Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroleague 2022/2023
U istom trenutku na parketu ova trojica koji imaju 34+ godina.

Mensur Bajramovic je za ovu budalu Phil Jackson.
Silje li ga silje.
Ne mozes Sergia Rodrigueza i Randolpha drzati na parkrtu zajedno al nikako
Ne mozes Sergia Rodrigueza i Randolpha drzati na parkrtu zajedno al nikako
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bespotrebno je vadio Musu koji je odlično ušao u utakmicu.
Drugo, Hanga mu igra utakmicu karijere... Za Real je nužno da Rudi i Hezonja isporučuju. Od njih će zavisiti šta mogu. Iako su odlično počeli, zbog svega što se desilo juče. Vidjećemo, sve je otvoreno.
Sudije samo sto nisu i same pocele bacat loptu i davat poene za Partizan. Kakvo je ovo favoriziranje
Od Tavaresa lopta u aut. Lopta za Real...
Ovdje ko god prodje najeb.at ce u f4
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Real s ovim penzionerima u igri izgleda ko da se prvi put vide u zivotu. Nosi ih u pm. Vracaj hangu
Imal se gdje gledat na MojaTV?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Real sta god da stavi pod kos a da se ne zove Tavares to je teror.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ova zona Reala u zadnjih par posjeda je nesto najsmjesnije sto sam u zivotu vidio 
Oplodi ih Leday.
- legenda reala
- Kontakt:
ma jedna utakmica nikad se to ne zna, nisu jednom prolazile slabije ekipe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imajući sve u vidu pristojan zaostatak Partizana.
Osjeti se izostanak Pantera i Avramovića u napadu. Nema ko da izmisli poene. Pogodio je nešto Grk, ali on to ne može raditi u kontinuitetu. Imajući u vidu da Naneli igra jednu lošu utakmicu, kao što rekoh, ovo je pristojan zaostatak i vjerujem da Partizan ovo preokreće.
Osjeti se izostanak Pantera i Avramovića u napadu. Nema ko da izmisli poene. Pogodio je nešto Grk, ali on to ne može raditi u kontinuitetu. Imajući u vidu da Naneli igra jednu lošu utakmicu, kao što rekoh, ovo je pristojan zaostatak i vjerujem da Partizan ovo preokreće.
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa Željko ne vjeruje Lessoru ... Kad je debil , ne bih ni ja .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja od Nanelija očekujem da proigra u 2.poluvremenu, a i Exum ima prostora da proigra.Od njihove partije u nastavku meča zavisiće i konačan ishod.deantinho je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:25Imajući sve u vidu pristojan zaostatak Partizana.
Mens sana in corpore sano.
Partizan okrece sigurno ako ova budala opet bude izmisljala besmislene petorke ko u drugoj cetvrtini.
Slabo ti pratis kosarku i jos manje znas. Preporucujem da pratis takmicenjr u spremanju graha.VensanKasel je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:26Pa Željko ne vjeruje Lessoru ... Kad je debil , ne bih ni ja .
Cuj nevjeruje....ne trazi se celendz u prvom poluvremenu. To rade idioti.
Samo ih deri

To je neophodno. Nema Alekse i njegovih serija. Pantera takođe. Ako nemaš doprinos Nanelija, ti si jednom nogom u porazu. Madar isto. Ledej nas drži i imamo šansu. Samo mora puno ozbiljnije u odbrani. Previše lakih poena su imali.djoleprijedor je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:28Ja od Nanelija očekujem da proigra u 2.poluvremenu, a i Exum ima prostora da proigra.Od njihove partije u nastavku meča zavisiće i konačan ishod.deantinho je napisao/la: ↑04 maj 2023, 21:25Imajući sve u vidu pristojan zaostatak Partizana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.