europa 2..jasko_juve..123guber90 je napisao/la:EU2
ss.ba
ss.ba
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jeli neko raspolozen
europa 2
ss.ba
ss.ba
europa 2
ss.ba
ss.ba
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- alan_kardec
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:jeli neko raspolozen
europa 2
ss.ba
ss.ba
ej druže izvini što izađoj usred igre, ali nije do mene, yebe me grafička opasno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma nema veze ni meni se nije nikako igrali, jer je stopalo previse.alan_kardec je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:jeli neko raspolozen
europa 2
ss.ba
ss.ba
ej druže izvini što izađoj usred igre, ali nije do mene, yebe me grafička opasno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Takodjer....Emir_ZENICA je napisao/la:Mene nema u novinama![]()
Bruka,dabogda vam brojnost opala
hajde ocel ko ?
Hajde ako si u PESu napravi sobu, tek' sam dosao kuci pa nisam jos usao u PES.... ruke mi se smrzle
Sjajna Atmosfera na treninzima " Sismisa " pred utakmicu sa " Cekicarima "

Mata,Joaquin,Vicente i drustvo jurisaju na nova 3 boda nakon laganog gostovanja kod Benfice (0:1).
Ubitacni trio Valencije u napadu Mata-Vicente-Juaquin su nocna mora za svaki tim, dok su u Odbrani veoma uigrani kvartet koji cini Miguel-Maduro-Ricardo Costa-Mathieu.

Unai Emery vise ne vjeruje Soldadu i umjesto njega u vrhu napada je vec sada ustaljeni Vicente.

Mata,Joaquin,Vicente i drustvo jurisaju na nova 3 boda nakon laganog gostovanja kod Benfice (0:1).
Ubitacni trio Valencije u napadu Mata-Vicente-Juaquin su nocna mora za svaki tim, dok su u Odbrani veoma uigrani kvartet koji cini Miguel-Maduro-Ricardo Costa-Mathieu.
Unai Emery vise ne vjeruje Soldadu i umjesto njega u vrhu napada je vec sada ustaljeni Vicente.
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ocito nisi primjetio mali simbol u lijevom gornjem uglu, ovako oko njega je krug i dosta podsjeca na broj jedanEmir_ZENICA je napisao/la:Mene nema u novinama![]()
Bruka,dabogda vam brojnost opala
hajde ocel ko ?
@begax, pa samo je wolverine u novinama
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Heh oboje moja grupa.... Ne čudi me za p@jsera i za ovog Mukiola jer je p@jser jedini post napisao u temi Prijava za PES 6 ligu, jučer sam ga vidio u online, a Mukiol ne sjećam se da je šarnuo na ovu temu al eto... Ali me čudi da nisu amertiger i junioR igrali jer sam s juniorom par utakmica i odigrao i javljao se na temu a amertiger je isto rekao nešto u smislu "Vidjet ćeš kako Marseille, pogotovo ako si u grupi 2 i ako igraš sa Fenerom....Donnie Darko je napisao/la:Besiktas (p@jser) - Porto (Mukiol)
Marseille (amertiger) - Auxerre (junioR)
ove dvije tekme nisu odigrane jos!!! ukoliko se veceras ne javi ni jedan igrac iz bilo kojeg para utakmica ce biti upisana kao remi, ali bodovi nece biti dodjeljeni!
- Unforgotten
- Kontakt:
Ma zajebi to, ja bez treninga derem Lyon sa Feyenoordom.
Makaay dominira!
Makaay dominira!
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
JunioR je nekoliko puta pokusao stupiti u kontakt sa protivnikom preko ove teme...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Heh oboje moja grupa.... Ne čudi me za p@jsera i za ovog Mukiola jer je p@jser jedini post napisao u temi Prijava za PES 6 ligu, jučer sam ga vidio u online, a Mukiol ne sjećam se da je šarnuo na ovu temu al eto... Ali me čudi da nisu amertiger i junioR igrali jer sam s juniorom par utakmica i odigrao i javljao se na temu a amertiger je isto rekao nešto u smislu "Vidjet ćeš kako Marseille, pogotovo ako si u grupi 2 i ako igraš sa Fenerom....Donnie Darko je napisao/la:Besiktas (p@jser) - Porto (Mukiol)
Marseille (amertiger) - Auxerre (junioR)
ove dvije tekme nisu odigrane jos!!! ukoliko se veceras ne javi ni jedan igrac iz bilo kojeg para utakmica ce biti upisana kao remi, ali bodovi nece biti dodjeljeni!" nešto u tom smislu, to znači da je potvrdio al eto... Možda imaju nekog posla..
ROOM: ss.ba
PASSWORD: 123
Euro#1
Hocel bit novine za Ligu 3 
- senad_flamin
- Kontakt:
svaka cast odlicno !! bitno je da je Monica tu <3Samo F.K.S !! je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:
Vazno je da mene stite arbitri !
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 18 jan 2011, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
-RIVALDO-
- alan_kardec
- Kontakt:
ebote život, pojedinci se baš ono što se kaže, uživili. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ofkors !alan_kardec je napisao/la:ebote život, pojedinci se baš ono što se kaže, uživili.
Grupa C: Bordeaux - PSV Eindhoven
Playmaker francuskog Bordeauxa Jaroslav Plasil ce biti spreman za sutrasnju utakmicu protiv PSV Eindhovena

P.S
Hoce li biti novine za 3. ligu

Playmaker francuskog Bordeauxa Jaroslav Plasil ce biti spreman za sutrasnju utakmicu protiv PSV Eindhovena

P.S
Hoce li biti novine za 3. ligu
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hebote kakvu smo tekmu ja i fahrenheit odigrali
prvo pol. 1:0 za mene drugo povedem iz sjajnog nabacaja 2:0 onda on napravi takvu pomutnju mojoj odbrani i da gol za 2:1 onda u nadoknadi ja krenem na loptu i oborim njegovog igraca i penal za njega na kraju 2:2 
- fahrenheit
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Hebote kakvu smo tekmu ja i fahrenheit odigraliprvo pol. 1:0 za mene drugo povedem iz sjajnog nabacaja 2:0 onda on napravi takvu pomutnju mojoj odbrani i da gol za 2:1 onda u nadoknadi ja krenem na loptu i oborim njegovog igraca i penal za njega na kraju 2:2
stvarno zahebana tekma...al najsmijesnije je kako je u 1. poluvremenu sve bilo usporeno(mozes popiti kafu dok dodje lopta do igraca
"Like a krme in Teheran."
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Stvarno ne znam do cega je kad igram offline normala sve :S
- fahrenheit
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Stvarno ne znam do cega je kad igram offline normala sve :S
drugo je offline, izgleda da ti je internet u qrcu
"Like a krme in Teheran."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.