Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Egipcanin na celu IHF-a je odradio svoje...
Ne vazno sada je li posljednji gol bio regularan ili nije, mora se priznati da je poraz vise nego zasluzan. Kada imas x puteva priliku da se vratis u mec i preokrenes isti u svoju korist i to ne iskoristis zbog toga sto nisi u stanju pogoditi zicer, ili zbog toga sto pravis amaterske greske onda nisi nista vise zasluzio od poraza.
Ne vazno sada je li posljednji gol bio regularan ili nije, mora se priznati da je poraz vise nego zasluzan. Kada imas x puteva priliku da se vratis u mec i preokrenes isti u svoju korist i to ne iskoristis zbog toga sto nisi u stanju pogoditi zicer, ili zbog toga sto pravis amaterske greske onda nisi nista vise zasluzio od poraza.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- legenda reala
- Kontakt:
Ovako !!
Ovo je uspijeh ako će nekoliko glavnih igrača Perić,Građan,,Ereš i sl. napraviti neki solidan Evropski transfer(Malinović,braća Burić,Vražalić,Vranješ,Serdarević;Ajkunić su vani) i biti prekomandovani u A tim pa oko njih graditi neki kult reprezentacije spoj mladosti i iskustva.Ako ovo bude neki pokretač promjena da će djeca početi više trenirati rukomet, da će se više ulagati u mlađe kategorije, da ćemo postati stalni učesnici kontinentalnih smotri za mlađe kategorije.To će biti uspijeh, ako nakon završetka prvenstva sve ostane isto(a najvjerovatnije hoće), onda zagrći sve nema druge
Ovo je uspijeh ako će nekoliko glavnih igrača Perić,Građan,,Ereš i sl. napraviti neki solidan Evropski transfer(Malinović,braća Burić,Vražalić,Vranješ,Serdarević;Ajkunić su vani) i biti prekomandovani u A tim pa oko njih graditi neki kult reprezentacije spoj mladosti i iskustva.Ako ovo bude neki pokretač promjena da će djeca početi više trenirati rukomet, da će se više ulagati u mlađe kategorije, da ćemo postati stalni učesnici kontinentalnih smotri za mlađe kategorije.To će biti uspijeh, ako nakon završetka prvenstva sve ostane isto(a najvjerovatnije hoće), onda zagrći sve nema druge

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A kada protivnik sve tvoje pogreske NE ISKORISTI on zasluzuje ici dalje?amerosm je napisao/la:Egipcanin na celu IHF-a je odradio svoje...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
To je bitlegenda reala je napisao/la: Ako ovo bude neki pokretač promjena da će djeca početi više trenirati rukomet, da će se više ulagati u mlađe kategorije, da ćemo postati stalni učesnici kontinentalnih smotri za mlađe kategorije.To će biti uspijeh, ako nakon završetka prvenstva sve ostane isto(a najvjerovatnije hoće), onda zagrći sve nema druge
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Objasni mi kako ih nisu iskoristili ? Prvo poluvrijeme primili smo 5 golova od onog beka i bog je samo dao da se povrijedi i izadje. 5 Golova smo primili samo jer niko nije ni digao ruke na njemu. Onda onaj njihov pivota 2 puta manji od svih nasih ostao je masu puta sam i zabijao, sa krila su ama bas svaki put izborili makar 9 metara ili su nasi ulazili u prostor. Mi smo imali siguran sam 6 napada bez postignutog gola kad smo najvise trebali da smo dali 2 pobjeda ne bi bila pod znakom pitanja. Da smo igrali u egalu prvo poluvrijeme kao sto smo drugo siguran sam da bi ovo uzeli...Otelo je napisao/la:A kada protivnik sve tvoje pogreske NE ISKORISTI on zasluzuje ici dalje?amerosm je napisao/la:Egipcanin na celu IHF-a je odradio svoje...
Pa da su oni 3x pogodili kad smo mi masili njihova pobjeda ne bi dosla pod pitanje.A i mi takvi nesretni ih "pobjedjujemo".Tako da smo mi ti koji su zasluzili pobjediti.grgr je napisao/la:Objasni mi kako ih nisu iskoristili ? Prvo poluvrijeme primili smo 5 golova od onog beka i bog je samo dao da se povrijedi i izadje. 5 Golova smo primili samo jer niko nije ni digao ruke na njemu. Onda onaj njihov pivota 2 puta manji od svih nasih ostao je masu puta sam i zabijao, sa krila su ama bas svaki put izborili makar 9 metara ili su nasi ulazili u prostor. Mi smo imali siguran sam 6 napada bez postignutog gola kad smo najvise trebali da smo dali 2 pobjeda ne bi bila pod znakom pitanja. Da smo igrali u egalu prvo poluvrijeme kao sto smo drugo siguran sam da bi ovo uzeli...Otelo je napisao/la:A kada protivnik sve tvoje pogreske NE ISKORISTI on zasluzuje ici dalje?amerosm je napisao/la:Egipcanin na celu IHF-a je odradio svoje...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šteta. Mogli smo i dalje dogurati od ovog dijela takmičenja. Prvo poluvrijeme nas je itekako koštalo ove pobjede, previše smo se opustili na samom početku prvog dijela. Svaka čast momcima, kako god.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
mislim da je ovo prerana faza takmicenja da se napusti takmicenje al et nema veze treba nastavit dalje ulagati u ove momke koji su zaista potencijal a izdvoji bih perica i malinovica i ajkunica koji su predobro zaista i vjerujem da uskoro idemo na neko veliko takmicenje u seniorskoj kategoriji
joj hamo vidi mu glave
@otelo , kontam sta hoces reci ali nam to nije nikakvo opradavanje...
Hrvatskoj otvoren put do finala.Damian je napisao/la:Hebiga, mora se dalje. Znaci:
Mislim da nam se opet smiješi jedna medalja.
Momče Hercegovče
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ponovo da napomenet i necu vise pisati.samo_lijevo je napisao/la:Ovo treba ponavljati svako malo!kralj_je_mrtav je napisao/la:Spas bh. rukometa je daleko nekoliko stotina kilometara od Sarajeva. Njegovo ime je Irfan Smajlagic. Skupiti lovu, otici u Rijeku, popusit mu ako treba i dati mu sve ovlasti. Od pionirske do seniorske selekcije. Prepustiti mu da izabere trener u svim selekcijama, a on da bude nesto kao savezni selektor.
Hocemo imperatora!!!
EDIT:izvini kralju za sekundi si bio brzi.Ostaviti cu nadam se da ti nece smetati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Da citiram sam sebe, no valjda i ovi iz Saveza nekad nalete na forum, pa mozda cuju i koju pametnu. Veceras, selektor izgubio utakmicu. Covjek ima dvije godine fore da se priprema sa ovom reprezentacijom, a on rotira sedam osam igraca. To moze samo kod nas. Ne kontam koji je klinac zvao ostale igrace. Steta, velika steta. I da, ako je buducnost bh. rukometa na ovim momcima, uz duzno postovanje, jadni smo mi i zalosni. A, sad prvac Rijeka.[/quokralj_je_mrtav je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:Spas bh. rukometa je daleko nekoliko stotina kilometara od Sarajeva. Njegovo ime je Irfan Smajlagic. Skupiti lovu, otici u Rijeku, popusit mu ako treba i dati mu sve ovlasti. Od pionirske do seniorske selekcije. Prepustiti mu da izabere trener u svim selekcijama, a on da bude nesto kao savezni selektor.
mislim da nisi u pravu zato da nisu buducnost pa pogledaj gdje ti momci igraju svedzani su molili ajkunica da igra za njih momak je izabrao nas da ne navodim dalje uz spoj mladosti i iskustva mislim da bi mogli napraviti neku respektabilnu ekipu u seniorskoj konkurenciji
joj hamo vidi mu glave
- TMmanija2012
- Kontakt:
Koja nesreca od tekme..jos nemogu da vjerujem da onaj gol nije regularan..kad su poceli produzetci,jaranu kazem sad ce nasi pasti psihicki i fizicki..i tako bi..steta,al eto bilo je lijepo druziti sa nasim momcima u Zetri..ipak je ovo dobar uspjeh i glavu gore Bosanci i Hercegovci...jos nesto ovo SP je za mene zavrseno..neka ga gleda onaj ganci Mustafa i Litvanske sudije.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo se pitam gdje sta je radio BHT1,pa gdje je taj usporeni snimak uporedo sa semaforom da se fino vidi da li je gol cist ili nije,plus svaka utakmica bar ono sto sam vidio gledajuci nasu repku vrijeme nikad nije mjereno kako treba uvijek se pokrade po 5-10 sekundi prije nego se vrijeme zaustavi...Cestitke mladicima probali su,davali svoj maksimum ali nisu uspjeli da idu dalje,bice bolje oni su nasa buducnost odma treba pola ove omladine prebaciti u staru Repku..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Peric, ako se nastavi razvijat na pravi nacin, mogao bi postati jedan od najboljih razigravaca na svijetu. Ima sve predispozicije, dribling, lucidnost, hrabrost da uzme stvar u svoje ruke kad ekipi ne ide, on nas je prakticki nosio ovu utakmicu. Gradjanin takodje pokazuje da je veliki talent, ima bezbroj rjesenja kad je u pitanju sama zavrsnica. A sta tek reci za Serdarevica, osvojio me je na kraju meca
, pored ovakve partije, on sebe smatra odgovornim jer mu je ispala jedna lopta. SVAKA MU CAST!
I u fudbalu nam je dugo trebalo da izgradimo respektabilnu reprenzetaciju, pa eto mislim da smo konacno uspjeli, a ovi momci pokazuju da se u blizoj buducnosti, nesto slicno moglo desiti i u rukometu. Samo da nam ovi lesinari, ne ukradu Perica!

I u fudbalu nam je dugo trebalo da izgradimo respektabilnu reprenzetaciju, pa eto mislim da smo konacno uspjeli, a ovi momci pokazuju da se u blizoj buducnosti, nesto slicno moglo desiti i u rukometu. Samo da nam ovi lesinari, ne ukradu Perica!
Dabogda ne imao za lijeka.BegAx je napisao/la:
BRAVO SUDIJA!
IZBACIVANJE SAFETA I KRIMINALACA U SAVEZU...ZA BOLJE SUTRA!!!
Druze , igrao je za seniore , ruka na srce kada krene himnaBoBo89 je napisao/la:Peric, ako se nastavi razvijat na pravi nacin, mogao bi postati jedan od najboljih razigravaca na svijetu. Ima sve predispozicije, dribling, lucidnost, hrabrost da uzme stvar u svoje ruke kad ekipi ne ide, on nas je prakticki nosio ovu utakmicu. Gradjanin takodje pokazuje da je veliki talent, ima bezbroj rjesenja kad je u pitanju sama zavrsnica. A sta tek reci za Serdarevica, osvojio me je na kraju meca, pored ovakve partije, on sebe smatra odgovornim jer mu je ispala jedna lopta. SVAKA MU CAST!

šta je ovde zanimljivoTeaM87 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=pAQDPrq9-GQ

nema potpisa
- slavko njegus
- Kontakt:
Sami smo sebe... i jos ona dvojica pe..ra od sudija... Ali tako je to. Dok god su nam drzava i savez ovakvi. Ovakav kraj se nikada ne bi desio da se igralo u Nisu ili Zagrebu jer bi ih njihov rukometni savez pojeo sudije. Ali sta cete...
Zao mi je momaka jer ne mogu ni pomisliti kako je njima. Suze golmana Serdarevica na kraju utakmice dovoljno govore. Hocu da vjerujem da je ovo jedan lijep pocetak jedne generacije koja ne smije biti zatrovana primitivizmom i nacionalizmom i koja voli ovu zemlju...Samo da najbolje od njih "kockiice i orlovi" ne otmu.
Zao mi je momaka jer ne mogu ni pomisliti kako je njima. Suze golmana Serdarevica na kraju utakmice dovoljno govore. Hocu da vjerujem da je ovo jedan lijep pocetak jedne generacije koja ne smije biti zatrovana primitivizmom i nacionalizmom i koja voli ovu zemlju...Samo da najbolje od njih "kockiice i orlovi" ne otmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.