Da me je.bes ne znam da je Emir glumio u Metastazama. Imao sam ovu srece fkt. Odlicna pitanja Kapitenu
Vjeruj ne znam ni ja, ali kad sam vidio u Metastazama na filmografiji znao sam da ćete ovdje popadat. Gdje si još kiksao?
Ova težina će biti i u ponedjeljak, samo trebam iskopati još par caka.
Mujdza, Metastaze, Olimpijada, broj stanovnika, diskoton, Hrvatska na SP 1993 (mada ovdje ti je pitanje pogresno formirano, '93 je bilo Europsko i tu su bili treci. Godinu dana kasnije je bilo SP), Uganda, eskapizam, motori.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 26 apr 2020, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Šta kažete, kakva je težina pitanja za ligu? Il da vam još zabiberim?
Dobar kviz, po meni su pitanja ono bas mjera. Taman..Ni Potjera ono nema faking preteska pitanja,ali je stvar koncentracije, brzine odgovora,smirenosti.
Za ubuduce, ko bude stavljao izbaci uljeza, neka da makar neki trag. Minimalni. Ovako moze svasta fakat.
A ovdje je relativno vidljiv.. Bohr i Planck su značajni za kvantnu mehaniku, naročito Planck.
E da tu se itekako moglo drugacije protumacit. Plancka su svojevremeno svi smatrali ludim zbog teorije o kvantima. Einstein je bio bukvalno najveci protivnik te teorije dok se kasnije nije dokazalo
Izbaci uljeza i ove trivijalne brojke koje nisu rekordi stvarno ne treba vise stavljati,ostalo super
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Za ubuduce, ko bude stavljao izbaci uljeza, neka da makar neki trag. Minimalni. Ovako moze svasta fakat.
A ovdje je relativno vidljiv.. Bohr i Planck su značajni za kvantnu mehaniku, naročito Planck.
E da tu se itekako moglo drugacije protumacit. Plancka su svojevremeno svi smatrali ludim zbog teorije o kvantima. Einstein je bio bukvalno najveci protivnik te teorije dok se kasnije nije dokazalo
Ovaj kviz mi je makar malo dao nade da ti mogu stati u kraj, morat ću te ograničiti na ligaškom da ideš ispod 25.
Ma ja, ovo oko penala se slazem. Nije bas neki upecatljiv podatak koji ces procitati negdje i moras se osloniti na pamcenje i brojanje a 10 sekundi je premalo i da procitas i da se sjetis. Ja se sjetio polufinala i kontam nema sanse da su jos tri utakmice bile, kad ono prc.
Kod ovih brojeva u sportu, generalno je mozda najbolje ici na neke rekorde ili slicne poznatije brojke, s tim da nam ponudama otezas posao.
Inace, u globalu pitanja odlicna i po mjeri za ligu.