Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Srbija,Hrvatska/Grcka,Svedska i Danska 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
nedo bog da dobijemo Srbiju ili Hrvatsku u barazu onda tu nece biti nista od fudbala bice to vise od igreEdin TM87 je napisao/la:Srbija,Hrvatska/Grcka,Svedska i Danska
- Bayern@heart
- Kontakt:
Najbolje Dansku mislim da je laksa od ove sve tri druge reprezentacijeEdin TM87 je napisao/la:Srbija,Hrvatska/Grcka,Svedska i Danska
zelimo osvetu za 2003.g
Grande je napisao/la:Realno pobjediti ove levata i odigrati dobru tekmu sa Francuzima.A samo najludji vjeruju da mozemo pobjediti Francuze(i ja sam taj) ali mislim da od toga nema nista,nazalost
![]()
slabo je ovo tvoje vjerovanje u pobjedu.
🔵⚪
- Goalgetter
- Kontakt:
Zanimljiva postavka,mi igramo bez ijednoga krila, ne kazem da je to lose,samo je cudno 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste lose, ali protiv ekipe kao Luxemburg to moze proci, protiv Francuza bi ovom formacijom prije utakmice vec sami potpisali svoju kapitulacijuDylan Dog je napisao/la:Zanimljiva postavka,mi igramo bez ijednoga krila, ne kazem da je to lose,samo je cudno

pa niko nije budala da ovako igra sa Francuzima...svaki protivnik zahtjeva odgovarajuću formaciju

FORZA MARŠAL !!!
Pa dobro,protiv Francuza nece biti mnogo promjena,ja ocekujem jedino Zahirovica IN,Ibisevica OUT,a ne znam dali Susic misli izvesti ovaj zadnji red i u Francuskoj,ili ce ipak Pandza u prvu postavu a Papac na lijevog beka,a onda se otvara prostor za jedino klasicno krilo u ovoj ekipi Lulica u veznome redu(Maletica ne racunamGoalgetter je napisao/la:Jeste lose, ali protiv ekipe kao Luxemburg to moze proci, protiv Francuza bi ovom formacijom prije utakmice vec sami potpisali svoju kapitulacijuDylan Dog je napisao/la:Zanimljiva postavka,mi igramo bez ijednoga krila, ne kazem da je to lose,samo je cudno

To bi vjerovatno znacilo Misimovic OUT.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Eto ga , ko sto sam pisao i prije. Hasagic je "povrijedjen" i ne moze igrati protiv Luxa, ali svakako da moze braniti protiv Francuske.
Hjebat ce nas Keno u po´ Pariza, nece nama nista ni Gomis, ni Ribery, nas ce ukopat Hasagic ...
E moj Susicu, poserem ti se na licencu ...
Daj Boze da ne bude ovako al sve su prilike da ce biti ...
Hjebat ce nas Keno u po´ Pariza, nece nama nista ni Gomis, ni Ribery, nas ce ukopat Hasagic ...
E moj Susicu, poserem ti se na licencu ...
Daj Boze da ne bude ovako al sve su prilike da ce biti ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
Ako Hasagic napravi neku banalnu gresku,ja skacem s mosta!!!
YNWA!
Bit ce nama opet njegova ledja i ukocen vrat ...karameldar je napisao/la:Ako Hasagic napravi neku banalnu gresku,ja skacem s mosta!!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
hajde neka bude stari most u Mostarukarameldar je napisao/la:Ako Hasagic napravi neku banalnu gresku,ja skacem s mosta!!!

-
- Kontakt:
Skakat cu odakle god hoceteneznalica je napisao/la:hajde neka bude stari most u Mostarukarameldar je napisao/la:Ako Hasagic napravi neku banalnu gresku,ja skacem s mosta!!!![]()

YNWA!
-
- Kontakt:
vidim sutra dosta nepovezanu igru bez prave sredine i sa puno nabijenih lopti u 16-rac luxemburga. Mislim da nema potrebe pocinjati ovako i sa rahimicem u sredini koji nije igrac koji ce uposliti nekoga naprijed. uzimajuci u obzir da ce misimovic igrati u sredini tesko se moze ocekivati neka tecna igra. no, posto se radi o luxemburgu trica im ne gine
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
Bolje nemoj druze samo ces se nasekirati kad vidis proizvode PREMIER lige!!!karameldar je napisao/la:Idemo sad gledati mlade.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ale ale aleeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: Halix, dana/u 08 okt 2011, 01:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Pod prečku u devet banki.... :)
Ko ti garantuje da Asmir nece kiksati,jedino moze onaj odozgo i to je pitanje.Dushi_Rob je napisao/la:Bit ce nama opet njegova ledja i ukocen vrat ...karameldar je napisao/la:Ako Hasagic napravi neku banalnu gresku,ja skacem s mosta!!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sutra će kiša pokvariti atmosferu. Tokom jutra i veći dio dana će biti uglavnom sunčano, toplo i baš negdje pred utakmicu i u vrijeme utakmice će biti kiše, vjetra i osjetno će zahladiti. Ovo je skoro pa izvjesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.