Safet Sušić - Pape

džakailibu
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 14:20

carina je napisao/la:
huha je napisao/la:ako dobijemo Njemacku svi ce te reci pa ako smo njih dobili zasto ne bi i jednu Francusku...pustite covjeka da radi svoj posao,nije ni poceo a vec ste poceli da pljujete!! davno sam rekao da smo mi najpoganiji narod...fuj :twisted: niko nam ne valja :twisted:
Majstore, molim te, ovo je forum i ovde se samo razmjenjuju misljenja. Nazivati nekog kao "najpoganiji narod" na ovakvom mjestu nije potrebno. Ja sam i prije ove tekme kritikovao Papeta, i stalno cu, ali ipak vas ostale koji ste za njega ne nazivam "poganima". I dalje sam protivnik samog izbora Papeta za trenera, kriminalnim potezom ovog naseg saveza, iako Pape nicim, ama bas nicim, nije zasluzio da sjedne na tu fotelju. On je za tebe legenda, za mene nije. Mnogo vece legende su otjerane sa klupe( npr, Meho Kodro broj 9 u Barcelone). Pape Susic je taj dres mogao imati samo na playstationu 1,2 ili 3. I mnogi drugi.....
A to sto neki potenciraju i krive igrace sto su sjedili u kaficima, molim Vas, zar to nije greska trenera? Ili trazimo samo trenera koji ce eto samo tu da sjedi? Bezvoljnost igraca na terenu presutimo, a naprimjer nas bog Spahic kod prvog gola prilikom dobacivanja sa strane stoji pet metara od protivnickog napadaca, i to presutimo....Gledam premier ligu, i nijedan Velezov odbrambeni igrac nije uradio takvo nesto a ne nas bog Spaha da sebi dopusta takav luksuz....o izboru nekih Papetovih igraca, npr-, Muratovic...Zar jedan ozbiljan trener racuna na njega u predstojecim kvalifikacijama??? Da ne nabrajam ostale stvari....Jednostavno, u prvom mecu je ucinio dvije kardinalne greske sto sebi nijedan trener ne smije dopustiti...Nonsalantan pristup motivaciji ekipe i neozbiljan izbor igraca.....Ja druge repke nemam i sto prije to bolje, dok se jos moze nesto uraditi, sasvim demokratski i civilizovano opet pisem...:

PAPE ODLAZI !!!

I jos jednom pohvala BHF-u za transparent...Nas ne mozete kupiti......
Nazalost, za neke smo i dalje pogani....
Suludo, majke mi!kao da smo igrali jednu od utakmica zivota! i naravno, kodru mjastora nije otjerao savez vec mi, divni bosanski (i hercegovacki) narod- pun patriotizma i ljubavi prema reprezentaciji i drzavi, kojem je bila dovoljna jedna cirina baljezgarija da zaboravi i kodru i bolica i sve one koji su bili na kosevu u tekmi protiv saveza.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 maj 2010, 14:25

Zenica Blues je napisao/la:e sad kad vec se pravite pljuvaci ...da sad kauzem nekoliko stvarri....
1.mentalitet nas....ciro je izgubio KUCI OD BUGARSKE, nije pravio izmjene niti isprobao neke igrace....svi u euforiji...zasto?? NOVINARI,LJUDI su zaljubljeni u novine i prihvataju sta se tamo pise.....
2.ciro dolazi kada je savez bio pred slomom,kada su ljudi odlucili da je DOSTA....opet nas mentalitet,nemamo strpljenja,nemamo svoje ja...nego opet zuta stampa i dizanje u nebo......
3.ciro nije pobjedio niti jednu utakmicu sa vecim repkama...osim boda sa turskom na BP....sve redom je izgubio ....niko to ne spominje
4.gubimo od rijeke.........
5.kupio narod poljubcima,trcanjem pocasnih krugova,**** majki ....itd
6.uzeo pare od sponzora,potpisivao sumljive ugovvore itd.....

Susic
1.prva utakmica pobjda nad Ganom....drugom reprezentaijom afrike....
2.doveo ,ukrao,od hrvata Mujdzu,pokrio time DEFICITARNO mjesto u timu
3.izgubio od svedske,ali isprobao dosta igraca koji kod cire nikada nebi zaigrali
4.promjenio formaciju igre sto je dosta uticalo na nacin igre,i tu svakako treba nekoliko tekmi da se uigraju
5.stavlja mravca na mjesto stopera sa spahicem da igra....pokusava dobiti na iskustvu momka,da ga moze koristiti jer uci od NJABOLJEG....
5.ne koristi savez,niti pare njeihove,obilazi sve terene,prati sve igrace po evropi za svoje pare
6.POPLJUVAN VEC NAKON PRVOG PORAZA.......a citavu vjecnost pricamo kako ove utakmice sluze za provjeru igraca,ali sada ocito mjenjamo film pa je sad bitnije to da li cemo dobiti norvesku nego da li cemo dobiti jednog zadnjeg veznog,ili jednog beka......
vaznije je uci u kvalifikacije da 15 iskusnih nego sa 11 .......

bolje je slusati izjave o **** majki nego izjave u kojima neko realno kaze da se nedizemou nebo jer tamo jos REALNO nismo ...
POTPIS!!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 maj 2010, 14:26

hahaha AKO dobijemo Njemacku?? to je vic dana...

Njemci ce nas poderati... primili smo 4 komanda od "ispod naseg nivoa" svedske a vi guzonje ocekujete pobjedu protiv Njemacke?

Svedska je na papiru dosta losija (sto se tice igraca) od bosne, al su imali dosta boljeg trenera...

Ponavljam Safet OUT....
BLUE NATION.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 31 maj 2010, 14:29

Jaydoo82 je napisao/la:hahaha AKO dobijemo Njemacku?? to je vic dana...

Njemci ce nas poderati... primili smo 4 komanda od "ispod naseg nivoa" svedske a vi guzonje ocekujete pobjedu protiv Njemacke?

Svedska je na papiru dosta losija (sto se tice igraca) od bosne, al su imali dosta boljeg trenera...

Ponavljam Safet OUT....
Idi ti OUT sa foruma, samo lupetas ne glumi strucnjaka.

Dosadni ste vise Pape ostaje, hebo vas Barbarez sa njime bi sto puta gore prosli.
× Plava krv ispod koze ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2010, 14:31

Ponavljam Safet OUT....
Ma nasi igraci su stabilni ko trudna zena, tako da me ne bi nimalo iznenadilo da pobjede Njemacku. Ali to nam ne moze zamazat oci, jer imamo ogromne probleme u odbrani naravno, ali i u napadu. Ako protivnik zaustavi Misimovica (a to u zadnje vrijeme rade vrlo lahko), onda nemamo nikakve igre. Ako ce Misimovic ovako nastavit igrat, bolje ga je stavit na klupu a Pjanica na njegovo mjesto. Jer ne mozemo nikom dopustit taj luksuz da za 90 minuta na terenu ne potrci posteno nijednom. Ne znam u cemu je problem kod njega, ali stvarno mi je dosta njegovog ponasanja. Nema mjesta za primadone.

Po meni su vise igraci krivi nego Susic za poraz i katastrofalnu igru. Vidjet cemo sta ce uradit za sljedeci spisak. Nadam se da ce isprobat neka nova imena u odbrani, a izbacit ove sto su bezbroj puta dokazali da ne vrijede na ovom nivou (Pandza, Muratovic) i sto ocito nemaju volje da igraju i da se bore (Medunjanin)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 14:34

MaliMemo je napisao/la:

Ponavljam Safet OUT....
mislim da bi se trebao napraviti podforum za one koji bi da pricaju normalno o repki i stvarima oko iste i da se ovaj forum ostavi za ljecenje pubertetskih, regionalnih, ruralnih frustracija.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 maj 2010, 14:36

džakailibu je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:

Ponavljam Safet OUT....
mislim da bi se trebao napraviti podforum za one koji bi da pricaju normalno o repki i stvarima oko iste i da se ovaj forum ostavi za ljecenje pubertetskih, regionalnih, ruralnih frustracija.
glavonja: ima jedan razlog sto se zove FORUM a FORUM ti znaci : Daj svoj i licno svoj komentar, kome se nesvidza nemora ni da ga cita ni da ga komentarise...
BLUE NATION.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 maj 2010, 14:41

evo malo o trenerskoj karijeri Safeta :

1994–1995 Cannes
1996–1998 İstanbulspor
2000–2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2006-2006 Çaykur Rizespor
2008-2008 Rizespor
2008–2009 Ankaraspor
2010–? Bosnia-Herzegovina

ja silne karijere, covjek ljubio beton i dobijao otkaz posle svake sezone... eto ko nam je trener...
BLUE NATION.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 maj 2010, 14:45

Jaydoo82 je napisao/la:evo malo o trenerskoj karijeri Safeta :

1994–1995 Cannes
1996–1998 İstanbulspor
2000–2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2008-2008 Rizespor
2008–2009 Ankaraspor

ja silne karijere, covjek ljubio beton i dobijao otkaz posle svake sezone... eto ko nam je trener...
De IRGETE jedan nemoj samo gledat koliko je i gdje radio vec gledaj kakve je rezultate napravio !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 maj 2010, 14:47

1994–1995 Cannes
1996–1998 İstanbulspor
2000–2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2008-2008 Rizespor
2008–2009 Ankaraspor

E hajd sad stavi Barbarezovu trenersku karijeru :mrgreen:
Ne možeš je ni staviti jer je i nema ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 14:48

glavonja: ima jedan razlog sto se zove FORUM a FORUM ti znaci : Daj svoj i licno svoj komentar, kome se nesvidza nemora ni da ga cita ni da ga komentarise...[/quote]

vidim da si me prepoznao, vjerovatno ti je stara rekla za mene

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 maj 2010, 14:49

"Prije svih sam zadovoljan sa Adnanom Mravcem, koji je odigrao sjajno, ali je i on pao u posljednjih 20 minuta. Međutim, s obzirom da je sezona u Belgiji završila prije 20tak dana, ne mogu ga kriviti. Pokazao mi je da se radi o veoma okretnom igraču za svoju visinu. Visok je preko 190 centimetara i može nam biti od velike koristi u situacijama kada igramo protiv ekipa koje idu na centaršuteve u kazneni prostor. Može igrati na pozicijama stopera i desnog beka i mislim da smo u njemu dobili novog, dobrog igrača za budućnost".

"Osim toga, zadovoljan sam i sa Asmirom Begovićem, koji iako je primio četiri gola, zaslužuje dobre ocjene za nastup, jer nije bio krivac ni za jedan gol. Imao je nekoliko dobrih intervencija i pokazao je da je kvalitetan golman. Ermin Zec je igrao malo, ali mu je to bilo dovoljno da postigne gol. Pokazao je da se radi o veoma opasnom napadaču, sposobnom da iskoristi i najmanju priliku koja mu se ukaže".

"Od Harisa Medunjanina sam očekivao više, ali činjenica je da je on igrao jako malo u posljednje vrijeme. Što se Mehmeda Alispahića tiče, sa njegovim nastupom sam zadovoljan, a nisam ni očekivao ništa spektakularno od njega, jer je on dijete od 22 godine i teško je očekivati da u debiju pokaže nešto spektakularno", zaključio je Sušić u razgovoru za SportSport.ba.

amho
Kontakt:

Pape zasluzuje sansu...........

Post Postao/la amho » 31 maj 2010, 14:49

Mi Bosanci i Hercegovci uvijek znamo sve bolje od svakoga bez obzira o cemu se radilo, a kad je fudbal iliti nogomet u pitanju tu smo svi kombinacija mourinha, lippija, capella, del bosquea, beckenbauera, i koga sve ne, samo sto smo dva puta bolji od svih navedenih.

Aktuelnog selektora uvijek kritikujemo bez obzira ko on bio i kako vodio repku... sad je to susic, a da je kojim slucajem barbarez selektor, komentari bi bili potpuno isti.... ni barbarez nema nista od onog sto se susicu predbacuje kao nedostatak... nema trenersko iskustvo.... nikad nije vodio nikog (susic barem jeste, iako nije bio narocito uspjesan)..

Odigrali smo dvije prijateljske ili bolje receno test utakmice, koje usput receno i sluze za testiranje. Dobili jednu, drugu izgubili i vec sad svi znamo da selektor nema pojma... da sve radi pogresno... halo?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pustite covjeka da radi..... poslije prve dvije kvalifikacijske utakmice ce se vidjet gdje smo i sta smo... a do tada neka igra kako hoce, s kim hoce i na kojoj poziciji hoce..... kad je ciro postavljen za selektora komentari vecine forumasa su bili: ciro p3d3ru.... nakon 3 kvalifikacijske utakmice taj isti ciro je bio majstor i oduvijek nas trener.... a sad je ciro opet p3d3r.... toliko o objektivnosti...........

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 31 maj 2010, 14:50

džakailibu je napisao/la:glavonja: ima jedan razlog sto se zove FORUM a FORUM ti znaci : Daj svoj i licno svoj komentar, kome se nesvidza nemora ni da ga cita ni da ga komentarise...
vidim da si me prepoznao, vjerovatno ti je stara rekla za mene[/quote]

jok vec vidim da se neki seljak i neznas sta je forum uopste, pa reko da ti objasnim.. al iznenadio si me sa tim da uopste znas da koristis internet..
BLUE NATION.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 31 maj 2010, 14:53

Jaydoo82 je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:glavonja: ima jedan razlog sto se zove FORUM a FORUM ti znaci : Daj svoj i licno svoj komentar, kome se nesvidza nemora ni da ga cita ni da ga komentarise...
vidim da si me prepoznao, vjerovatno ti je stara rekla za mene
jok vec vidim da se neki seljak i neznas sta je forum uopste, pa reko da ti objasnim.. al iznenadio si me sa tim da uopste znas da koristis internet..[/quote]

ali ti mene nisi sa svojom nepismenošću!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2010, 14:55

@amho

Kome je Ćiro bio majstor i sad mu je majstor, kome je bio p3der još uvijek je. Pape je dobio šansu, težak posao je pred' njim, ima sjajnu generaciju na raspolaganju, mir, niko mu ne diktira sastav i u slučaju eventualnog neuspjeha, on će biti jedini krivac.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 31 maj 2010, 15:02

Virtu4l je napisao/la:@amho

Kome je Ćiro bio majstor i sad mu je majstor, kome je bio p3der još uvijek je. Pape je dobio šansu, težak posao je pred' njim, ima sjajnu generaciju na raspolaganju, mir, niko mu ne diktira sastav i u slučaju eventualnog neuspjeha, on će biti jedini krivac.

bilo je i takvih, ali je vecina promjenila misljenje nakon nekoliko dobrih rezultata, pa se ponovo vratila na staro kad se nismo plasirali na SP... u stilu nije nikad ni valj'o... prvo derpe, pa majstor, pa opet derpe....

s drugim dijelom se slazem.... u svakom slucaju je rano za proglasavanje neuspjeha....

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 31 maj 2010, 15:06

seha je napisao/la:

1994–1995 Cannes
1996–1998 İstanbulspor
2000–2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2008-2008 Rizespor
2008–2009 Ankaraspor

De IRGETE jedan nemoj samo gledat koliko je i gdje radio vec gledaj kakve je rezultate napravio !
Koje rezultate ? Nema ih. Nadam se da ce se i ovdje zadrzati godinu dana ili manje.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 maj 2010, 15:15

Dino_TM je napisao/la:Koje rezultate ? Nema ih. Nadam se da ce se i ovdje zadrzati godinu dana ili manje.
Ne mogu sada nac link bio je na sport in u ako hoces da znas osvojio je azisku ligu uzeo je tim koji se tek plasiro u tursku ligu s njim osvoji 6sto mjesto iduce sezone igro evropu itd itd

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 31 maj 2010, 15:16

Prvo i kljucno pitanje za svu raju s foruma!

Haj sad iskreno recite, ko bi od nasih trenera mogao biti selektor neke reprezentacije koja je medju 60 na FIFA rang listi. Haj sad ono najiskrenije. Recite da li bi to mogao biti neko od nasih bivsih selektora ili nas trenutni. Da li bi vi tu repku shvatili ozbiljno.

Vidite, ako zelimo da budemo u vrhu i ako zelimo da nas neko ozbiljno shvati onda moramo imati i trenera za velike domete. Realno kad se baci na papir nasi igraci su sigurno za bolje pozicije i selektora kojeg imamo, s tim da bi pravi selektor mogao izvuci jos vise iz njih.

A ona politika, nemamo mi para za ovog, za onog... to je suplja! Ako ces tako gledati, onda te nema nigdje!
Lijepo odrijesis kesu, postavis ciljeve, plasmanom tvoj postatak je toliki i toliki i eto ga!

Imas velike igrace, nemas selektora nemas domete - jednostavno, zar ne!?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.