Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bespotrebno je vadio Musu koji je odlično ušao u utakmicu.
ma jedna utakmica nikad se to ne zna, nisu jednom prolazile slabije ekipe
Pa Željko ne vjeruje Lessoru ... Kad je debil , ne bih ni ja .
Ja od Nanelija očekujem da proigra u 2.poluvremenu, a i Exum ima prostora da proigra.Od njihove partije u nastavku meča zavisiće i konačan ishod.deantinho je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:25Imajući sve u vidu pristojan zaostatak Partizana.
Osjeti se izostanak Pantera i Avramovića u napadu. Nema ko da izmisli poene. Pogodio je nešto Grk, ali on to ne može raditi u kontinuitetu. Imajući u vidu da Naneli igra jednu lošu utakmicu, kao što rekoh, ovo je pristojan zaostatak i vjerujem da Partizan ovo preokreće.
Slabo ti pratis kosarku i jos manje znas. Preporucujem da pratis takmicenjr u spremanju graha.VensanKasel je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:26Pa Željko ne vjeruje Lessoru ... Kad je debil , ne bih ni ja .
To je neophodno. Nema Alekse i njegovih serija. Pantera takođe. Ako nemaš doprinos Nanelija, ti si jednom nogom u porazu. Madar isto. Ledej nas drži i imamo šansu. Samo mora puno ozbiljnije u odbrani. Previše lakih poena su imali.djoleprijedor je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:28Ja od Nanelija očekujem da proigra u 2.poluvremenu, a i Exum ima prostora da proigra.Od njihove partije u nastavku meča zavisiće i konačan ishod.deantinho je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:25Imajući sve u vidu pristojan zaostatak Partizana.
Osjeti se izostanak Pantera i Avramovića u napadu. Nema ko da izmisli poene. Pogodio je nešto Grk, ali on to ne može raditi u kontinuitetu. Imajući u vidu da Naneli igra jednu lošu utakmicu, kao što rekoh, ovo je pristojan zaostatak i vjerujem da Partizan ovo preokreće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.