Evo gdje nam je repka odsjela i gdje nasi hlade muda 180 eura noc, sitnica
friška informacija...muniba spasilo osoblje hotela da se ne ugusi u jednom od ovih bazena..otisao ranije da isipita teren...a on samo podrobno ispitao sank...sramota
Ne daju ovi da se kopira idite saraj-x
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 09 nov 2009, 17:01, ukupno mijenjano 5 puta.
EnZo_85 je napisao/la:Evo gdje nam je repka odsjela i gdje nasi hlade muda 180 eura noc, sitnica
friška informacija...muniba spasilo osoblje hotela da se ne ugusi u jednom od ovih bazena..otisao ranije da isipita teren...a on samo podrobno ispitao sank...sramota
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Istom ce ciro promjeniti taktiku i formaciju pred najvazniju utakmicu... po kojeg igraca mozda ali mozda promjeni ali formaciju onu 3-5-2 100% nece promjeniti!!! ma zna se ba vec postava 99% Hasagiic-Spahic-Nadarevic-Jahic-Salihovic-Ibricic-Muratovic-Rahimic-Misimovic-Ibisevic-Dzeko !!! ovako smo igrali i dosli u baraz... zasto mijenjati ???
Zagor je napisao/la:Evo kako bih ja želio vidjeti postavu, iako znam kakva god bude biće ubojita.
ova postava bi dala 5 golova al bi primaila 7, sto u neku ruku nije lose
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
A jeli se ovo prva utakmica igra u 21:3o, posto vidim da ce i hrvatski 2 kanal prenositi direkt!
Ako tako bude, ko ce docekat 21:30h, crknut
Izgleda da ce veliki broj zemalja prenositi iskljucivo nasu utakmicu!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Ada je napisao/la:A jeli se ovo prva utakmica igra u 21:3o, posto vidim da ce i hrvatski 2 kanal prenositi direkt!
Evo za sve ko prenosi nasu utakmicu.. tako sam procitao na drugom forumu:: BHT 1- ESPN Dos- ESPN Latin America- HRT 2- MaXimo 2- MEGA Channel- RTP International (slobodan na Astri i Hotbirdu)- RTP Madeira- SuperSport 2 (DigitAlb)- SuperSport 3 (ZA)- SuperSport 3A- SuperSport 3N- TVi Portugal- TVR 1
Otkud nekima ideja da Pjanic i Misimovic nemogu igrati istovremeno? dva ofanzivna veznjaka u ekipi, to nije nisto neobicno, pogotovo kad je rijec o takvim superinteligentnim igracima kao sto su njih dvojica.... cak mislim da bi im bilo lakse igrati zajedno jer bi ih to malo rasteretilo
Evo za sve ko prenosi nasu utakmicu.. tako sam procitao na drugom forumu:: BHT 1- ESPN Dos- ESPN Latin America- HRT 2- MaXimo 2- MEGA Channel- RTP International (slobodan na Astri i Hotbirdu)- RTP Madeira- SuperSport 2 (DigitAlb)- SuperSport 3 (ZA)- SuperSport 3A- SuperSport 3N- TVi Portugal- TVR 1
konacno da svijet upoozna malo bolje bosnu a da nije ratna tematika
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Ada je napisao/la:A jeli se ovo prva utakmica igra u 21:3o, posto vidim da ce i hrvatski 2 kanal prenositi direkt!
Od noliko Svedski kanala viasatsport i vragova da nijedan neprenosi,sigurno radi toga sto oni smatraju da ce to biti lagana utakmica za Portugalce..
Nego imali prenos na internetu ?
Mozda je i bolje da negledam,svaki put kad gledam pobudalim..
calcio je napisao/la:Otkud nekima ideja da Pjanic i Misimovic nemogu igrati istovremeno? dva ofanzivna veznjaka u ekipi, to nije nisto neobicno, pogotovo kad je rijec o takvim superinteligentnim igracima kao sto su njih dvojica.... cak mislim da bi im bilo lakse igrati zajedno jer bi ih to malo rasteretilo
ne mogu igrati zajedno jer imamo previše ofanzivnih igrača-pjanić je kao kolateralna žrtva lošije odbrane previše. a po čiri nije zadovoljio protiv španije u defanzivi gdje je olako ševo i gubio lopte na našoj polovici. inace mislim da bi to bilo super imati obojicu u timu ali sa puno jačom i bržom odbranom.
mislimd a ce bajramovic početi umjesto muratovica ili ibisevića. čisto sumnjam da ce se poceti sa dva špica. ljudi ne igramo protiv san marina nego portugala koji je ruku na srce ipak dobra repka.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
konacno da svijet upoozna malo bolje bosnu a da nije ratna tematika
dobro si reko
evo, jos do subote malo vremena ostalo, napetost i iščekivanje raste, hrt2 prenosi u subotu, a u srijedu eto mene u Zenici wuhuuuuu nisam nikad bio na nekoj utakmici Bosne, al se nadam da cu od srece plakat nakon tekme
AFRIKA, HERE WE GOOOOO
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Približaje se utakmica a meni nekako svejedno. I ovako smo uspjeli napraviti veliki korak i nadam se da ćemo napokon biti u trećoj jakosnoj skupini na izvlaćenju.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.