Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

Sky9
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la Sky9 » 23 okt 2025, 20:47

Skver je napisao/la:
23 okt 2025, 19:21
Sta je ovo......najezda ozracenih sociosa....upalili se, dolazi im investitor iz Viteza :urnebes:....sta kazu, vec usli u PL :urnebes:...
Usmrdili se.😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 23 okt 2025, 21:01

Sky9 je napisao/la:
23 okt 2025, 20:47
Skver je napisao/la:
23 okt 2025, 19:21
Sta je ovo......najezda ozracenih sociosa....upalili se, dolazi im investitor iz Viteza :urnebes:....sta kazu, vec usli u PL :urnebes:...
Usmrdili se.😂
Hocel bit kakvih macica za navijanje? Nema dzabe ni kod babe hahahaha vidite to da vam uplati sta, yebo ti sebi sestru kakv si ti debil hahaha nije te stid napisat hahahaha

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 okt 2025, 21:04

Hoce dnevnicu i sendvice na poluvremenu :rol: :urnebes: tako se voli klub ne moze se gladan navijat :tokralju:

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 23 okt 2025, 21:23

Zamisli da Zeljo ide na gostovanja u busu Sarajeva ili obratno, ili Velez u busu Zrinjskog ili obratno. Ja mislim da ti busevi nebi docekali jutro. Kozama je to najnormalnije, nista oni. Sisa ih zigu oni sute :urnebes:

Svaki navijac nekog kluba na ovoj planeti plati kartu i time podrzi svoj klub, jedino koze uredno naplacuju svoj dolazak na stadion, kao da na posao dolaze. Najnormalnije
Jao kakvi pacijenti
Slobodu :arrow:
Kikače

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 okt 2025, 21:24

Skver je napisao/la:
23 okt 2025, 17:11
BatistutA19 je napisao/la:
23 okt 2025, 16:27
Skver a ti namjerno izbjegavas komentarisat ono glavno sta je reko ,ok Azmir ima novca moze ulozit u Slobodu ali nisi komentar dao sto je reko kad ce on davat tj svi zajedno to si preskocio i sta on trazi ocekuje..
1..Navijaci da pune stadion da kupuju karte ne zeli 300 ljudi
2.Podrska grada sa puno vise novca
3.Podrska Kantona sa puno vise novca
4.Podrska Federacije BIH.
5..Podrska regije Doboj-OlovoZvornik.
6...Tek tada Azmir Husic moze izdvojit novac kad svih 5 stavki bude ispunjeno.
Da li je ovo za vas ohrabrenje i i porazavajuce i da li ste vise ocekivali jer on je bukvalno ovako poredo stvari a to vi ne komentarisete osim da treba dovest dobre igrace i trenere ali trebas sve ove stavke ispunit da bi dobio dobre igrace i trenera..
Vi gledate i slusate a necete ovo glavno spomenit a i on namjerno samo prica o prosloj upravi..To su planovi gospodina Husica .

Naravno da socios moze dokaz je ova liga bez problema i ako su sposobni u upravi i puno jace sponzore privuc i plus da znas sve sta se desava u klubu.
Ovako da zavrsimo svu diskusiju, ili paglu ili se pravis.....covjek je do sada dao skoro milion KM sto u Zenici niko i nikada nece dati za Celik, a da ne pricamo kolko je prije dao u prvom mandatu i sigurno da ce davati, naravno trazi podrsku i lokalne i sire zajednice, u cemu je problem ako svi traze da i on trazi.....zavrsena rasprava........sto se tice posjete napisao sam na Slobodinom PDF.....naravno uvije cu se zayebavati sa vama, jer vas ima ovdje da bi rado ugasili Slobodu zajedno sa onim sociosima iz Tuzle sto su se nakrali Slobodinih para.....
Gledo sam cijeli intervju opet preskaces glavno pitanje ,niko nije reko da covjek nije dao i vratio dugove ,ti se pravis tu lud ali je covjek lijepo nabrojo 5 stavki glavnih sto se moraju ispunit da bi vi dobili klub kakav zelite ,Premijer liga ,borba za vrh,dobre igrace.
Jesi li ti gledo intervju je li svie nabrojo ove stavke jesam li ijednu stavku slago ili dodo u prevodu necete vi gladit yaja i navijaci i grad i kanton i federacija i regija a on ulagat novac..
I vi opet istu prici hocete igrace ,hocete trenere dobre,hocete u Wwin ligu i hocete Europu i titule a da ovde samo pisete nesto a ne prodate 100 karti i jos bi htjeli da Azmir Fukare novcano da navijaju..
Da li ste vi realni ,eto covjek vam je iznio plan ,sasvim korektan a da ce on ulagat ko sto vi mislite zaboravi ..
Vi ili niste gledali intervju ili se pravite glupi ili bezobrazni ili ste u nekim svojim filmovima .
Kod vas glavna prica vi njeg uslovljavate dovedi igrace i trenere pa cemo mi doci ali nas i plati da navijamo..
Eto opet gurate pod tepih i izvrcete pricu covijek lijepo reko ispuni 5 stavki i ja cu ulagat novac napravit cemo klub a kurko ce on ulagat sam.Odmah si skreno sa teme da je vratio dugove ,to nije niko reko da nije vratio ali za dalja ulaganja njegova morate se vi pokrenut navijaci,grad,kanton,federacija,regija do Zvornika Olova i Doboja..

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 okt 2025, 21:29

Skver je napisao/la:
23 okt 2025, 18:13
Fakat ovdje je nekima IQ na razini sobne temperature....fakat sta drugo napisati o pojedincima iz Zenice :urnebes:
De prokementarisi ovih 5 stavki sta Azmir trazi i lijepo ti reko a ti pricas meni vratio dugove to niko nije reko da nije ali je poenta buduca ulaganja u Slobodu i planovi ,jos pisete treba novcano pogurat on Fukare da navijaju pa je li vas stid yebo te ,kakvi ste ne bi me cudilo da i odustane .
Cekam tvoj komentar samo ovih 5 stavki ,kako ti vidis a da ne pricas da je vratio dugove ,to niko nije reko da nije.
Vi gledate intervju i ne razumijete sta prica covjek ili se pravite ludi.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 23 okt 2025, 21:36

A nijedan tuzlak ne zeli da komentarise plan gospodina Husica 5 stavki koje je nabrojo da bi onda on ulago novca u klub i da dobiju klub kakav zele ,oni pricaju vratio dugove a ne zele spomenut sta on trazi da bi investiro u klub
Nego oni daju uslove Husicu da dodju na stadion
1.Traze igrace i dobre trenere za PL i kad se udje borba za Europu
2. Da se plati Fukarama za navijanje..

Ako vam bude falilo navijaca ima birou ljudi nezaposlenih koji bi navijali za dnevnice ,yebes one u Beogradu studente koji zele da uce za ove tuzlake i oni bi dnevnicu za 90 minuta navijanje i naravno u goste prevoz,hrana pice i dnevnica 🤪🤪

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 23 okt 2025, 21:49

@Bati , ti bi bio idealan glasnogovornik g-dina Azmira.
Jedino jos da skratis komentare i probas otipkati sva slova.

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 23 okt 2025, 21:59

Malo mi je bilo dosadno pa sam istrazivo. Jos u svijetu fudbala nije zabiljezeno da je navijacka skupina kao uvjet za navijanje trazila novcanu korist za uzvrat. Goleme ste fukare, goleme hahahahahah yebem vam sve retardirano hahahahahahahaha a zar se vi niste ono prosle godine sami ugasili?

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 23 okt 2025, 22:05

Organizovana navijačka grupa koja prati tuzlansku Slobodu, osnovana 1987. godine, kada se uglavnom i rađa tifo scena u našoj zemlji, ubuduće će djelovati pod nazivom “Salt City Boys”, piše Faktor.

Navijačka grupa Fukare neće biti ugašena, a rad udruženja biće zamrznut. Privremeno. Ili do boljih vremena, navodi Faktor.

Evo ih debili objavili stecaj, pa su se za 2 dana predomisli. Duze meni traje sex nego njima misljenje. Imate vi jos nebuloza hahahahahaha kad odose u bojkot i prekinuse ga za 7 dana hahahahahahahaha klaunovi tuzlanski. Djeca vam se smiju moji debili hahahaha

Na svijetu najjadniji

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 okt 2025, 22:08

Crkvice1988 je napisao/la:
23 okt 2025, 22:05
Organizovana navijačka grupa koja prati tuzlansku Slobodu, osnovana 1987. godine, kada se uglavnom i rađa tifo scena u našoj zemlji, ubuduće će djelovati pod nazivom “Salt City Boys”, piše Faktor.

Navijačka grupa Fukare neće biti ugašena, a rad udruženja biće zamrznut. Privremeno. Ili do boljih vremena, navodi Faktor.

Evo ih debili objavili stecaj, pa su se za 2 dana predomisli. Duze meni traje sex nego njima misljenje. Imate vi jos nebuloza hahahahahaha kad odose u bojkot i prekinuse ga za 7 dana hahahahahahahaha klaunovi tuzlanski. Djeca vam se smiju moji debili hahahaha

Na svijetu najjadniji
Sad su Sisavci nisu vise fukare

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 okt 2025, 22:21

23 okt 2025, 21:29
Skver je napisao/la:
Fakat ovdje je nekima IQ na razini sobne temperature....fakat sta drugo napisati o pojedincima iz Zenice :urnebes:
De prokementarisi ovih 5 stavki sta Azmir trazi i lijepo ti reko a ti pricas meni vratio dugove to niko nije reko da nije ali je poenta buduca ulaganja u Slobodu i planovi ,jos pisete treba novcano pogurat on Fukare da navijaju pa je li vas stid yebo te ,kakvi ste ne bi me cudilo da i odustane .
Cekam tvoj komentar samo ovih 5 stavki ,kako ti vidis a da ne pricas da je vratio dugove ,to niko nije reko da nije.
Seres decko na kvadrat, izvrcete stvari kako vama odgovoraju, covjek nicim ne uslovljava nikoga ni pod jednom od tih tvojih stavki sto navodis, covjek je rekao da bi bilo dobro kada bi se kanton ukljucio i podrzao Slobodu jer nikada nije marke dao za Slobodu, grad daje 400k, a prijasnjoj upravi je davao 700k, za federaciju je rekao da ce nekada i Sloboda traziti podrsku jer neko dobija milione a neko nista, on svakako daje i bez tih stavki i davati ce jer zeli da udje u PL i da u PL nastavi sa stabilizacijom kluba. Apsolutno covjek ne uslovljava nikoga. Poslucaj malo bolje yebem te glupa.

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 23 okt 2025, 22:23

Nije se dugo pojavio ovako kvalitetan degenerik još se sam sa sobom raspravlja.
Azmir Husić - Grobar FK Sloboda

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 23 okt 2025, 22:36

bromazepam je napisao/la:
23 okt 2025, 22:23
Nije se dugo pojavio ovako kvalitetan degenerik još se sam sa sobom raspravlja.
Jestel u stecaju il niste 😂😂😂😂😂😂😂 cirkusanti

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 okt 2025, 22:51

Kako ozraceni izvrcu stvari....napisao da se pomogne rad navijacke grupe......da imaju adekvetan prostor, za rekvizite....u cemu je problem, a ne da se plati necije navijanje....ima puno nacina da se pomogne neko udruzenje.....koji glupsoni....Azmir se i prije sastajao sa navijackom skupinom jos u svom prvom mandatu i pomogao rad grupe....

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 okt 2025, 22:56

Ovaj nije vidio ni Tuzle ni Slobode a po najmanje fukara cim ih ovako sramoti...ovo je ubaceni element :D

Crkvice1988
Kontakt:

Post Postao/la Crkvice1988 » 23 okt 2025, 22:59

Skver je napisao/la:
23 okt 2025, 22:51
Kako ozraceni izvrcu stvari....napisao da se pomogne rad navijacke grupe......da imaju adekvetan prostor, za rekvizite....u cemu je problem, a ne da se plati necije navijanje....ima puno nacina da se pomogne neko udruzenje.....koji glupsoni....Azmir se i prije sastajao sa navijackom skupinom jos u svom prvom mandatu i pomogao rad grupe....
Pa sta izvrcemo stvari, jestel vi javno objavili jos dok je macak bio vase uslove, tocenje pica i pare od karata vama, tako ste i prekinuli sedmodnevni bojkot, jos ste dobili 5 ljami ekstra hahahahaha

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 okt 2025, 00:45

BosnianRahatluk je napisao/la:
23 okt 2025, 21:49
@Bati , ti bi bio idealan glasnogovornik g-dina Azmira.
Jedino jos da skratis komentare i probas otipkati sva slova.
Nista bgm nisam slago ,bas sam pregledo cijeli intervju i covjek lijepo reko kako on zamislja bas ovih 5 stavki e onda bi naravno i on investiro a ovaj mi odgovara pa vratio je dugove ali oni bi njemu uslove postavljali plati da navijamo i dovedi dobre igrace i trenere a mi cemo gladit yaya dok to ne uradis 😁😁

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 24 okt 2025, 01:00

Skver je napisao/la:
23 okt 2025, 22:21
23 okt 2025, 21:29
Skver je napisao/la:
Seres decko na kvadrat, izvrcete stvari kako vama odgovoraju, covjek nicim ne uslovljava nikoga ni pod jednom od tih tvojih stavki sto navodis, covjek je rekao da bi bilo dobro kada bi se kanton ukljucio i podrzao Slobodu jer nikada nije marke dao za Slobodu, grad daje 400k, a prijasnjoj upravi je davao 700k, za federaciju je rekao da ce nekada i Sloboda traziti podrsku jer neko dobija milione a neko nista, on svakako daje i bez tih stavki i davati ce jer zeli da udje u PL i da u PL nastavi sa stabilizacijom kluba. Apsolutno covjek ne uslovljava nikoga. Poslucaj malo bolje yebem te glupa.
E tako prokomentarisi stavke tacno tako je reko za 5 stavki da dobijete Slobodu kakvu vi sanjate zelite ,ne izvrcem ja nista ,to ti je tako.Ma davace qurko on sam a drugi gladit yaya nemoj bit djete bolan ,on te tako moze samo odrzavat dok mu ne pukne film i ne ode ..Mislim plan je odlican realno ali sam ne moze a i nece .Gledo sam ja dobro i razumio sam ja dobro sve ali vi pojedini ste na razmisljanju i sad i on ce davat ne moraju drugi ,eto ti tako razmisljas ..Kako ce stabilizovat klub bez podrske ,jest on reko stabilizovat i napast vrh alu uz podrsku sa onih 5 stavki..Vi gledate i po svojim zeljama razmisljate niste ba realni ni prema sebi ,hajd mi smo nebitni ..Ne moze sam on a i nece sam nemojte bit djeca moze te samo drzat ovako da ne potones.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.