sta je to sad Adi,nema Soldada veceras???Adi_Zepce je napisao/la:Evo imati ces priliku vidjeti Aduriza,igrati ce najvejrovatnije danas.Igrati ce Valencia vjerovatno u 4-3-3 formaciji gdje ce Jonas i Piatti pomagati Adurizu
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Ocigledno Emery ga odmara za Chelsea,vidjeti cemo da li ce biti takoamadeus21 je napisao/la:sta je to sad Adi,nema Soldada veceras???Adi_Zepce je napisao/la:Evo imati ces priliku vidjeti Aduriza,igrati ce najvejrovatnije danas.Igrati ce Valencia vjerovatno u 4-3-3 formaciji gdje ce Jonas i Piatti pomagati Adurizu
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
momci evo neznam da li ste culi ali TV1 i Mreža prenose Mec Valencia - Sevilja
Odlicno.Mentalist je napisao/la:momci evo neznam da li ste culi ali TV1 i Mreža prenose Mec Valencia - Sevilja
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Drago mi je da ovoliko forsiraju utakmice Seville,al' mi je isto glupo kako neeće prenositi Barcu-Atletico Madrid :S
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Koji je gigant ovaj Bruno
losa Valencia u prvom poluvremenu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Koji je igrač Valencie fulio penal večeras?
BanegamandraX je napisao/la:Koji je igrač Valencie fulio penal večeras?
Sretno zmajevi!!
mislio sam da veceras idemo na sigurno i da nam je X sasvim dovoljan protiv njhi..odigram tako i na kladionici..pogodim 3 utakmice (takodjer X ) i padnem samo na nase
((( Banega, Banega...zasto ti je to trebalo..eto da se zna bilo je 107KM u igri 
ne znam ko mu dade da puca penal... to je Tino trebao elegantno rijesit,,,ili Mathieu...
AMUNT VALENCIA!
a jeste vidjeli kapitena nase reprezentacije kako simulira da Aduriz dobije crveni karton..ehh, to mu nije trebalo..mislio sam da on nije takav tip igraca, u fazonu C.Ronalda..bezveze mu to
Pa dobro,nije to bilo bas simuliranje,mada nije bilo potrebno padanje i valjanje.Dobio je on bolan udarac.Jbg,kramponi su to.gunner14 je napisao/la:a jeste vidjeli kapitena nase reprezentacije kako simulira da Aduriz dobije crveni karton..ehh, to mu nije trebalo..mislio sam da on nije takav tip igraca, u fazonu C.Ronalda..bezveze mu to
Iznudio je crveni,to ce se pamtit...
Sretno zmajevi!!
ima i to svoje..al Aduriz ga gazi po kopackoj, a on se drzi gore za nogu, za kostobranMARCELO je napisao/la:Pa dobro,nije to bilo bas simuliranje,mada nije bilo potrebno padanje i valjanje.Dobio je on bolan udarac.Jbg,kramponi su to.gunner14 je napisao/la:a jeste vidjeli kapitena nase reprezentacije kako simulira da Aduriz dobije crveni karton..ehh, to mu nije trebalo..mislio sam da on nije takav tip igraca, u fazonu C.Ronalda..bezveze mu to
Iznudio je crveni,to ce se pamtit...
Navodno sutra dolazi skaut iz Bayerna da prati nastup Banege. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije navodno vec sigurno,mada sumnjam da ce Bayern moci uzeti Banegu.Skrti su oniSaurman je napisao/la:Navodno sutra dolazi skaut iz Bayerna da prati nastup Banege.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Po meni ova Valencija nije odavno bila mocnija.Ima odlicno izbalansiranu momcad sa nekoliko sjajnih pojedninaca,prije svega Soldado i Banega,u odbrani Rami_Ruiz . Koliko sam upucen dug je smanjen za dobrih 200 mil eura? Stoga ne vidim smisao da se nastavi rasprodaja najvaznijih igraca.
Sretno veceras
Sretno veceras
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
- Il Pinturicchio
- Kontakt:
Zna li ko sastav Valencije za veceras?
Bio sam tamo prosle godine za vrijeme Fallas festivala u Valenciji i tom prilikom sam bio i na utakmici protiv Almerie. Fantasticna atmosfera na Mestalli. Mocni ste bili dok je igrao tandem Villa - Silva - Mata
Bio sam tamo prosle godine za vrijeme Fallas festivala u Valenciji i tom prilikom sam bio i na utakmici protiv Almerie. Fantasticna atmosfera na Mestalli. Mocni ste bili dok je igrao tandem Villa - Silva - Mata
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ja mislim da nece biti potrebe za prodajom igraca,cak nam i budzet raste preko 150 miliona za narednu sezonujuznjak> je napisao/la:Po meni ova Valencija nije odavno bila mocnija.Ima odlicno izbalansiranu momcad sa nekoliko sjajnih pojedninaca,prije svega Soldado i Banega,u odbrani Rami_Ruiz . Koliko sam upucen dug je smanjen za dobrih 200 mil eura? Stoga ne vidim smisao da se nastavi rasprodaja najvaznijih igraca.
Sretno veceras
Sluzbeni sastav jos uvijek niko ne zna,ali najverovatnije bi mogao biti ovaj:Il Pinturicchio je napisao/la:Zna li ko sastav Valencije za veceras?
Alves,Miguel,Rami,Ruiz,Alba,Albelda,Banega,Matheiu,Jonas,Pablo i Soldado
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
sretno veceras i sto ubjedljivija pobjeda!!
Nadam se nasoj pobjedi veceras, pogotovo sto se igra protiv ovih "bogatasa" iz Londona..Ne volim te klubove sto parama hoce da kupe trofeje, pa mi je drago da je sad Chelsea upao u jednu englesku prosjecnost sto se igre tice..Dok ova nasa Valencia kao ekipa ima srce i dusu, zato i navijam za njih, zato ih i volim..nadam se da cu i ja imati jednom priliku da odgledam jednu utakmice Valencije uzivo, pa kad tad
Amunt Valencia...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.