Ovo se ni u sali ne sme reci.Ted Mosby je napisao/la:Dinamo - Toronto 3:1 ( Bećiraj 2, Brezovec 7, Barbarić 87-11m/Zavarise 47)
U dosta nervoznoj utakmici Dinamo je svladao Toronto sa 3:1. Kod igrača Dinama osjećao se umor od priprema a i sutra se vraćaju kući pa su igrači vjerojatno bili u mislima već u Zagrebu. Dinamo je istrčao u sastavu:
Kelava; Tomečak, Barbarić, Tonel, Cufre - Brezovac, Calello - Palić, Morales, Sylvester- Bequiraj
Brezovec dosta dobro izgleda na terenu, zabio je sjajan gol a i dosta je pridonio igri prema naprijed. Trojac Palić, Morales i Sylvester je dosta dobro odradio svoj posao, odlično su se nadopunjavali pogotovo Morales i Palić koji su sredinom prvog dijela stvorili Fatosu 2 odlične prilike. Kelava standardno, obrana odlična, Barbarić je malo zakasnio kod gola ali ostatak utakmice je bio odličan, jednom je i s crte spasio čist gol a i postigao je gol iz 11-erca koji mu je prepustio Rukavina na kojem je i bio prekršaj. Stvarno se ne primjeti da nam nedostaje par reprezentativaca te Sammir. Meni Dinamo funkcionira dosta dobro, još malo korigirati neke sitne greškice i spremni smo na pohod na LP. Mene zanima gdje je Jacky na temi Dinamo?
P.S. Treba napomenuti da je Toronto u Antalyi s Partizanom odigrao 1:1 a pobijedio je Zvezdu 1:0. Tako dakle ako je po tim rezultatima suditi jasno je ko je najbolji u ex-Jugi

Prema ovome sto vidim Dinamu je igrala skoro najjaca postava,a sa druge strane Torontu nije jer znam da su im igraci odsutni(najmanje petorica iz prve postave).Ako vec hoces da usporedjujes pogledaj sastav Zvezde koji je izasao,drugi tim,jer smo dan ranije igrali protiv Spartaka i sansu su ovde imali oni koji tu nisu igrali.Sa druge strane pogledaj koji tim Toronta je igrao protiv Partizana,najjaci sa svim reprezentativcima i zdravim igracima.
Tako da je smesno totalno da se ovo poredi.