Pa druze ovo ne ide nikako... Nije stvar lošeg rezultata,nego sto nema nikakve igre ni pomaka,vise od godinu dana...Kapetan je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:57Ovo je prijateljska utakmica i ako ne možemo podržat ove momke onda se stvarno ne trebamo čudit Ibrahimovića, Biberovića, Seferovića i svih drugih koji su izabrali neku drugu reprezentaciju gdje će ih podržati i kad ide baš najbolje. Lako je biti navijač kad je sve kako treba, budite karakteri i podrzite kad ne ide!![]()
Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Apsolutno si u pravu, ja sam branio i dalje branim Barbareza iz jednog razloga, sto znam da ce smradovi postaviti nekog Krstajica i malo koji mladi igrac ce doci.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:01Realan sam ja itekako i sad. Samo znas kako je kad ti se neko bas zgadi nakon ovih svih stvari, a svakome je makar malo bio idol (ne racunam Dzeku). Od menadzerisanja, a sam je rekao da nece biti toga, arogancije itd.
Ja nikad nisam rekao da su sve njegove stvari lose odradjene, evo npr dovodjenje igraca sa Spahicem. Fenomenalno odradjeno, pogotovo ovi mladji. Alajbegovic takodjer, ne vjerujem da bi dobio poziv kod nekog drugog. O Bajraktarevicu da ne govorim.
Sto se tice ovog mog komentara, eto vidit ces kako ce se ponasati.
A sto se tice igre, stvarno me pocinje zivcirat, da nemamo neku drugu Variantu za ove manje ekipe, nemamo okomite igre sve usporeno, haj sto protiv jacih ekipa se branimo al daj neke akcije protiv Kipra, Malte, San Marina
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Kako nema, ima pomak nego si ti slijep. Do barbe sva nam se igra svodila da se lopta vrati golmanu i on je ispuca oci krvarile. Sad bar ima nekad i neka akcija bude i igra se prema naprijed. To sto su igraci limitirani je druga stvarrishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:01Pa druze ovo ne ide nikako... Nije stvar lošeg rezultata,nego sto nema nikakve igre ni pomaka,vise od godinu dana...Kapetan je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:57Ovo je prijateljska utakmica i ako ne možemo podržat ove momke onda se stvarno ne trebamo čudit Ibrahimovića, Biberovića, Seferovića i svih drugih koji su izabrali neku drugu reprezentaciju gdje će ih podržati i kad ide baš najbolje. Lako je biti navijač kad je sve kako treba, budite karakteri i podrzite kad ne ide!![]()
Katastrofa pod kakvim psihološkim barijerama momci igraju na terenu. Ljube grb u prijateljskoj protiv Malte, da se dopadnu hijenama koje će im yebat mater na jedan pogrešan pas. Nečiji roditelji su večeras ponosni bili, što su ih uputili da igraju za BiH.Kapetan je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:57Ovo je prijateljska utakmica i ako ne možemo podržat ove momke onda se stvarno ne trebamo čudit Ibrahimovića, Biberovića, Seferovića i svih drugih koji su izabrali neku drugu reprezentaciju gdje će ih podržati i kad ide baš najbolje. Lako je biti navijač kad je sve kako treba, budite karakteri i podrzite kad ne ide!![]()
I ovdje ako ne pišeš da nijedan igrač ne valja nisi dobro došao.
- invincible1921
- Kontakt:
Ako mu iz ovog nije jasno da su igraci iz prvog sveukupno gledano nekoliko puta bolji od ovih iz drugog poluvremena...onda je bas bezobrazan ili je stvarno bas dalabu
Naravno ne mislim na sve...
Naravno ne mislim na sve...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 okt 2025, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Ovu našu reprezentaciju bi najboljih 11 Premier lige lagano dobilo.
Vidim brate sijevaju akcije,ne mozemo se sastat s loptom protiv j.ebenog Kipra...zeljovac21 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:09Kako nema, ima pomak nego si ti slijep. Do barbe sva nam se igra svodila da se lopta vrati golmanu i on je ispuca oci krvarile. Sad bar ima nekad i neka akcija bude i igra se prema naprijed. To sto su igraci limitirani je druga stvarrishovski je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:01Pa druze ovo ne ide nikako... Nije stvar lošeg rezultata,nego sto nema nikakve igre ni pomaka,vise od godinu dana...Kapetan je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:57Ovo je prijateljska utakmica i ako ne možemo podržat ove momke onda se stvarno ne trebamo čudit Ibrahimovića, Biberovića, Seferovića i svih drugih koji su izabrali neku drugu reprezentaciju gdje će ih podržati i kad ide baš najbolje. Lako je biti navijač kad je sve kako treba, budite karakteri i podrzite kad ne ide!![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ja mislim da je to malo nedostatak medijskog nastupa. Novinari su ko hijene u potrazi za dobrom vijesti oni su spremni da budu agresivni, naravno ne nosi se niko isto sa tim. Barbarez nekad podlegne pritisku pa odgovori tipa "kakva su ti to pitanja" i slicno. Sto kasnije novinari iskoriste za dobru vijest. Sve se ovo desavalo i prije, sjetite se Edina Dzeke i njegovih ratova kada je podlegao pritisku i napao navijaca koji mu je psovao majku. I to se desava i oni su ljudi od krvi i mesa.DamirT je napisao/la: ↑12 okt 2025, 21:01Realan sam ja itekako i sad. Samo znas kako je kad ti se neko bas zgadi nakon ovih svih stvari, a svakome je makar malo bio idol (ne racunam Dzeku). Od menadzerisanja, a sam je rekao da nece biti toga, arogancije itd.
Ja nikad nisam rekao da su sve njegove stvari lose odradjene, evo npr dovodjenje igraca sa Spahicem. Fenomenalno odradjeno, pogotovo ovi mladji. Alajbegovic takodjer, ne vjerujem da bi dobio poziv kod nekog drugog. O Bajraktarevicu da ne govorim.
Sto se tice ovog mog komentara, eto vidit ces kako ce se ponasati.
Sve se ovo desavalo i prije apsolutno isti scenariji. Na kraju je svo to **** istrpio Ciro formirao ekipu, on je koristio mangupski homor da neutralise pritisak, zatim je Pape sa tim momcima pokupio slag tog rada i plasirao nas na Svjetsko. Nema uspjeha bez krvi i znoja, puno poraza i kritika al ja duboko vjerujem da navijaci koji podrze kad je najteze da su pravi istinski navijaci.

Zadnja izmjena: Kapetan, dana/u 12 okt 2025, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam gledao tekmu, al rekao bi da je najgora stvar zgoditak Tahirbega koji je sada siguran starter iduce tri godine. 

Stvarno mi idu na zivce ovakvi istupi. Eto, neka dođe ko god. Nije da nam savez ne zna smijeniti selektora dok isti jos spava.
Al zapamtite jednu stvar. Niko, a tek Krstajic kao selektor nece pronaci, obezbijediti ili azurno reagovati pozivanjem određenog igraca.
Koliko god narod pricao o agoniji kroz koju ekipa prolazi, nista mi slabiji nismo nego zadnjih godina. Al danas barem znamo da kroz tezak period prolazimo sa sasvim novom ekipom mladih igraca i sirom bazom uopsteno.
Vise volim gledati pacenje navikavanjem na nova imena, na igrace za koje se do prije godinu dana nije znalo. Dobili smo Muharemovica, Malica, Alajbegovica, Esmira, Bazdara u toku jednog ciklusa. Kakvi god trenutno bili, imamo Tahirovica, Gigovica, Memica, pa i Denisa za kojeg vjerujem da ce se vratiti kao i Hadzikadunic.
Kada procitam da ljudi prozivaju Barbareza i prizivaju povratak Pjanica, ode tlak. Isti bi i danas bio u reprezentaciji ko god drugi da je selektor. I isti bi samo potrosio jedan ciklus na racun mnogo mlađeg. Bez bilo kakvog ucinka.
Ja sam misljenja da smo u prethodne dvije utakmice ustalili Alajbegovica i Bajraktarevic a veceras smo dobili mnogo sa Omerovicem i Menalom na strani. Sa svakom odigranom utakmicom postajemo malo bolji. Jos uvijek nam fali sredina, al ja sam uvjeren da ce se i to rijesiti, samo nam fali jos utakmica u nogama. Ovo ce protiv Rumunije i Austrije biti prilicno drugacija ekipa, nadam se da ce nam se i Kolasinac vratit do tada.
Za dijagnoze. Da sutra toliko iscekivani Vahid dođe za selektora, u najvise tri mjeseca bio bi Jugosaurus od trenera. Uvjeren sam da bi Vahid dosao u rat sa navijacima i zbog istih prije podnio ostavku nego zbog ljudi u savezu ....zeljovac21 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:53Cuj ovdje zohara sto placu sto smo dobili zakopajte se u zemlju indijanci, navijajte za lipu nasu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Steta ima ovdje itekako materijala za napravit dobar tim. Zao mi momaka biti ce iskoristeni u korist da se Barbarez praktizira da postane trener a pocinje sa nule. Veca neznalica i parazit trenerski cak mozda i od Susica. Grehota je jer svaki pozitivan rezultat koji ovi momci dobiju date ce ovom trenerskom parazitu jos par mjeseci da prosipa demagogiju i pokusava postati trener.
Opet hokejaske izmjene i previse mijenjaja tako jos jedan utakmica poslije koje u stvari ne znas koje igrachke konstilacije pruzaju trkacki i igracki balans na terenu.
Par stvari koje upadaju u oci.
Na jednoj od strana se mora dati puna sloboda Memicu i mora biti u napadu.
Dedic je veoma nestabilan na bekovskoj poziciji u fazi odbrane. On mora biti u napadu a iza njega negi dobar trkac na beku. Mujakic je to do sada zaista sjajno odradjivao.
Ne sredini rupa, I Sunjic, i Tahirovic spori neokretni, na papiru to kod Sunica super zvuci kilometri al fakticki je prespor i vecinu duela gubi, kasni ,. nedostatak brzine.. To je najveca mana ove repke fali igrach tipa Besic. Ja sam se nadao da ce Barbarez naci neko rjesenje tu prije, igrachi tipa Kulasin moraju imati mjesta repci sa zadatkom da prekidaju kontr i polukontre. Tahirovic to nije Sunjic to nije . Nije bitno gdje igra i koliko igra ukoliko ima kvalitet koji nama fali.
Ruzan rezultat za nas jer prikriva da smo bili veoma blizu kolapsa tipa Kipar.
Drago mi je da izgleda Bajraktarevic postaje pravi igrach samo nastavit zestok rad i disciplinu ostalo ima.
Procitani smo, tacnije receno procitan je Barbarez i slijedi nas potop protiv svij jacih repki grupe, Rumunija, Austrija. .
Opet hokejaske izmjene i previse mijenjaja tako jos jedan utakmica poslije koje u stvari ne znas koje igrachke konstilacije pruzaju trkacki i igracki balans na terenu.
Dedic je veoma nestabilan na bekovskoj poziciji u fazi odbrane. On mora biti u napadu a iza njega negi dobar trkac na beku. Mujakic je to do sada zaista sjajno odradjivao.
Ne sredini rupa, I Sunjic, i Tahirovic spori neokretni, na papiru to kod Sunica super zvuci kilometri al fakticki je prespor i vecinu duela gubi, kasni ,. nedostatak brzine.. To je najveca mana ove repke fali igrach tipa Besic. Ja sam se nadao da ce Barbarez naci neko rjesenje tu prije, igrachi tipa Kulasin moraju imati mjesta repci sa zadatkom da prekidaju kontr i polukontre. Tahirovic to nije Sunjic to nije . Nije bitno gdje igra i koliko igra ukoliko ima kvalitet koji nama fali.
Drago mi je da izgleda Bajraktarevic postaje pravi igrach samo nastavit zestok rad i disciplinu ostalo ima.
Procitani smo, tacnije receno procitan je Barbarez i slijedi nas potop protiv svij jacih repki grupe, Rumunija, Austrija. .
- RollingPaper
- Kontakt:
Haj vidicemo te potope strucnjak, cucemo se poslije utakmica, da vidimo taj potop.MostarNeretva je napisao/la: ↑12 okt 2025, 22:04Steta ima ovdje itekako materijala za napravit dobar tim. Zao mi momaka biti ce iskoristeni u korist da se Barbarez praktizira da postane trener a pocinje sa nule. Veca neznalica i parazit trenerski cak mozda i od Susica. Grehota je jer svaki pozitivan rezultat koji ovi momci dobiju date ce ovom trenerskom parazitu jos par mjeseci da prosipa demagogiju i pokusava postati trener.
- Beduin
- Kontakt:
Utakmica ocajna, nasa jedina sreca veceras jeste jos ocajniji protivnik koji je i kao takav imao nekoliko odlicnih prilika u 16m za postizanje gola, ali su ispadali smijesni u konacnici.
Nedopustivo koliko propuha pozadi. Zasto? Pa zbog jos ocajnije sredine terena. Kad ti ovakva Malta ima vise dodira s lopom kao i tacnoh pasova, onda je sve jasno.
Najveci problem pored desnog beka jeste sredina terena. Ulaskom Gigovica i Tahirovica kao nesto su i uradili, par vrhunskih lopti Tahirovica i odlicna igra Gigovica, ali u konavnici je prelose jos uvijek, a to je odlicno doslo do izrazaja protiv Kipra, ali eto i veceras.
Barbarez ce se ovim izmisljanjem tople vode brzo potrositi na klupi, pritisak javnosti i navijaca ce ga odj3bati zauvijek ako ne pocne dovoditi adekvatne igrace na prirodne pozicije. Burnic bi daleko vise pomogau u stedini terena, Huseinbasic ako nastavi sa minutazom u Kelnu jednostavno mora biti pozvan u narednim utakmicama, a ne j3beni Besirovic.
Pozitivna stvar u svemu ovome jeste da napokon pobjedjujemo ove daleko slabije protivnike, da nema vise straha od njih i izgovora "svako danas igra fudbal". Prezalit nikad necu 2b protiv Kipra, ali ako ce izvuci pouku i pozvati jos neke igrace u tim onda sve OK.
Nedopustivo koliko propuha pozadi. Zasto? Pa zbog jos ocajnije sredine terena. Kad ti ovakva Malta ima vise dodira s lopom kao i tacnoh pasova, onda je sve jasno.
Najveci problem pored desnog beka jeste sredina terena. Ulaskom Gigovica i Tahirovica kao nesto su i uradili, par vrhunskih lopti Tahirovica i odlicna igra Gigovica, ali u konavnici je prelose jos uvijek, a to je odlicno doslo do izrazaja protiv Kipra, ali eto i veceras.
Barbarez ce se ovim izmisljanjem tople vode brzo potrositi na klupi, pritisak javnosti i navijaca ce ga odj3bati zauvijek ako ne pocne dovoditi adekvatne igrace na prirodne pozicije. Burnic bi daleko vise pomogau u stedini terena, Huseinbasic ako nastavi sa minutazom u Kelnu jednostavno mora biti pozvan u narednim utakmicama, a ne j3beni Besirovic.
Pozitivna stvar u svemu ovome jeste da napokon pobjedjujemo ove daleko slabije protivnike, da nema vise straha od njih i izgovora "svako danas igra fudbal". Prezalit nikad necu 2b protiv Kipra, ali ako ce izvuci pouku i pozvati jos neke igrace u tim onda sve OK.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
A Boga ti poljubim mi se doveli na nivo da analiziramo utakmicu protiv j3bene Malte. Pa to treba da je utakmica kao skolarci pred skolom prije druge smjene. Kakve analize ucinka igraca,ekipe,strucnog staba... Prijateljska protiv Malte.
- Beduin
- Kontakt:
Premier lige DA, ali Premijer lige NIPOSTO.
Ti ne znas nabrojati 5 najboljih igraca iz nase lige, a baratas ovdje nekakvom pretpostavkama i glupostima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakav covjek moras biti pa nedati sansu na prijateljskoj malom Kospi ili Hadzikicu.