utakmici a on ce na to samo me upitao: A koje igrao ? To me je totalno satralo, pokupio sam se pravac u auto uz nadu da ce nas sutra makar nesto vise biti i da se necemo osramotiti pred Srbima
Sto se tiče igre i pristupa vidjeli ste i sami na tv-u suvisno je ista reći
Ovaj poraz smo zaslužili i pristupom igre ali prvenstveno zbog navijača.Jednostavno rečeno nisam mogao doći sebi da su se Latvijci citavu utakmicu culi vise nego nasi navijači.Sad se pitam gdje je ta "mala Bosna" kako se kaze za Jesenice.Ne zelim da se toliko prisjećam prošlosti ali ista stvar kao i u ratanom stanju nikad se ponovilo gdje nasa dijaspora zna samo reci koji epitet kao vrsni pjesnik za nasu napacenu državu ali joj je zao dati za nju 15 maraka makar i pokazati svojim pristupom o kakvom je Bosancu riječ i pokazati sta su to Bosanci, jednostavno rečeno velika sramota za nas narod.
Jos veca me sramota bila dok sam izlazio iz dvorane i vidio armiju navijaca Makedonije kako prilaze areni.
Dok sam prilazio autu sreo sam svog jednog jerana iz Jesenica kojeg sam upoznao prije nekoliko i pitao ga je li bio na utakmici a on ce na to samo me upitao: A koje igrao ? To me je totalno satralo, pokupio sam se pravac u auto uz nadu da ce nas sutra makar nesto vise biti i da se necemo osramotiti pred Srbima
- majestic24
- Kontakt:
I kolo
BiH-Latvia
MKD-CG
SRB-LIT
II kolo
CG - Latvia
SRB-BiH
Litva-MKD
III kolo
CG - BiH
Latvia-Litva
MKD - SRB
IV kolo
BiH - MKD
SRB - Latvia
Litva-CG
5 kolo
Latvia - MKD
BiH -Litva
CG - SRB
Poredak
1.Litvanija 5-0
2.Srbija 4-1
3.BiH 2-3
4.CG 2-3
5.MKD 1-4
6.Latvia 1-4
BiH-Latvia
MKD-CG
SRB-LIT
II kolo
CG - Latvia
SRB-BiH
Litva-MKD
III kolo
CG - BiH
Latvia-Litva
MKD - SRB
IV kolo
BiH - MKD
SRB - Latvia
Litva-CG
5 kolo
Latvia - MKD
BiH -Litva
CG - SRB
Poredak
1.Litvanija 5-0
2.Srbija 4-1
3.BiH 2-3
4.CG 2-3
5.MKD 1-4
6.Latvia 1-4
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ukolko je tekma sutra sa Srbijom.
Sta ti znaci imat trenera na klupi ...
Ako je suditi po ovoj 1/4 sutra smo na*ebali ko zuti
Usput,koliko je samo atmosfera bolja,vise navijaca..Evo Avdic kaze da u Jasenicama zivi dosta naseg naroda,a danas 200 navijaca i to mahom ovi sto si dosli iz BiH maksuz..I jos nesto,sa koliko samo zara i volje igraju i jedni i drugi za razliku od ovih nasih danas.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Igraci Srbije grizu na terenu trce na sve strane a nasi ko manekeni ali oni imaju taj nacionalni naboj i to je ono sto me nervira kod nas yebem mu sve mi to nikad necemo imati
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
Isto se osjecam kao ti, kad sam vidio Makedonce tek me onda tuga uhvatila, jos sam imao problema oko karte, ORGANIZACIJA = 0sigurnoable je napisao/la:Dosao sa utakmice prije nekoliko:
Gledajuci Srbiju prvo poluvrijeme protiv Litvanije sutra ce biti prihvatljiv poraz od 15-20 razlike ljudi su nabrijani, motivisani,borbeni tako da se sutra ne nadam nicemu osim poraza
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ljudi su koncentrisani, organizovani i dobro vodjeni, ne srljaju, ne divljaju, igraju pozicione napade, cekaju da se otvori prilika. Mozemo ih dobit samo neki ludim procentom suta, da sve krene u kos, nesto sto je Latvijcima poslo za rukom danasYucca je napisao/la:Gledajuci Srbiju prvo poluvrijeme protiv Litvanije sutra ce biti prihvatljiv poraz od 15-20 razlike ljudi su nabrijani, motivisani,borbeni tako da se sutra ne nadam nicemu osim poraza

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Izgubit ce ovo srbi ali ako ovakvi budu sutra nema nista od nas
Bez obzira sto je Srbija desetkovana na ovom turniru, nemamo mi sta traziti protiv njih.
Mozemo traziti nadu u mecevima protiv Makedonije i CG, i to samo ako nam se igra drasticno popravi, pogotovo napadacke opcije.
Mozemo traziti nadu u mecevima protiv Makedonije i CG, i to samo ako nam se igra drasticno popravi, pogotovo napadacke opcije.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Srbi jaki. Po meni Litvanija ne igra nesto, nemaju ideje u napadu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
evi jos info iz prve ruke: kao prvo ne zabrinjava toliko poraz koliko situacija u ekipi, Mirza nas je danas doslovno ukopo, neda covjek sebi nista reci. Kad ga vadi Aco on galami na sve, za izbor suteva ste sami vidjeli. Ni ostali nisu bolji, samo galame jedni na druge na parketu, zalaganje nula, djeluju ko anemicna ekipa. Ne znam da li ste to vi vidjeli na tv-u ali Sutalo odlicno igra odbranu momak trci ko lud trosi se... Treba priznati latvijcima da su bili danas bolji od pocetka do kraja, i cestitke na timskoj igri i pobjedi, objasnili su nam neke stvari.
Druga stvar...navijaci, nemam rijeci stvarno, svaka cast grupici BHF-a iza kosa,ali ostalo sve totalno neorganizvano, ja bio na jugu i ljudi do mene neki seljoberi dosli sa zastavama ne znaju ljudi ni ko igra kod nas ni pravila.. govori lik meni dobar ovaj 11-ka kod nas dobar..,jos govori sta je to kad se ispuni bunus...toliko o nama.. Nadati se boljem
Druga stvar...navijaci, nemam rijeci stvarno, svaka cast grupici BHF-a iza kosa,ali ostalo sve totalno neorganizvano, ja bio na jugu i ljudi do mene neki seljoberi dosli sa zastavama ne znaju ljudi ni ko igra kod nas ni pravila.. govori lik meni dobar ovaj 11-ka kod nas dobar..,jos govori sta je to kad se ispuni bunus...toliko o nama.. Nadati se boljem

-
- Kontakt:
Ovo se zove timska igra. Yebiga
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma ovi litvanci su ocajniji od nas ,pa ne mogu nista pogodit.
Srbija odlicna u odbrani,ali mi ovo malo nerealno,da je srbija ovako dobra.
Prije bih rekao litvanija ocajna.
Mene sutra strah centara srbije,mislim da ce pojest one nase.
Joj litve kad bi protiv nas ovsko losi bili,da makar minimalno zijanimo.
Mozfa sam preoptimistican,ali mislim da ce srbi sitra kiksat protiv nas,nekako nerealno izgledaju dobro veceras,a dan je iznenadjenja svakako
Srbija odlicna u odbrani,ali mi ovo malo nerealno,da je srbija ovako dobra.
Prije bih rekao litvanija ocajna.
Mene sutra strah centara srbije,mislim da ce pojest one nase.
Joj litve kad bi protiv nas ovsko losi bili,da makar minimalno zijanimo.
Mozfa sam preoptimistican,ali mislim da ce srbi sitra kiksat protiv nas,nekako nerealno izgledaju dobro veceras,a dan je iznenadjenja svakako
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Po meni smjesna i Srbija i Litvanija, vidjecemo sta ce biti sutra
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo to. Litvanci puno zicera promasili, slaba kosgeterska noc i jdnihi dugihVGS je napisao/la:Po meni smjesna i Srbija i Litvanija, vidjecemo sta ce biti sutra

Neka mi damo isto koseva k'o i danas i Srbi neka daju isto k'o i danas

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Drama izmedu Slovenije-Ceske 62-60 7 sekundi do kraja Cesi imaju napad za pobjedu ili produzetke
Nahbar promasi 4 od 3 bacanja za Sloveniju i tako dovede dramu
Sudije usrase utakmicu tj navukose je Slovenima svirase korake Cesima mislim nide veze bio cist faul nad Bartonom

Nahbar promasi 4 od 3 bacanja za Sloveniju i tako dovede dramu

Sudije usrase utakmicu tj navukose je Slovenima svirase korake Cesima mislim nide veze bio cist faul nad Bartonom

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 04 sep 2013, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.