Utakmice klubova iz BiH na TV-u

nedaTM87
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la nedaTM87 » 13 mar 2010, 19:34

mak_033 je napisao/la:Prenosi se utakmica 18. kola PL BiH izmedu Slavije i Zrinjskog u 13:55.

Za 19. kolo cemo saznati za dan-dva (najvjerovatnije Zrinjski-Zeljo ili Siroki-Borac).
jel to sigurno?
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 mar 2010, 19:59

Odlicna vijest.

A za tu dilemu sta prenositi iz 19 kola,mislim da je nerealna...ako igraju prvi i drugi na tabeli,nema nikakvog razloga da se prenosi mec izmedju petog i treceg.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 13 mar 2010, 20:05

na teletextu bht1 pise u srijedu 17.3 u 13.55 Slavija-Zrinjski

nezz velez-sarajevo je meni zanimljivlja tekma..ali valjda ovi nece vise da prenose sarajlije :D

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 mar 2010, 20:11

I ja bih vise volio pogledati Veleza i Sarajevo,a i tabela sugerise da je to mnogo zanimljiviji mec u borbi za vrh...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 13 mar 2010, 20:18

ma samo nek se prenosi bilo sta , bolje neg da se projekat ugasi , a abd sledece sezone ce valja biti prenosi odradjeni na profesionalnijem nivou

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 13 mar 2010, 21:00

Važno je da su opet počeli prenosi,a za narednu sezonu se iskreno nadam da neće biti više ovakvih gluposti. Trebaju svi potpisati ugovore ali da postoje nagrade za prijenos sa njihovog terena ali i penali za odbijanje istog.
Drago mi je da se prenosi moj Zrinjski ali realno opet nisu izabrali najzanimljiviju utakmicu. Možda bi veće zanimanje izazvala utakmica u Mostaru ali neću se žaliti :)
Samo se bojim da opet ne preskoče prenos mostarskog gradskog derbija radni neke utakmice klubova iz sredine tablice i sl.
U narednom kolu je derbi definitivno Borac-Široki ali sljedeći dosadašnju logiku mogli bi prenositi utakmicu sa stadiona Zrinjskog :D :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 mar 2010, 10:40

Schlager je napisao/la:Odlicna vijest.

A za tu dilemu sta prenositi iz 19 kola,mislim da je nerealna...ako igraju prvi i drugi na tabeli,nema nikakvog razloga da se prenosi mec izmedju petog i treceg.
Pitanje je hoce li biti prvi i drugi .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 14 mar 2010, 10:55

Pa napisa covjek koji je objavio ovu vijest da ce se odluka znati za dan-dva,to znaci da ce biti donesena prije sledeceg kola,iliti da ce Borac i Siroki u trenutku donosenja odluke biti prvi i drugi,zato sam to i napisao...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 mar 2010, 11:14

Odigrano je 16 i 17 kolo PL i sad su Borac i Siroki prvi i drugi- U 18. kolu Borac docekuje Celika, Sarajevo gostuje Velezu i Siroki gostuje Rudaru. Tu jos racunam i utakmicu Zeljo-Zvijezda.
U slucaju da Borac dobije imat ce 37 bodova. Ako Sarajevo i Siroki izvuku po bod imat ce 33 i 32 boda a Zeljo ako pobjedi Zvijezdu imat ce 34. Ako Sarajevo dobije 3 boda iz utakmice sa Slobodom poslije 18. kola onda Sarajevo prelazi na drugo mjesto sa 35 bodova.
U slucaju da Sarajevo dobije Veleza i da im se dodjele 3 boda iz utakmice sa Slobodom imat ce 37 bodova kao i Borac ali bolju gol razliku i prelazi na prvo mjesto.

Zato sam i napisao da je pitanje hoce li poslije 18. kola Siroki biti drugi. Svasta se moze izdesavati do tada .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 14 mar 2010, 12:55

@Marin
Jel to misli gledat tekmu na TV...sjasi s foruma :evil:
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 14 mar 2010, 14:19

Jbg ako je istina da ce prenositi Zrinjski Slavija utakmica u 2h necu stici pogledati radi posla :cry: ,odlican potez da se napokon opet krene s prijenosima ,mada je i po meni utakmica velez sarajevo zasluzila prijenos no euromedia je i prije znala iznenaditi sa prijenosom pa je to ucinila i ovaj put,ipak treba pohvaliti sto je domaci nogomet na televiziji a ne strani posto evo meni je iskreno cak i paklene rivale iz veleza draze pogledat na TV-U nego neke strance! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 mar 2010, 14:31

moje misljenje je da je definitvno derbi kola Široki-Borac...ali eto..neka prenose sta oce :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 14 mar 2010, 14:42

Ja cu uvijek prije gledati nasu ligu,nego neku stranu,ako se prikazuju u isto vrijeme...Normalno da se kvalitet fudbala ne moze uporediti,ali zanimljivije mi je gledati utakmice na stadionima na kojima sam bio,gledati navijace kako se nadglasavaju,ma milina... ;)
Treci put castimo

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 mar 2010, 14:44

tatamata je napisao/la:Ja cu uvijek prije gledati nasu ligu,nego neku stranu,ako se prikazuju u isto vrijeme...Normalno da se kvalitet fudbala ne moze uporediti,ali zanimljivije mi je gledati utakmice na stadionima na kojima sam bio,gledati navijace kako se nadglasavaju,ma milina... ;)
potpis..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 mar 2010, 15:06

Kevin je napisao/la:moje misljenje je da je definitvno derbi kola Široki-Borac...ali eto..neka prenose sta oce :)
Borac hmm nije ni B od Borca koji je bio u polusezoni otišao trener pola igrača itd. neznam kakav će otpor pružiti Širokom
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 mar 2010, 13:10

Hamo je napisao/la:
Kevin je napisao/la:moje misljenje je da je definitvno derbi kola Široki-Borac...ali eto..neka prenose sta oce :)
Borac hmm nije ni B od Borca koji je bio u polusezoni otišao trener pola igrača itd. neznam kakav će otpor pružiti Širokom
Borac je uvijek Borac, bez obzira ko igra od igraca. Polako samo polako.....samo se vi nadajte :)tako su jesenjašnju ekipu otpisivali i prognozirali joj ispadanje :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 mar 2010, 13:17

Svaka čast za ljude koji realizuju derbi kola (euromedia i bhrtv), jer se zna sa kakvim se sve problemima suočavaju.

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 mar 2010, 13:18

FCS je napisao/la:Svaka čast za ljude koji realizuju derbi kola (euromedia i bhrtv), jer se zna sa kakvim se sve problemima suočavaju.
i koga na kraju prenose ovo i sledece kolo ?
TREĆI PUT ČASTIMO !

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 mar 2010, 13:21

Slavija - Zrinjski inf. sa derbikola.ba

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 15 mar 2010, 13:24

FCS je napisao/la:Slavija - Zrinjski inf. sa derbikola.ba
ok je to, mada je po meni kvalitetnija utakmica velez -sarajevo, po svemu i po mjestima na tabeli i po kvalitetu igre, a na kraju i po imenima klubova.

za sledece kolo mislim da ako ne budu prenosili siroki borac da to nema nikakovbg smisla iz puno razloga, prvo jer je to sudar dvije vodece ekipe na tabeli u direktnoj borbi za titulu.
drugo mozda cak i vaznije borrac je dao tri prenosa kod kuce , pa mislim da je zasluzio da mu se poneka prenosi i u gostima !!!!
TREĆI PUT ČASTIMO !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Haksss, Hamagara, MikiPirs, Pact1921, rishovski i 22 gosta.