FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

spiska
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han

Post Postao/la spiska » 14 mar 2018, 22:06

0 penala, 0 crvenih kartona za protivnike Zvijezde i vi se nasli pričati otimačini, ocetel malo da pričamo o Konjicu iz ofsajda gol, kuci crveni i penal protiv Bosne Visoko, Crveni karton protiv Iskre u Bugojnom trebal jos ???

slogash

Post Postao/la slogash » 14 mar 2018, 22:10

spiska je napisao/la:0 penala, 0 crvenih kartona za protivnike Zvijezde i vi se nasli pričati otimačini, ocetel malo da pričamo o Konjicu iz ofsajda gol, kuci crveni i penal protiv Bosne Visoko, Crveni karton protiv Iskre u Bugojnom trebal jos ???
Sve sto si naveo je bilo opravdano dosudjeno.Pogotovo crveni protiv Bosne.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 14 mar 2018, 22:10

slogash je napisao/la:Sto prije prihvatite da ce Sloga slijedece sezone igrat Premijer ligu bit ce vam lakse.
Nije fazon u tome. Vec ocito ne mozemo da vjerujemo da postoji dovoljno retardirana osoba da uzme vrijeme i da onoliki tekst pun gluposti napise.
Fadil 5 godina nije vidio stadiona svojim ocima, Nurdo nam prosle, pretprosle godine, sta ja znam, dosao i pocupao svo grijanje.
Ni jedan jedini penal nije sviran u nasu korist za citavu polusezonu.
Nek i izgubimo u nedjelju, ali meni je dovoljno vidjet da Azmirova igracka vec kaki u gace od straha i smislja opravdanja za eventualni kiks.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 14 mar 2018, 22:29

metaleg ko real madrid :lol: :tokralju:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2018, 09:07

Slogi se vraca 5 igrača i mislim da ne bi trebalo biti vecih problema protiv zvijezde.... nadam se pobijedi i preuzimanju liderske pozicije....sve ostalo dovodi Slogu u nezavidnu situaciju gdje mora cekati rasplet ostalih utakmica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 15 mar 2018, 16:29

staragarda je napisao/la:Slogi se vraca 5 igrača i mislim da ne bi trebalo biti vecih problema protiv zvijezde.... nadam se pobijedi i preuzimanju liderske pozicije....sve ostalo dovodi Slogu u nezavidnu situaciju gdje mora cekati rasplet ostalih utakmica
Kad se vracaju igraci zasto se trazi alibi za eventualni kiks nije ni pocela u takmica spinuje se kojekakvim pričama, čak su danas igrači Zvijzede kontaktirani od nekog koji bi pričao na temu utakmice. Mislim bezveze se dize jedna obicna utakmica na nivo.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 mar 2018, 16:58

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 mar 2018, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 mar 2018, 17:33

sloboda72 je napisao/la:...
Kad već voliš prozivati stranke, a iz koje stanke je Fadil?
A ko ti je uopšte Slavko?
Bivše federalne ministre ništa nije sprečavalo da pomognu "svoje" klubove samo našem salki to ne ide od ruke.
Nije li interesantno da osim Azmira na skupu nove stranke bude prisutan i Ćamil? Sjećamo se i njega zar ne? Iz koje on bi stranke?
Da li je to doba kad si i ti sjedio u skupštini? Da li je to doba kada je i napravljen najveći dug?
& $ ?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 mar 2018, 18:08

Simin Han Nedjelja, 18.03.2018. 15:00

SLOGA-ZVIJEZDA

Glavni Sudija Musić Admir Sarajevo
Prvi međašni Redžović Edin Sarajevo
Drugi međašni Zahiragić Emir Sarajevo
Četvrti Sudac Bojo Danijel Kiseljak
Delegat: Memišević Jasmin (Breza)
Posmatrač: Jakić Sead (Mostar)

slikaslikaslikaslika
........1..............2...............3...............4
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 mar 2018, 19:22

Sloboda72 ti si bolestan lik. Ne znam nijednog forumasa koji je vise gluposti sastavio u jednom tekstu od tebe stare b.udaletine :!: to bi isto bilo kao da mi igramo protiv Celika a njihovi forumasi pocnu posavljati slike Azmira, Vugdalica, Davuda i jos tome pripoje Mesu Bajrica pa kazu evo ko se sve urotio protiv nas :facepalm: ali sta ocekivati od sizofrenicara koji je prije nekoliko mjeseci napisao "ekakluzivno" kako je pocela izgradnja Azmirovog "cuvenog" stadiona iako se radilo o industrijskoj zoni Kreka Sjever :facepalm: zato sam u subotu svim srcem uz Zvijezdu Gradacac kao i do kraja sezone a vi ste svakim danom sve blizi smetljistu historije :guz:
Sloboda Tuzla

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 mar 2018, 19:45

Jel utakmica u subotu ili nedjelju?

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 mar 2018, 19:59

slika
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 mar 2018, 20:15

fukaratz je napisao/la:Sloboda72 ti si bolestan lik. Ne znam nijednog forumasa koji je vise gluposti sastavio u jednom tekstu od tebe stare b.udaletine :!: to bi isto bilo kao da mi igramo protiv Celika a njihovi forumasi pocnu posavljati slike Azmira, Vugdalica, Davuda i jos tome pripoje Mesu Bajrica pa kazu evo ko se sve urotio protiv nas :facepalm: ali sta ocekivati od sizofrenicara koji je prije nekoliko mjeseci napisao "ekakluzivno" kako je pocela izgradnja Azmirovog "cuvenog" stadiona iako se radilo o industrijskoj zoni Kreka Sjever :facepalm: zato sam u subotu svim srcem uz Zvijezdu Gradacac kao i do kraja sezone a vi ste svakim danom sve blizi smetljistu historije :guz:
Evo nek je nedjelja ako budem gledao ionako cu gledati na onoj mostarakoj televiziji.
Sloboda Tuzla

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 mar 2018, 21:20

ASD je napisao/la:Jel utakmica u subotu ili nedjelju?
U nedelju, 15:00.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2018, 22:00

spiska je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Slogi se vraca 5 igrača i mislim da ne bi trebalo biti vecih problema protiv zvijezde.... nadam se pobijedi i preuzimanju liderske pozicije....sve ostalo dovodi Slogu u nezavidnu situaciju gdje mora cekati rasplet ostalih utakmica
Kad se vracaju igraci zasto se trazi alibi za eventualni kiks nije ni pocela u takmica spinuje se kojekakvim pričama, čak su danas igrači Zvijzede kontaktirani od nekog koji bi pričao na temu utakmice. Mislim bezveze se dize jedna obicna utakmica na nivo.
Ko spinuje i kako je ovo OBICNA utakmica kad se sastaju trenutno dvije najbolje ekipe u borbi za PL :? :? ....de mi sviju ti objasni :think:

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 15 mar 2018, 22:09

U Gradaccu Sloga nije imala niti jedne primjedbe na sudjenje i docek. Nakon utakmice trener Sloge izjavio da su jos dobro i prosli sa 2:0. Sloga je pocela sa narucenim tekstovima da unese nemir medju igrace Zvijezde i okrene javnost protiv njih. Cuj Pestalic, Novalic pa udaranje boraca i sve povezi sa Zvijezdom. Gomila gluposti.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2018, 22:22

Progres je napisao/la:U Gradaccu Sloga nije imala niti jedne primjedbe na sudjenje i docek. Nakon utakmice trener Sloge izjavio da su jos dobro i prosli sa 2:0. Sloga je pocela sa narucenim tekstovima da unese nemir medju igrace Zvijezde i okrene javnost protiv njih. Cuj Pestalic, Novalic pa udaranje boraca i sve povezi sa Zvijezdom. Gomila gluposti.
Mogu linkovi tih naručenih tekstova ako nije problem

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 15 mar 2018, 22:35

Procitaj moje zadnje dvije recenice. Pametnome dosta

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 mar 2018, 22:47

Progres je napisao/la:Procitaj moje zadnje dvije recenice. Pametnome dosta
Pa to je pisao ovdje covjek sa foruma :? ...gdje su naručeni tekstovi :think:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 15 mar 2018, 22:48

Vrati strnaicu ili dvije, za nas u Gradaccu ovo nije utakmica odluke ali vama moze biti utmica odluke jer ako ne pobjedite u nedelju vi se mozete oprostiti a Zvijezda i sa kiksom ostaje na celu jer pored toga dvije utakmice zaredom igra kuci. De mi reci kad branis kako opravdavas pozive prema igračima nudjenja kojekakvih kombinacija, dajte ba manite se pravit nevini nebi da mjesam slobodu u ovo al Husic vrlo dobro recept kako se postaje prvak ali nekad ni novac nije dovljan. Nasa ekipa ne kosta ni 15 000 mjesecno dok HUSIC ALL STAR kosta preko 60 000 km, a nigdje rezultata.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, sagitarius, Venom i 34 gosta.