KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Navodno je spreman, ali ne vjerujem baš u to, onakva povreda se liječi samo mirovanjem a on je kao nešto i trenirao. Teško da trenutno može išta pružiti.
http://bstream4.net/index2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link za finale...
link za finale...
- alan_kardec
- Kontakt:
Bez pravog učinka Savovića i Rakočevića nema šanse da možemo parirati i slabijim ekipama od Partizana. Katić po ko zna koji put jedini raspoložen.
Raspad sistema na kraju. Sramota!!!
Raspad sistema na kraju. Sramota!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moze li neko da otvoreno pita da li je dozvoljeno psovanje svega zivog i mrtvog sudijama tokom cele utakmice
Vujosevic je cak veceras prebacio svoje, ne toliko niske, standarde 1 smrdljivosti. A tehnicku je dobio Radonjic jer je pitao sudiju zasto je svirao faul Scott-u, za cisto oduzimanje lopte Gordicu (cini mi se).
Veceras je bio kriterijum tako pogodan Partizanu, da je cudo kako je ovo Zvezda izvukla.
I da: drago mi je sto Savovic nece igrati za Srbiju. Covek ima cojones velicine paukovih, empirijski dokazano. Toliko o tome.

Vujosevic je cak veceras prebacio svoje, ne toliko niske, standarde 1 smrdljivosti. A tehnicku je dobio Radonjic jer je pitao sudiju zasto je svirao faul Scott-u, za cisto oduzimanje lopte Gordicu (cini mi se).

Veceras je bio kriterijum tako pogodan Partizanu, da je cudo kako je ovo Zvezda izvukla.
I da: drago mi je sto Savovic nece igrati za Srbiju. Covek ima cojones velicine paukovih, empirijski dokazano. Toliko o tome.

Za ovakve prijetnje smrću neki su i u zatvor odlazili, a ovaj će za 3 dana nastaviti po svome. Samo u Srbiji.
Cestitke na zasluzenoj pobedi.
Sto se tice psovki,zanimljivo da se pominju samo Duletova "sabrana dela" dok se psovke igraca Zvezde ne pominju,no dobro ko ih pominje i ne cudi.
Sudjenje je bilo ocajno,dosta diskutabilnih odluka na obe strane.
Opet je pritisak na vama,da vidimo sta ce doneti sledeca utakmica u sredu. Nadam se da ce se tradicija iz Kamingsove sezone u potpunosti ponoviti
Sto se tice psovki,zanimljivo da se pominju samo Duletova "sabrana dela" dok se psovke igraca Zvezde ne pominju,no dobro ko ih pominje i ne cudi.
Opet je pritisak na vama,da vidimo sta ce doneti sledeca utakmica u sredu. Nadam se da ce se tradicija iz Kamingsove sezone u potpunosti ponoviti

I ako bude igrao za nas, imat cete velikih problema sa njim.MaGiCa je napisao/la:Moze li neko da otvoreno pita da li je dozvoljeno psovanje svega zivog i mrtvog sudijama tokom cele utakmice![]()
Vujosevic je cak veceras prebacio svoje, ne toliko niske, standarde 1 smrdljivosti. A tehnicku je dobio Radonjic jer je pitao sudiju zasto je svirao faul Scott-u, za cisto oduzimanje lopte Gordicu (cini mi se).![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne kenjaj.sasagmp je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobedi.
Psovali su i igraci Zvezde, kao i igraci Partizana, ali u pojedinim momentima. Vujosevicu psovke nisu silazile sa usta 40 minuta i opet je zavrsio mec isto kao i Radonjic - sa 1om tehnickom.
Na 10 sekundi do kraja rekao sudiji na uvce: "Ziv neces veceras izaci".
Vujosevic je 1 gmaz od coveka, a svako ko ga brani i simpatise to njegovo ponasanje je u sustini 1 konformista i oportunista. Ono nema veze sa civilizacijom. U redu i pritisak i psiholoske igre, ali pretiti coveku jer si izgubio tekmu kroz koju su te dobrano gurali, pa i taj isti covek - jbo sve ako to nije licemerno i pokvareno.
P.S. Nikad od tebe realnog coveka, ali to i ne cudi.

sasagmp je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobedi.
Zaista porediš ono što izgovore igrači Zvezde sa onim što radi Vujošević?
Nek igra za koga hoce.neno#4 je napisao/la: I ako bude igrao za nas, imat cete velikih problema sa njim.
Ali, ako 1 Savovic pravi probleme Srbiji, onda ta reprezentacija nije za velike domete.
To je jedan klasican mediokritet od igraca. Druga je prica sto su rosteri Zvezdi i Partizana jako jadni u usporedbi sa istima od pre 5-6 sezona, pa Savovic izgleda koliko toliko pristojno. Naravno, u tekmama koje ne nose trofej kao ulog.
Ma Savovic nama i treba 10 - 15 minuta da ima ulogu 6-7 igraca. Na toj poziciji je Mirza ipak klasa iznad svih u ovoj grupi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
" onclick="window.open(this.href);return false;!braoolyo je napisao/la:
Zaista porediš ono što izgovore igrači Zvezde sa onim što radi Vujošević?

@ Magica
O kenjanju,licemerstvu,(ne)objektivnosti i ostalim epitetima ne bih,ipak je to deo tvoga opusa,a ne mog.
Sto se tice psovanja niko ga ne brani,vec se cudim kako se nigde ne pominju psovke druge strane.
@ braoolyo
**** te usta,**** ti mater smrdljivu,picko jedna....nadji razliku? Jel je ima? Po meni ne....
I sve se ponavlja posle faula...da li bio na stetu jednih ili na stetu drugih.
Ja nemam problem da optuzim Vujosevica za njegovo ponasanje,vi izgleda imate da optuzite vase ljubimce za isto.
Toliko od mene na ovu temu,ne zelim da umanjujem ovim zasluzenu pobedu.
O kenjanju,licemerstvu,(ne)objektivnosti i ostalim epitetima ne bih,ipak je to deo tvoga opusa,a ne mog.
Sto se tice psovanja niko ga ne brani,vec se cudim kako se nigde ne pominju psovke druge strane.
@ braoolyo
**** te usta,**** ti mater smrdljivu,picko jedna....nadji razliku? Jel je ima? Po meni ne....
Ja nemam problem da optuzim Vujosevica za njegovo ponasanje,vi izgleda imate da optuzite vase ljubimce za isto.
Toliko od mene na ovu temu,ne zelim da umanjujem ovim zasluzenu pobedu.
neno#4 je napisao/la:Ma Savovic nama i treba 10 - 15 minuta da ima ulogu 6-7 igraca. Na toj poziciji je Mirza ipak klasa iznad svih u ovoj grupi.
Ma neka vam Savovica.
Ne znam da li vam treba ili ne, ali licno ga ne bih hteo u repki, ni kao 12og igraca.
Toliko ne volim te igrace za garbage time i nabijace statistika u malim tekmama, koji se foliraju i ponasaju poput igracina. Igrac za male tekme.
A i "uzeli" smo vam Danilovica, Savica i Radmanovica u ona vremena, tako da ne bi bilo fer da i dalje radimo ono cime se npr. Hrvati ponose - uvezi iz BiH sto nemas doma.

Da, u nama je problem.sasagmp je napisao/la: @ braoolyo
Naši igrači psuju taman toliko koliko i vaši (floper Lučić i Bogdanović prednjače) ali ni jedan od njih ne psuje čitavu utakmicu, niti pojačava svoje psovke nakon tehničke niti govori sudijama da neće živi izaći iz dvorane, niti ih ganja po terenu nakon utakmice, niti ih proziva na konferencijama, niti to radi već godinama.
Eto, u tome je razlika.
OK. Kad ti budem quotovao tvoje postove kao corpus delicti u kojima vapis za za pravdom, realnoscu, objektivnoscu, priznavanju cinjenica i sl. - nemoj da ne repliciras, tj. pokusaj da to ucinis argumentovano.sasagmp je napisao/la: O kenjanju,licemerstvu,(ne)objektivnosti i ostalim epitetima ne bih,ipak je to deo tvoga opusa,a ne mog.

Pa ne bih bas rekao da ga se ne brani. I to godinama.

Zakljucak : Dule je zlo srpske kosarke koje sve to radi,a Cova and co. su spasioci,vitezi koji ce doneti bolje sutra Srbiji 

Zakljucak 1: Vujosevic i slicni su zlo srpskog sporta, jer njihovo ponasanje vodi u incidente i apsolutno je kontraproduktivno po sport u kome nareceni rade i od koga zive.sasagmp je napisao/la:Zakljucak : Dule je zlo srpske kosarke koje sve to radi,a Cova and co. su spasioci,vitezi koji ce doneti bolje sutra Srbiji
Zakljucak 2: Covic je jedan od umesanih u ubistvo premijera Djindjica, tajkun i vrlo verovatno 1 ozbiljan krimos.
Zakljucak 3: @salegmp kad se suoci sa cinjenicama, voli da karikira odgovore i u seretskom duhu sve spusti na nivo ironije, dok realne probleme preskace.
.
magica zar je moguće da tvrdis da je suđenje pogodno bilo za partizan? čovječe da obje utakmice smo dobili visokim ritmom i brzinom, a sinoć se ništa nije igralo... kome odgovara onakva utakmica klincima ili dedama koji nemaju daha i snage? inače kada govorimo o civilizaciji npr jedan visoko civilizovani zapadni trener zvani Murinjo je nešto što ni Dule ne može dosegnuti... velika šampionka Serena Vilijams prijeti sudiji ubistvom, i milion drugih iz naprednog civilizovanog svijeta... tako da... šta reći... je li dule bezobrazan, jeste, je li najveće zlo srpske košarke, nije ni u top10
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Poenta je da su dva covjeka toliko pokenjali sudije , da su sudije pokenjale utakmicu..
Isto tako , hvala Bogu pa ima Gasic da smiruje nikad poremecenijeg Duleta..
impresivan Gurovic sa svojim cool ponasenjem
zelimo game 5
zelimo jos 10 pres konferencija , video snimaka i 80 slobodnih po utakmici
wher amazing happens
Isto tako , hvala Bogu pa ima Gasic da smiruje nikad poremecenijeg Duleta..
impresivan Gurovic sa svojim cool ponasenjem

zelimo game 5
zelimo jos 10 pres konferencija , video snimaka i 80 slobodnih po utakmici
wher amazing happens

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.