Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

__Liedson__
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la __Liedson__ » 20 jan 2010, 23:36

Cescinho4 je napisao/la:Vidi se kako svi vole Arsenal :D
Nego, sto su se celzijevci utisali, vjerovatno ih je hastra mocnog Arsenala 8-)
ejj ko da nas ima sta prestrasit,cestitke za pobjedu i prvo mjesto,koje je samo privremeno :mrgreen:
al mislim da vam opet ne gine 3 pozicija na kraju,mooozda druga,zavisi si od uniteda !! :mrgreen: :mrgreen:

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 20 jan 2010, 23:37

Ima li kakvih informacija za Diabya?

Sigurno nam sad ne treba jos jedna povreda!

Arsene Wengere, caru engleske i periferije!
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 00:33

Evo, po mojoj tradiciji ne javljam se ni prije ni odmah poslije tekme... Dok se emocije smire.. Heh, šta reč, kad sam vidio da gube uhvatio sam se za glavu, kad sam vidio da Bolton gubi počeo sam čupat obrve ( pola ih već nema :oops: ) a onda kad sam vidio da je 1:2 odmah sam znao da nećemo izgubit da će Wenger dat potrebnu motivaciju ( ako treba bolja od toga da ćemo bit prvi ) i da će preokrenut rezultat. Nisam pratio šta se dešava sve dok nije onaj kloc komentator u tekmi liverpool- pjetlići rekao da je Arsenal povećao vodstvo na 4:2 i možete mislit šta uradim, skoćim sa fotelje od dragosti, naravno do tad sam bio ko popišan, čak se nisam ni djevojci javljao ( malo je i dalje ljuta )...

Svaka čast momci, ovakav preokret ne može svak, par ekipa... Ovo pokazuje da se ne šalimo za tu titulu i da ćemo bit glavni kandidati uz Man i Chelsea za to... Naravno, ako nas povrede ne zeznu :(

Šta da kažem, vjerovatno Cesc opet igrač tekme ili najzaslužniji za preokret.. Drago mi je vidjet da Rosicky i Arshavin su proradili a Vermaelen daje 5 gol ako se ne varam, a stoper je :D

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 jan 2010, 00:43

cestitke na pobjedi. pratio sam do 2-0, i pmislio sam da cete izgubit. al evo tek sad vidim da je 4-2.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 00:52

Nista novo......Ljubav je redovan......tu je i Cecs....jel to jos slavite?

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 21 jan 2010, 00:54

PIRKE33 je napisao/la:Nista novo......Ljubav je redovan......tu je i Cecs....jel to jos slavite?
Ne slavimo, sta vise, tuzni smo sto nema Dzeke jer bi onda pobijedili 15-2.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 00:58

ljubav je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Nista novo......Ljubav je redovan......tu je i Cecs....jel to jos slavite?
Ne slavimo, sta vise, tuzni smo sto nema Dzeke jer bi onda pobijedili 15-2.
Haj nek ste i vi skontali o cemu vam pricam danima.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 01:06

Hajd ti tamo na temu džeke i dipr o njemu i o tome kolio ga voliš, da ti nisi derpe ?!

Ugl. sad sam siguran da će u duelu protiv Stoke-a se odmarat igrači, Fabregas, Arshavin, Vermaelen itd itd... Jer, idu nam 2-3 sedmice paklene tempo će da bude nedelja-srijeda-nedelja- nedelja...mislim da je tako... Svaki igrač će imat svoju ulogu i svak će doprijenjet svemu tome...

Eh, kad bi kamerun ispao pa nam se vratio Song, eh eh...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 01:09

GunnerS je napisao/la:Hajd ti tamo na temu džeke i dipr o njemu i o tome kolio ga voliš, da ti nisi derpe ?!

Ugl. sad sam siguran da će u duelu protiv Stoke-a se odmarat igrači, Fabregas, Arshavin, Vermaelen itd itd... Jer, idu nam 2-3 sedmice paklene tempo će da bude nedelja-srijeda-nedelja- nedelja...mislim da je tako... Svaki igrač će imat svoju ulogu i svak će doprijenjet svemu tome...

Eh, kad bi kamerun ispao pa nam se vratio Song, eh eh...
hebo te on ja ga nisam ni spominjo prvi..............obrati se Ljubavi .........reci mu ti Ljubav da je glup i reci mu da nije na na nivou komunikacije , te da se ne mjesa kad ne prati............

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 01:13

Hvala Bogu pa na ovom forumu postoji lista gnjavatori... Eh, prvi počasni član te liste, i jedini moram reć je ovaj dirke...

Molio bih te da napustiš temu i dirkaš se sa Džekom tamo na njegovoj temi... Ćaos...

Btw.Wenger je znao da se ovaj tim neće predat

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 01:17

Koji si ti racku da meni kazem gdje cu pisat, a uopste i ne kontas sta i o cemu pisem?
Uostalom sta mi se obracas.....dosadan si .
Jesi ti advokat neciji ovdje?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 21 jan 2010, 08:58

kakav gol arsenala..sramota..ne mogu da vjerujem bgm..covjek u bolnici zavrsio a oni pozurili da daju gol..dabogda nista ne osvojili ove godine..prvo mjesto im udarilo u glavu,pa ako nece milom hoce silom..mrzim ekipe koje nemaju fair playa..puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jan 2010, 09:08

[youtube][/youtube]
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 09:10

hehe, neka neka, samo treba da nas mrze, kad nas mrze znači da nešto značimo...

Heh, Arsenal nema fair play-a, de ba, pogledaj svoj juve pa onda ćeš odmah ušutit što se toga tiče... Arsenal igra fudbal a ne antifudbal kao juve... Isti taj Bolton je prije 3 dana toliko udarao igrače Arsenal sa očitom željom da nekoga povrijede, pa neki su ovdje i vidjeli klip kad je onaj kloc Taylor stao Cescu na vrat i nije se htio da digne... I to je fair play... Uvjek treba vratit istom mjerom...

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 21 jan 2010, 09:36

Stole iz Bora je napisao/la:[youtube][/youtube]
iako volim arsenal i navijam za njega ovaj potez nemogu da opravdam nije nimalo fer
velika sramota za nas klub
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 09:42

Ma šta je sramota, što mi jednom uradio dobro, mislim ko svi u svijetu, i damo gol i sada nas ko fol optužuju za neki no fair ?! Pa jarane, ko god je gledao tekmu Bolton - Arsenal zna šta su ovi pokušavali da urade Fabregasu, Diaby-u itd itd... Pa onaj Taylor kloc je stao koljenom na Fabregasov vrat i nije htio ustat, po sreću našu i Cesc-ovu hvala Bogu pa je sve udure...

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 21 jan 2010, 10:15

jasko_juve je napisao/la:kakav gol arsenala..sramota..ne mogu da vjerujem bgm..covjek u bolnici zavrsio a oni pozurili da daju gol..dabogda nista ne osvojili ove godine..prvo mjesto im udarilo u glavu,pa ako nece milom hoce silom..mrzim ekipe koje nemaju fair playa..puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Je li fer kupovati prvenstva?

@ostali

Ovo je sudijska greska, a sta tu mogu igraci Arsenala?

Gallas je napravio faul, a sudija nije svirao, ovi su nastavili igrati ne vidjevsi da je Davis na podu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2010, 11:14

ljubav je napisao/la: @ostali

Ovo je sudijska greska, a sta tu mogu igraci Arsenala?

Gallas je napravio faul, a sudija nije svirao, ovi su nastavili igrati ne vidjevsi da je Davis na podu.
kao prvo jako ti je glupo ovo što si napisao, čuj šta tu mogu igrači arsenala :roll: nakon sudijske greške igrači arsenala su mogli izbaciti loptu (oni nisu izbacili i to je dno dna) ne moraju tražiti dozvolu sudije za izbacivanje lopte

kao drugo mislim da su skoro svi vidjeli da igrač boltona leži na travi

kao treće ovaj potez igrača arsenala nije nimalo fer jer je protivnik završio u bolnici zbog povrede :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 jan 2010, 11:23

jasko_juve je napisao/la:kakav gol arsenala..sramota..ne mogu da vjerujem bgm..covjek u bolnici zavrsio a oni pozurili da daju gol..dabogda nista ne osvojili ove godine..prvo mjesto im udarilo u glavu,pa ako nece milom hoce silom..mrzim ekipe koje nemaju fair playa..puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hahaha...ko o cemu?-Bolton o fair play-u...najprgavija ekipa u ligi,zao mi je sto je covjek zavrsio u bolnici ali moralo se i njima vratiti...pogledaj samo sta su radili Fabregasu u proslom mecu prije 3 dana kada je Bolton bio domacin :shock: ...a ako Arsenal ima manu u svojoj igri to je da ne znaju silom i previse se oslanjaju na ljepotu igre sto nekad i ne donosi rezultat

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 11:34

ma boli me birga što je završio u bolnici, kod nas je uvjek neko u bolnici, poslije svake tekme neko je ozlijeđen, štol' ? Da se sami možda ne ozlijede ?!

Da je to igrač Barce onda bih rekao da je sramota, al jednog od najprgavijih ekipa na otoku i kloceva koji su sve pokušavali prije 4 dana da povrijede Fabregasa onda nije me stid nit žao, dapače, drago mi je...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.