BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

spizz
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la spizz » 13 okt 2011, 21:45

Pa realno, Portugal i nije ima srece u žrijebu ;) ...mogli su izvuci estonce, crnogorce,turke -a izvukli su najtežeg moguceg nenosioca...nisu ni zadovoljni žrijebom, sigurno.

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 13 okt 2011, 21:45

don_burza je napisao/la:Kad smo vec kod toga da nam igraci igraju u malim timovima sjetite se samo kako je bek Frajburga izdominirao beka Mancestera u utorak

ma tako je Kralju! ne gleda se gdje neko igra nego kako igra...sad je u frajburgu a ako odemo na EP za godinu ce igrat u npr Juventusu i od njega ce se tresti gace navijacima drugih repki sa kompleksom nize vrijednosti! i govorit ce ne mozemo protiv njega on je iz Juventusa! A gotov svaki veliki igrac vec je bio velik dok se za njeg nije ni proculo i dok ga mnogi nisu smatrali velikim ili iz velikog tima....meni ne treba da ova repka uzme Ep ili da odu u velike klubove da bi se ja uvjerio da su oni majstori...ja vec vidim po njihovoj igri da su posebni, sto je najveci fol ne da su ucinkoviti rezultatski nego zacudo igraju dopadljivo!pa jbt neke tamo akcije ko barcelona!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 13 okt 2011, 21:46

Kad se igra Sevilla - RM il RM - Sevilla?? :) :)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 13 okt 2011, 21:47

adis.p je napisao/la:Kad se igra Sevilla - RM il RM - Sevilla?? :) :)
U Decembru.
FK Željezničar
Chelsea FC

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 21:47

Baljic je upravu, nadam se dace se reprezentativci oko toga pobrinuti.
Zamislite 2x45 minuta onu igru iz Francuske. Jos ovaj put bez peha, pa da mozemo ubacivati svjeze igrace pred kraj.
- Mi ćemo morati raditi na tome, a i igrači u svojim klubovima, da fizičku pripremljenost podignemo na nivo u kojem možemo odigrati svih 90 minuta utakmice u najjačem tempu. U Francuskoj smo realno igrali sat vremena tako, a kasnije smo pali i prepustili inicijativu domaćinima. Dobra stvar je kako prvenstva budu trajala, da će naši reprezentativci biti još spremniji za novembarske reprezentativne susrete.- govori Elvir Baljić za **** portal.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 13 okt 2011, 21:47

SPAHIĆ: ONI IMAJU RONALDA, A MI DŽEKU

Bosna i Hercegovina po drugi put će igrati baraž za odlazak na jedno veliko takmičenje i po drugi put za protivnika će imati Portugal.
Žrijeb nam nije bio naklonjen, slaže se većina bh reprezentativaca, a među njima je i kapiten Emir Spahić.

"Moram priznati da sam želio Češku ili Irsku. Portugal je favorit, no i mi imamo momčad koja se može nositi sa svima", za zvaničnu stranicu Evropske fudbalske federacije je istakao kapiten Zmajeva.

"Moramo što prije zaboraviti Francusku jer pred nama su novi izazovi. Još uvijek smo puni energije i kao što znamo mnogo ljudi u Evropi navijat će za Bosnu i Hercegovinu. Mi smo mala zemlja, ali možemo igratzi dobar fudbal. U svojoj momčadi imam dosta dobre igrače, pa zašto ne bismo iznenadili fudbalski svijet. Oni imaju Cristiana Ronalda, a mi Edina Džeku", dodao je Spahić.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 okt 2011, 21:48

Dylan Dog je napisao/la:Zamislite da smo mi reprezentacija koja u svojim redovima ima Ronalda,Coentroa,Pepea,Nania..pa mi bi se ufurali,nebi nam iko bio ravan :mrgreen:
Dobijes protivnika za baraz i onda vidis da njemu u prvoj postavi igra stopera kojekakav Panda iz Belgijske lige,a cak nije ni clan Anderlechta,Standarda,Genka ili Club Brugga,jedinih njihovih klubova koji izazivaju kakav-takav respekt u evropi,da su tu takodje nekakav 40-godisnji Rahimic koji igra u Cska Moskvi svaku 15-tu utakmicu,da je jedan od glavnih igraca covjek koji igra u Maccabi Tel Avivu :lol:
Pa mislim da bi svi ocekivali barem 5 komada u mrezi protivnika :mrgreen:
Pa druze moj Pandza sto je odigrao ovih par utakmica nema mu se sta zamjeriti igra sasvim solidno u nekim trenutcima i odlicno. A da imas imalo pojma o fudbalu znao bih da je Mehelen po tradiciji u rangu Anderlechta, Standarda i C. Brugge-a, samo sto su prije par sezona zbog finansijskih problema bio izbacen u trecu ligu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 21:49

vendeta87 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zamislite da smo mi reprezentacija koja u svojim redovima ima Ronalda,Coentroa,Pepea,Nania..pa mi bi se ufurali,nebi nam iko bio ravan :mrgreen:
Dobijes protivnika za baraz i onda vidis da njemu u prvoj postavi igra stopera kojekakav Panda iz Belgijske lige,a cak nije ni clan Anderlechta,Standarda,Genka ili Club Brugga,jedinih njihovih klubova koji izazivaju kakav-takav respekt u evropi,da su tu takodje nekakav 40-godisnji Rahimic koji igra u Cska Moskvi svaku 15-tu utakmicu,da je jedan od glavnih igraca covjek koji igra u Maccabi Tel Avivu :lol:
Pa druze moj Pandza sto je odigrao ovih par utakmica nema mu se sta zamjeriti igra sasvim solidno u nekim trenutcima i odlicno. A da imas imalo pojma o fudbalu znao bih da je Mehelen po tradiciji u rangu Anderlechta, Standarda i C. Brugge-a, samo sto su prije par sezona zbog finansijskih problema bio izbacen u trecu ligu.
A ti opet da imas imalo pojma skontao bi sta sam htio reci ovim postom.
Promasio si totalno,probaj ponovno,samo budi uporan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 21:49

jeb.em sve onoj Uefi, eno Rooney kaznjen SAMO sa 3 utakmice neigranja zbog onog divljackog starta a NAS SALIHOVIC zbog prigovora sudiji dobije 4 utakmice i novcanu kaznu jos...

PA GDJE TU PRAVDA ??????????????????????????????

jos ce mu smanjiti kaznu na jednu utakmicu nakon zalbe...SRAMOTA :evil: :evil: :evil: :evil:

Hoce li se NASI zaliti na nepravedan zuti karton Spahicu
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 13 okt 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
15.10 - 15.06 ...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 okt 2011, 21:49

Sve je to isto vazilo i za Francuze prije utakmice. Medjutim, ono sto se desilo na terenu daje nam za pravo da se mozemo nadati uspjehu i protiv najboljih.
Jako je otrcana fraza da ne pobjedjuje uvijek najbolji, ali se ovdje mora spomenuti. Ako ih ne mozemo pobjediti, mozemo im taj put uciniti sto tezim, jer ova nasa reprezentacija je i tako uspjesna. Ja sam zadovoljan!
#divovi

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 13 okt 2011, 21:49

thulkazal je napisao/la:da li je pepe banovan iz repke ?
jest jest poslali ga u Banoviće... :mrgreen: :mrgreen:
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 13 okt 2011, 21:50

Pape vraća Salihamidžića u reprezentaciju!?
http://www.tacno.net" onclick="window.open(this.href);return false;

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 13 okt 2011, 21:50

mi samo sa ciganima igramo...portugal,rumunija,francuska,grcka,spanija, mozemol dobit vise malo "korektnije" finije narode :D :D

kako crna gora fino sebi izvuce cesku...naguze ih 3:0 i cesi im jos cestitaju, svi svojim kucama fino ko ljudi :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 13 okt 2011, 21:50

[youtube][/youtube]
adis.p je napisao/la:Kad se igra Sevilla - RM il RM - Sevilla?? :) :)
Pitaj raju na R.Madrid PDF oni znaju i po kojoj vlaznosti vazduha igraju
Thomas Müller - Fußballgott

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 13 okt 2011, 21:51

Dylan Dog je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
A ti opet da imas imalo pojma skontao bi sta sam htio reci ovim postom.
Promasio si totalno,probaj ponovno,samo budi uporan.
A ti si filozof pa saljes neke skrivene poruke po forumima ja ti samo govorim da se niposto ne smiju podcjenjivati igraci kao Pandza ili klubovi kao Mehelen.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 okt 2011, 21:51

Rolando,Tiago,Raul Meireles,Martins,Ruben,C. Ronaldo i Hugo Almeida
Svi u opasnosti da ne igraju revans u LIsabonu, zbog zutih kartona.
Cristinu je lako isprovocirati, to nam treba biti zadatak.
Miralesa,Tiaga isto tako...odma bi bilo lakse.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 okt 2011, 21:52

Matches 2010/2011- Qualifying round (Group H)

Group H
1 Denmark 8 19
2 Portugal 8 16 :roll:
3 Norway 8 16
:roll:
4 Iceland 8 4
5 Cyprus 8 2

Portugal 4-4 Cyprus

Norway 1-0 Portugal

Portugal 3-1 Denmark

Iceland 1-3 Portugal

Portugal 1-0 Norway

Cyprus 0-4 Portugal

Portugal 5-3 Iceland

Denmark 2-1 Portugal

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 13 okt 2011, 21:52

vendeta87 je napisao/la:
Pusti ga... vidiš da ismijava naše momke, a diže svoje idole iz Reala u nebesa :oops: ...preofiran je u svojoj patetici.
Ko fol Rahimić ima 40 godina ,Pandza nekakav levat koji igra u Belgiji, fol neka sramota što Medunjanin igra u Maccabiu.
E pa imat ce te njegove zvijezde iz Reala šansu da pokažu sav svoj talenat u dvije utakmice baraža protiv BiH.
Pa cemo vidjeti te heroje na djelu, ha ja.

Sigurno da su se danci neku noc usrali od tih navedenih imena, pa su ih iz straha poderali ;)
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 13 okt 2011, 21:54, ukupno mijenjano 3 puta.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 okt 2011, 21:52

Vidi se da navijas za Real, iz to onaj iz Galacticos ere. Kupi najvece zvijezde i rezultat ce doci sam od sebe. :lol:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 13 okt 2011, 21:53

decki sta ste se prepali, da ne kazem usrali...
na vagi su portugalci daleko tezi od nas, medjutim to nista ne znaci... i francuzi su bili, pa da im sudije nije bilo, mi bi danas slavili, a oni bi razbijali glavu kako izac na kraj s ircima, turcima ili cesima...
ko kaze da ce portugal igrat' u najjacem sastavu??? nisu ni francuzi u obje tekme...

ronaldo nije za portugal odigrao dobru tekmu ima godina (nekoliko)... ko je prato portugal u ovim kvalifikacijama, vidio je da je portugal gubio bodove upravo kad je ronaldo igrao... kad je bio odsutan, pobjedjivali su...

do utakmice s portugalom ima jos mjesec dana tj. nekoliko kola u prvenstvu i cini mi se dva kola lige prvaka... tu se moze svasta desit'.. siguran sam da ni portugal nece igrat' u najjacem sastavu, zato se ne trebamo puno opterecivat' njihovom najboljom postavom... mi cemo se skrpit' nekako.. ima mravac, ima jahic, ima nadarevic, imaju bajic i berberovic (igraju solidno u duisburgu) ima salihamidzic (ako bi mu po hitnom postupku sredili pasos, pod uslovom da ga je ikad i gubio jer nikad nije zvanicno potvrdjeno)... znaci pape ima koga pozvat'...

u svakom slucaju ne treba se predavat' unaprijed... treba odigrat' najbolje sto se moze i nadat' se pozitivnom ishodu... sve ostalo nema smisla...

teorije zavjera ce uvijek postojat'... ako su se namjerili na to da mi ne idemo na EP, nece nam ni najjaci nas sastav pomoc, a ni najslabiji protivnicki... isto je se pricalo pred prosli baraz... kupice rusi tekme sa slovencima... fifi se ne isplati da ide slovenija, a da prvenstvo propusti velesila rusija... svi znamo kako se zavrsilo... zato, treba vjerovat' u prolaz i s takvim pristupom docekat i odigrat' tekme...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.