Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Jel ono pala stranica ? 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
jest yebala majku taman i ja kreno sastavit ekipu 

Proradila, al nema pristupa timu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
de nek neko baci kodove za ligu, kad proradi da se pridruzim 
i znam da ima i ona druga h2h cini mi se ako moze koja rijec vise, to ide ono koliko ja skonto ja rpotiv nekog pa ciji igraci bolje odigraju? ako ima i za tu dajte kod

i znam da ima i ona druga h2h cini mi se ako moze koja rijec vise, to ide ono koliko ja skonto ja rpotiv nekog pa ciji igraci bolje odigraju? ako ima i za tu dajte kod

JoseMourinho je napisao/la:de nek neko baci kodove za ligu, kad proradi da se pridruzim
404099-334966
Prva utakmica i odmah zestok duel

MAHREZ hvala momcino
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- kumkalesic
- Kontakt:
Pravi brodolom doživjeh u prvom kolu
Nego da pitam ove što su ranije igrali:"Kako da mijenjam sada igrače i ubacim ove sa klupe?"

Nego da pitam ove što su ranije igrali:"Kako da mijenjam sada igrače i ubacim ove sa klupe?"
Joint_fc
Ja 51 bod danas,vrlo dobro (na ultimate mislim).
@kumkalesic moras cekati sat vremena nakon tekme da promijenis mislim...
@kumkalesic moras cekati sat vremena nakon tekme da promijenis mislim...
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
30 bodova danas, dosta dosta bolje je to trebalo izgledati.. očekivao sam više bodova od Hazarda, Rooney umjesto da zabije go, uštopa loptu i na kraju "samo" asistencija (ali hajde bar nešta..), kada izbacim, ovo što mislim mijenjati, trebao bi ostati na 26 bodova, sutra očekujem da neko proradi
Čestitke Kop na osvojenim bodovima, sasvim solidno
Jedva čekam da vidim vama sa Ultimate-a ekipe kakve ste napravili (nadam se da se to može pogledati nakon što se upišu bodovi iz 1. kola i kad se formira tabela)

Čestitke Kop na osvojenim bodovima, sasvim solidno

Jedva čekam da vidim vama sa Ultimate-a ekipe kakve ste napravili (nadam se da se to može pogledati nakon što se upišu bodovi iz 1. kola i kad se formira tabela)

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Hvala @Mirsoni,udji u neku head-to-head ligu pa pogledaj,tako mozes vec sad.
Inace mene Mahrez spasio,a krivo mi sto izvadi jucer Barkleya,Ayewa i Cabayea,svi golove zabili.
Inace mene Mahrez spasio,a krivo mi sto izvadi jucer Barkleya,Ayewa i Cabayea,svi golove zabili.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ja sam na devet bodova nakon današnjeg dana, no vrijedi reći da su mi samo četiri igrača igrala, od toga jedan nije igrao. Hazard, Oscar i Lukaku su razočarali, ali zato sutra velika ofanziva u vidu Arsenal, Liverpoola i Sotona 

Klikneš na taj žuti kvadrat iznad imena igrača i isto uradiš sa igračem kojeg želiš ubaciti. Oduzet će ti bodove koje su zaradili ovi što su danas igrali, naravno.kumkalesic je napisao/la:Pravi brodolom doživjeh u prvom kolu![]()
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
@Otelo pa Oscar ti je cini mi se zabio gol sta hoces
Nego Miguel Layun bi mogao biti pravo osvjezenje na fantasyu. 4,5 cijena pikaju ga ko defanzivca a igra lijevog veznog. Hem moze donijet klin sit hem ga moze zabiti.
Sto se tice obicnog fantasya tu sam skupio 25 boba i imam jos petoricu sutra.

Sto se tice obicnog fantasya tu sam skupio 25 boba i imam jos petoricu sutra.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Izbacio sam ja Oscara, nije mi vise ekipi. Igrali danas samo Costa, Lukaku i Hazard, te neki iz Sunderlanda. Sutra imam Clyne, Coutinha, Firminha, Ozila, Sancheza, Tadića

Ti napisa da te i Oscar razocarao zato kazem valjda lapsus.
Firmino ti vjerovatno nece poceti a Sanchez 95% nece
Firmino ti vjerovatno nece poceti a Sanchez 95% nece

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Istina, za tu cijenu je odličan. Međutim, Watford će imati ograničen broj clean sheet-ova, tako da će morati asistirati i zabijati da bi donosio poene. Ja lično i nemam tih od 4,5, možda jednog. Imam ograničen broj zvijezda u timu pa nisam ni prinuđen kupovati ove najjeftinije.KopLfc je napisao/la:Nego Miguel Layun bi mogao biti pravo osvjezenje na fantasyu. 4,5 cijena pikaju ga ko defanzivca a igra lijevog veznog. Hem moze donijet klin sit hem ga moze zabiti.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Slazem se,ako skupe 5-7 klin sitova u sezoni bit ce odlicni. Ja sam imao Tyronea Mingsa iz Bornemoutha ali nije igrao dns pa ga kontam mijenjati za Layuna,ista je cijena 
Takodjer napadac Gestede iz Vilansa,vjerujem da ce postati njihova glavna napadacka opcija ove godine,ali 6.0 mi skupo,da je bar 5,5

Takodjer napadac Gestede iz Vilansa,vjerujem da ce postati njihova glavna napadacka opcija ove godine,ali 6.0 mi skupo,da je bar 5,5

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Što se fantasy-a tiče, tu imam 15 bodova i još 7 igrača ostalo.. moglo je i to bolje 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Prvi u Bosni na ultimateu,haha 

710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.