Donnie Darko je napisao/la:Sta Wilt uradio vise za Lakerse od Shaqa?
na njega sam zaboravio,do mene je
magic
bryant
baylor
jabbar
shaq
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Donnie Darko je napisao/la:Sta Wilt uradio vise za Lakerse od Shaqa?
Pa jel tebi 210 cm visina za centra?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pa Chandler je jedini igrac na ovom popisu koji ima visinu za centra.
a howard?
a zasto je?BIHfan je napisao/la:Pa jel tebi 210 cm visina za centra?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pa Chandler je jedini igrac na ovom popisu koji ima visinu za centra.
a howard?
BIHfan je napisao/la:Pa jel tebi 210 cm visina za centra?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Pa Chandler je jedini igrac na ovom popisu koji ima visinu za centra.
a howard?
nema Hibberta,nema Hawesa mislim al nek je bandera tu.Ma glupo mi je sto se ne moze glasat za bilo koga evo sad se jos neko povredi i onda bi trebao Joel i na All starDonnie Darko je napisao/la:Koliko su glupa ova glasanja dovoljno govori to da je covjek koji nije ni u top30 centara u ligi cetvrti centar po glasanjima na istoku. a madafakin ryana andersona i nema u izboru. koji moroni sastavljaju ove liste da mi je znat.
Pa to uopste nije pravi centar, to je visina za krilnog centra. Centarska visina je od 213 cm pa nadalje.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
jeste
Deng je definitivno zasluzio all star ove godine, ali ima prilicno jaku konkurenciju. A Noah je maltene siguran sa obzirom da su se Horford i Lopez satrali.BIHfan je napisao/la:Zasad 4 igraca iz Los Angelesa u petorci za zapad.![]()
![]()
Noah bi izgleda stvarno mogao biti allstar kao i Deng mada ne zasluzuju po meni i nisu te klase jos. Al kad pogledam kakva je konkurencija ni ne cudi kad bi bili.
Iskreno Hibbert je zasluzio, sjajno igra ove sezone. Neg ja tek sad vidje Rubio 3 po glasovima od guarda na zapadu.Admir_Sa je napisao/la:Pa Hibert je super ove godine, kakav crni Noah ispred njega, pa skoro svaku tekmu ima double-double
dema je napisao/la:nema Hibberta,nema Hawesa mislim al nek je bandera tu.Ma glupo mi je sto se ne moze glasat za bilo koga evo sad se jos neko povredi i onda bi trebao Joel i na All starDonnie Darko je napisao/la:Koliko su glupa ova glasanja dovoljno govori to da je covjek koji nije ni u top30 centara u ligi cetvrti centar po glasanjima na istoku. a madafakin ryana andersona i nema u izboru. koji moroni sastavljaju ove liste da mi je znat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.