Nije tacno,nisu dugovanja ni izmirena nego sporazum napravljen.
Ako mi mozemo,moci ce oni ili obratno,ne znam sta ti nije jasno.
Na kraju krajeva,info je tacna,a ti i slicni niste u stanju saznati bilo sta vezano za klub a uredno glumite serife.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije tacno,nisu dugovanja ni izmirena nego sporazum napravljen.
Nama u zadnje 3 godine svaka susa najavljuje pobjedu na Grbavici. Zasto nebi i Posusje kada smo realno igracki najslabiji u zadnje 3 godine.
Po prici, stavu Ivkovica ne bi se reklo da on zna da je bilo sta rijeseno ili da ce ubrzo biti. Sumnjam dan pred tekmu da bi izasao onako jer ce ovo syebati i ekipu. Sad i oni ocekuju odlazak njegov.
Pusti pese. Ma ne mogu nam ništa - prošli smo sve kao klub, proći ćemo i ovo. Ovi što laju kao pesi, što pljulju po svima kada nema ovog ili onog - mogu samo da se raspadnu. Željo je bio i uvijek će biti, uvijek bolji i jaći od svih rušitelja - a bilo ih je. Pozdrav za sve pese, neka laju. Znamo kakve su im bile namjere.
Nekad su dolazili na Grbavicu da prime što manje golova i nazad kući, a sad dolaze sa dignutom ćundarom. To neke najave, osilila se šuša sa svih strana, bogami ko da dolaze Olimpiku u goste na Otoku.
Kad su tačno dolazili na Grbavicu da što manje prime? Prije 15, 20 godina?let3 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:45Nekad su dolazili na Grbavicu da prime što manje golova i nazad kući, a sad dolaze sa dignutom ćundarom. To neke najave, osilila se šuša sa svih strana, bogami ko da dolaze Olimpiku u goste na Otoku.
Pa koliko je to klub grohno![]()
Ne govorim samo za Posušje, vec generalno.
Ma razumijem sta želiš reći ali mi nismo trpali nikog 20 godina. Mogu oni najavljivati sta hoce, složiš im 3 komada u prvom i et, al kod nas trener priča kako je on pomocni i sranja.let3 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:54Ne govorim samo za Posušje vec generalno.
Sad svi dolaze nnapaljeni na Grbavicu, lani nas je trpo ko je stigao, cak i Olimpik.
Ne puštuju te ni na Grbavici, dolaze sa kurchevitim stavovima, a to je jako loš znak. To se mora promjeniti.
Strah im se mora uspostaviti, cim kroce na Grbavicu. Mora se neko natrpati sa 5,6 komada.
Rijeseno je kasnije, nakon pressa a imali su sporazum i prije par dana samo je trebalo potpisati barem taku informaciju imam, sad da li on nije upoznat sa tim ili šta već.
Jesmo Leotara 8-0, al ima 10 godina
Ma čudan smo mi klub i imamo puno navijača strucnjaka u svim oblastima.let3 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 15:01Jesmo Leotara 8-0, al ima 10 godina![]()
Ma trpati levate koliko god se može, ako ide onda brojati do cenera i ne popuštati...vidiš kako se šuša prokurchi i prijeti cim malo čučneš.
Mislim nije problem, neka prijete , neka se nadaju pobjedi svog tima (sportski je to naravno), ali to se ne smije dešavati na Grbavici. Ne bi trebalo.
Trebalo bi da dođu, odigraju korektno utakmicu, prime par komada i odu sretni što nisu primili peticu.
Grohnuli smo kuci od postavljanja novog terena. Mislim da nemamo pozitvan omjer na novom terenu. Mjesne zajednice su se nauzimale bodova, pa i ono jada od Olimpica nas uze dvaput zaredom.let3 je napisao/la: ↑30 jul 2021, 14:45Nekad su dolazili na Grbavicu da prime što manje golova i nazad kući, a sad dolaze sa dignutom ćundarom. To neke najave, osilila se šuša sa svih strana, bogami ko da dolaze Olimpiku u goste na Otoku.
Pa koliko je to klub grohno![]()
Glavno je završeno, što je najvažnije.
Od kojeg su datuma registrovani on i Tomo?
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, kontra, mavi i 34 gosta.