Po pobedu,znam da to mozemo samo treba se konacno odigrati prava utakmica kada je najpotrebnije.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
NEKOJ je napisao/la:Makedonija zasigurno ima najbolu odbranu zajedno sa Francusku. Jucer slovenci ostali na 59 poena. Sest pobjeda u redu (!) je stabilnost i kvalitet. Svi skeptici su na kolena josh ostali Srbi da ih razbijemo ostali mogu kukati mi cemo igrati za 5 mjesto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobijaju to Španci...juznjak> je napisao/la:Derby nad Derbyma Espana v FranceOcekujem tijesnu tekmu i da Rudy konacno zablista .
rogeRF je napisao/la:Ako Srbija prodje dalje, a ne sumnjam da ce proci, a Makedonija bude prva, mislim da Makedonija nema sta traziti protiv Srbije. Do sada nisu naletjeli na reprezentaciju, koja je po kvalitetu nesto posebno. Grcka je najbolja reprezentacija s kojom su igrali (pobijedili ih), ali mislim da je Grcka kvalitetom daleko ispod Srbije. Tako da, Makedonci u mecu s bilo kojom reprezentacijom s kojom ce se sastati u 1/4 finalu nemaju sta traziti. U toj utakmici ce se vidjeti gdje su i sta su.
Oni su se pokazali kao jedan dobar tim, igraju timsku igru, dobro su uigrani, ima tu dobrih individualnih igraca. Sve cestitke za pobjede nad bivsim SFRJ Republikama, svi su mislili da mogu do pobjede protiv njih, a oni su ih (ne)ocekivano pobijedili. Jedini problem za njih moze predstavljati starosna dob ovih sadasnjih igraca, igraca koji nose ovu reprezentaciju. Sve su to igraci na zalasku karijere, i bit ce im veliki problem pronaci njihove zamjene.
skyisthelimit je napisao/la:ma kakav Paul Gasol, lik je smjesan u NBA, ok ima i dobrih rola, ali vecinom su lose, pa lik se boji uci u duel, da ne spominjem kako ga je Garnetta strah, a to sto se on nasao u pravom klubu na pravo vrijeme je druga stvar...da ne spominjem ovu sezonu kako je bio katastrofalan ili sezonu u kojoj je Boston uzeo titulu
Hawking je napisao/la:Ma Noah je meni odličan igrač, jest da ga ne ide šut iz horoka, ali zato se zna probit da zakuca, a uz to i skače ko čimpanza, pored njega se ne može uhvatiti ni jedna lopta. U odbrani je dovoljno da stane ispred igrača i odradio je pola posla. Kad bi popravio realizaciju Francuska bi bila skoro nepobjediva, i ovako dobivaju utakmice sa manje od 40% uspješnosti šuta...
Bikakavdanakneiskustvu je napisao/la:
da je noah bijelac,bi li opet ovo boldovano napisao?
Do kad će ljudi na ovom forumu tražit rasizam tamo gdje ga nema, šta ste svi toliko ograničeni da ne možete shvatiti smisao rečenog?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Hawking je napisao/la:Ma Noah je meni odličan igrač, jest da ga ne ide šut iz horoka, ali zato se zna probit da zakuca, a uz to i skače ko čimpanza, pored njega se ne može uhvatiti ni jedna lopta. U odbrani je dovoljno da stane ispred igrača i odradio je pola posla. Kad bi popravio realizaciju Francuska bi bila skoro nepobjediva, i ovako dobivaju utakmice sa manje od 40% uspješnosti šuta...
Hawking je napisao/la:Do kad će ljudi na ovom forumu tražit rasizam tamo gdje ga nema, šta ste svi toliko ograničeni da ne možete shvatiti smisao rečenog?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Hawking je napisao/la:Ma Noah je meni odličan igrač, jest da ga ne ide šut iz horoka, ali zato se zna probit da zakuca, a uz to i skače ko čimpanza, pored njega se ne može uhvatiti ni jedna lopta. U odbrani je dovoljno da stane ispred igrača i odradio je pola posla. Kad bi popravio realizaciju Francuska bi bila skoro nepobjediva, i ovako dobivaju utakmice sa manje od 40% uspješnosti šuta...
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.