Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Moze li se negdje pogledati snimak?
Arsenal nije zasluzio igrati Ligu prvaka naredne sezone. Vjerujem i da nece.
Arsenal nije zasluzio igrati Ligu prvaka naredne sezone. Vjerujem i da nece.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
http://www.footballorgin.com/2013/03/pr ... pur-v.html" onclick="window.open(this.href);return false;Valencia je napisao/la:Moze li se negdje pogledati snimak?
Bujrum.
Hvala
!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- M. Scofield
- Kontakt:
Čovjek se mora zapitati šta bi bilo da su nam ostali Modrić i VdV, mislim da nam LP ne može više pobjeći.
Audere est Facere
Dobri ste strašno dobri,najbolje da u LP idu obje ekipe(Toten.i Chelsea),ovog Arsenala izbaciti iz svih takmičenja čisto zbog Vengera,koji im već deceniju neda da se pošteno provesele(mada mi je Arsenal takođe veoma drag klub)...AVB radi fantastičan posao....(a naši sebi dovedu Rafu
)
http://www.youtube.com/watch?v=MlAwUWbmp1w
Primitivnost na vrhuncu,ali srecom navijac je kaznjen dozivotnom zabranom ulazenja na stadione
Primitivnost na vrhuncu,ali srecom navijac je kaznjen dozivotnom zabranom ulazenja na stadione
- BluesForever
- Kontakt:
Da mi je doziviti dan kada ce u nasoj jadnoj ligi kaznjavati ove huligane,i da mogu normalni ljudi sa djecom doci bez straha da ga neko ne udari flašom u glavu ili da ga neko ne prebije.U Engleskoj navijac dobije dozivotnu zabranu zbog banane.belefront je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=MlAwUWbmp1w
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ne bi dobili Moussu koji je jaci igrac od Modrica, a ove sezone pored Bale-a, najbitniji sraf... VdV opet nije bitan, ne bi taj ni bio sada u prvoj postavi, forma mu opada, i on kao igrac nije vise kvalitet kao nekada...M. Scofield je napisao/la:Čovjek se mora zapitati šta bi bilo da su nam ostali Modrić i VdV, mislim da nam LP ne može više pobjeći.
Sta ti je liga covjece, kod nas ga nebi nasli za 15 godina, a i tad je upitno.belefront je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=MlAwUWbmp1w
- M. Scofield
- Kontakt:
Volio bi ja obojicu u ekipi Rafa je znao dat gol iz svake pozicije, pogotovo kad vidim šta sve Ade promašuje, a Luka i Dembele u paru to bi bila strahota.Paradajz je napisao/la:Ne bi dobili Moussu koji je jaci igrac od Modrica, a ove sezone pored Bale-a, najbitniji sraf... VdV opet nije bitan, ne bi taj ni bio sada u prvoj postavi, forma mu opada, i on kao igrac nije vise kvalitet kao nekada...M. Scofield je napisao/la:Čovjek se mora zapitati šta bi bilo da su nam ostali Modrić i VdV, mislim da nam LP ne može više pobjeći.
Audere est Facere
3:0 protiv Intera very nice..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sjajna igra sinoc, Inter neprepoznatljiv, nisam mogao vjerovati da je to onaj veliki Inter
Gylif napokon dobro igra,ali mi jedino zao sto se Lennon povrijedio i to pred utakmicu sa Liverpoolom 
- JohnLennon
- Kontakt:
Da, velika vecer za navijace Tottenhama. Generalno sjajna utakmica. Uzvrat se mirno da privesti kraju s pricuvama, nece biti problema.
Usput. Izgleda da je Gazzino lijecenje u SAD-u uspjelo, kaze da vise nikada nece probati alkohol.
Usput. Izgleda da je Gazzino lijecenje u SAD-u uspjelo, kaze da vise nikada nece probati alkohol.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Svaka im čast pa nismo izgubili od 9.12.2012 
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
MikiHJ je napisao/la:Svaka im čast pa nismo izgubili od 9.12.2012
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Mali MikiHJ nas je ukleo, otisao je na vasu temu i podjeb***o, svaka vam cast,sjajna utakmica, zao mi je sto smo izgubili ali ne treba klonuti duhom nego nastaviti..Shanks je napisao/la:MikiHJ je napisao/la:Svaka im čast pa nismo izgubili od 9.12.2012
Je*o te bog mili Gallas.. Livermole,Naughton, Adebayor i PROKLETI GALLAS MRS PICKA VAM MATERINA

- Sportfanatik
- Kontakt:
3 prilike za Spurse na početku produžetka
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Adebayor, jel ovo sada riješeno?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Da, sem ako ne primite 2 gola u ovo malo vremena što je ostalo...Sportfanatik je napisao/la:Adebayor, jel ovo sada riješeno?
Dembele riješio!
čestitke!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.