BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Dzaba Trusendi upropasti Damiru turnir, danas ga je Ciric ubjedljivo pobjedio 6-3 i 6-0.
Hoce li Damir upasti u kvale Umaga?
Hoce li Damir upasti u kvale Umaga?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir igra ch u Aradu, i u prvom kolu čeka nekog od kvalifikanata.
Vjerovatno da ce igrati kvale u Umagu al cak i da prodje kvale to je samo 12 poena, tako da...
Vjerovatno da ce igrati kvale u Umagu al cak i da prodje kvale to je samo 12 poena, tako da...
Damir ako prodje 1. kolo a trebao bi, imat ce tezak posao jer ce igrat protiv Rufina koji je igrao 2. kolo Wimbledona i uzeo je set Almagru.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damirova web stranica: http://damirdzumhur.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fb. oficijalna stranica(nova): " onclick="window.open(this.href);return false;
Fb. oficijalna stranica(nova): " onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
6:4 protiv Borisa prvi set! Idemo u drugo kolo!
Dzumhur izgubio gotovo dobiven mec 6-4, 4-6, 3-6.
Nije iskoristio u 3. setu 3 vezane break lopte i odmah slijedi kazna jer je on izgubio u slijedeceg game-u svoj servis.
Sretno u Umagu
Nije iskoristio u 3. setu 3 vezane break lopte i odmah slijedi kazna jer je on izgubio u slijedeceg game-u svoj servis.
Sretno u Umagu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir je izgleda, pao u formi i to dobro, ili mu je potreban odmor. Uzastopno gubi dva dobijena meca.
Sve u svemu, opet skola, ali za nadati se da ce Damir nesto da nauci iz ovih poraza.
Sve u svemu, opet skola, ali za nadati se da ce Damir nesto da nauci iz ovih poraza.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Delić rekao zbogom tenisu. Šteta, s obzirom na potencijal koji je imao u karijeri nije ništa postigao.
Mog'o je ostat bar zbog reprezentacije, da probamo jos dogodine, al' eto...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
bhsport,
Nije Damir pao u formi vec je dosao pred "zid". Mora podici igru za iskusne i bolje rankirane igrace. Ovo je maksimum sa ovim stilom igre.
Nije Damir pao u formi vec je dosao pred "zid". Mora podici igru za iskusne i bolje rankirane igrace. Ovo je maksimum sa ovim stilom igre.
Evo zdrijeb kvala za ATP Umag: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/439/qs.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebao bi da prodje kvale jer je 3. nosilac kvala i nema neke teske protivnike Zovko Trusendi i Simone
Trebao bi da prodje kvale jer je 3. nosilac kvala i nema neke teske protivnike Zovko Trusendi i Simone
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nedavno je izgubio od Trusendija..likma23 je napisao/la:Evo zdrijeb kvala za ATP Umag: http://www.atpworldtour.com/posting/2012/439/qs.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Protiv Zovke nema šansi, gledao sam ga protiv Kolhschreibera ove godine i malo je reći da ima dobar servis . Zovko će dodatno biti motivisan jer igra u svojo domovini.
Zovko je 96. igrac u dublu, koliko sam vidi nema rejting u singlu tako pise na atp straniciSemper je napisao/la:Protiv Zovke nema šansi, gledao sam ga protiv Kolhschreibera ove godine i malo je reći da ima dobar servis . Zovko će dodatno biti motivisan jer igra u svojo domovini.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jesi li ti svjestan šta pričaš ??? Lovro Zovko je teniser koji nema renking u singlu, jer igra samo parove. Ove godine samo 4 meča u singlu, od toga 3 na Team World Cupu u Dusseldorfu, gdje je igrao samo zato što je Karlović imao povredu a nisu imali prijavljenog 4.igrača.Semper je napisao/la:Protiv Zovke nema šansi, gledao sam ga protiv Kolhschreibera ove godine i malo je reći da ima dobar servis . Zovko će dodatno biti motivisan jer igra u svojo domovini.
Damir ako izgubi od Zovke može komotno bataliti tenis.
Znam ja to sve ali nije toliko loš u singlu samo što se odlučio da preferira parove. Na WC je Kohlschreiberu uzeo set na šljaci.Tesla je napisao/la:Jesi li ti svjestan šta pričaš ??? Lovro Zovko je teniser koji nema renking u singlu, jer igra samo parove. Ove godine samo 4 meča u singlu, od toga 3 na Team World Cupu u Dusseldorfu, gdje je igrao samo zato što je Karlović imao povredu a nisu imali prijavljenog 4.igrača.Semper je napisao/la:Protiv Zovke nema šansi, gledao sam ga protiv Kolhschreibera ove godine i malo je reći da ima dobar servis . Zovko će dodatno biti motivisan jer igra u svojo domovini.
Damir ako izgubi od Zovke može komotno bataliti tenis.
Ako je to isti igrac na kojeg ja mislimlikma23 je napisao/la:Zovko je 96. igrac u dublu, koliko sam vidi nema rejting u singlu tako pise na atp straniciSemper je napisao/la:Protiv Zovke nema šansi, gledao sam ga protiv Kolhschreibera ove godine i malo je reći da ima dobar servis . Zovko će dodatno biti motivisan jer igra u svojo domovini.

EDIT tek sad skontao da je Trusendi, mora se osvetit

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sljaka je u pitanju, Damir je favorit, mora ga prolaziti, jer ce ovaj spavati na mrezi. Ima odlican servis, ali podloga i Damirov solidan ritern to neutralizuju.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Joj Semper i njegovo tenisko znanje
Kakav crni Zovko, valja igrati protiv Trusendija, al' mislim da Damir ne moze 2-put za redom izgubiti od ipak slabijeg igraca, tako da bi trebao do 3. kolo kvala, sve ostalo je neuspjeh.

Kakav crni Zovko, valja igrati protiv Trusendija, al' mislim da Damir ne moze 2-put za redom izgubiti od ipak slabijeg igraca, tako da bi trebao do 3. kolo kvala, sve ostalo je neuspjeh.
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.