Head je napisao/la:Stavi srpski titl
šta će mi titl
Head je napisao/la:Stavi srpski titl
Ako si na telemachu i mijenjanjem hrvatskog titla na srpski na SK kanal dobijes srpske SKfilip13 je napisao/la:Head je napisao/la:Stavi srpski titl
šta će mi titl
Na SK1 ne ide to sa titlovima jer su različiti kanali, a na 2 i 3 može jer su oni jedinstveni i mjenjaš samo komentatora.Head je napisao/la:Ako si na telemachu i mijenjanjem hrvatskog titla na srpski na SK kanal dobijes srpske SKfilip13 je napisao/la:Head je napisao/la:Stavi srpski titl
šta će mi titl
Znaci njih dvoje, Marjan i neka sjede za stolom punom papira i laptom i par zastavica premiera u nekom cosku uz dvije plazme iza.Otelo je napisao/la:Danas pocinje onaj Premier Sport, vuce na teski trash ali mozda i pogledam kakav je nakon tekme Liverpoola.
A fakat ima iritantan glas.akisarajevo92 je napisao/la:Kako ovaj lik, sa ovakvim glasom je dobio posao komentatora jbte. Kad on komentarise utakmice na SK, moram traziti stream. Trenutno komentarise Sociedad - Malaga na SK3.
Imam samo SK1 hrvatski. Stavio sam Mute i pustio muziku.hilmo je napisao/la:A fakat ima iritantan glas.akisarajevo92 je napisao/la:Kako ovaj lik, sa ovakvim glasom je dobio posao komentatora jbte. Kad on komentarise utakmice na SK, moram traziti stream. Trenutno komentarise Sociedad - Malaga na SK3.
Ako imaš digitalnu prebaci na hrvatskog![]()
a ako ne onda MUTE
![]()
![]()
Head je napisao/la:Ako si na telemachu i mijenjanjem hrvatskog titla na srpski na SK kanal dobijes srpske SKfilip13 je napisao/la:Head je napisao/la:Stavi srpski titl
šta će mi titl
messilla je napisao/la:Pa imate oba SK1, ne kontam u čemu je problem.
Pa sta je jos dodatno dvije markice za neuporedivo bolju sliku, oba SK1 te SK1 Srbija i BHT1 u HD-u. Ionako te dvije marke bacis na neku glupost.filip13 je napisao/la:messilla je napisao/la:Pa imate oba SK1, ne kontam u čemu je problem.
ima na digitalnoj,nema na analognoj
messilla je napisao/la:Pa sta je jos dodatno dvije markice za neuporedivo bolju sliku, oba SK1 te SK1 Srbija i BHT1 u HD-u. Ionako te dvije marke bacis na neku glupost.filip13 je napisao/la:messilla je napisao/la:Pa imate oba SK1, ne kontam u čemu je problem.
ima na digitalnoj,nema na analognoj
Druze kad ukucas sifru stavi da te zapamti i ne moras vise ukucavati ni traziti novu sifruLarive je napisao/la:Nova sifra?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.