Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Imam osjećaj da su nas pdocjenili Austrijanci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Jeste, jedino ako budemo treći u ovoj grupi tj. ako ispadnemo u diviziju C onda ćemo biti u trećem šeširu.Sheyi je napisao/la:Pa to znači i ako ne osvojimo ovu grupu tj. budemo drugi ostajemo svakako u drugom šeširu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Interesovanje za ovaj meč je poraslo nakon pobjede Zmajeva u Belfastu nad Sjevernom Irskom, pa je tako do danas prodato već 8.000 ulaznica.
U prodaji će se sutra naći još 2.000 ulaznica, tako da se već sada sa sigurnošću može reći da će tribine zeničkog stadiona biti ispunjene do posljednjeg mjesta.
Podsjetimo, meč BiH i Austrije počet će u 20:45 sati.
U prodaji će se sutra naći još 2.000 ulaznica, tako da se već sada sa sigurnošću može reći da će tribine zeničkog stadiona biti ispunjene do posljednjeg mjesta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da u ovim kvalifikacijama, a pošto ostaješ u B lizi za 2024 si u drugom ili trećem(ovisno o plasmanu). Najvažnije je ne biti treći, jer tada ispadaš u C, i za 2020 si u trećem a za 2024 si u trećem a možda čak i u četvrtom šeširu(ovisno o plasmanu).Sheyi je napisao/la:Pa to znači i ako ne osvojimo ovu grupu tj. budemo drugi ostajemo svakako u drugom šeširu?
Idealno je prvo mjesto, drugi šešir za 2020, a prvi ili drugi(ovisno o plasmanu) za 2024, pa i da tada ispadneš u B opet si u sadšnjoj poziciji(drugi ili treći) za 2028.
Imam i ja osjecaj da smo mi njih podcjenili.prisonbreak je napisao/la:Imam osjećaj da su nas pdocjenili Austrijanci.
nije bila ispred nas na rankingu, to sam mislio hahaha, a bilo mi u glavi jbt njihova grupa i tri pobjede protiv jedan razlike protiv Alzira, Koreje i Rusije... e jesam kloc hahaVucevich je napisao/la:nije bila, samo je dogurala do cetvrtfinalaMiske01 je napisao/la:
BiH je bila u prvom, zrijebano je 2013. kada smo mi bili ispred Belgije na rankingu koja nije bila u Brazilu.
BHF
Vole i oni slagatiMortemHz je napisao/la:Interesovanje za ovaj meč je poraslo nakon pobjede Zmajeva u Belfastu nad Sjevernom Irskom, pa je tako do danas prodato već 8.000 ulaznica.

Kako može biti prodato 8k ulaznica + sutra još 2k u prodaji, kada je u slobodnu prodaju pušteno oko 5,5k ulaznica

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa 4.5k za koje racunaju da su "prodate" i znaci slobodnom prodajom je prodano jos 3.5k, sutra ocekuju i preostale 2k da se prodaRaonffa je napisao/la:Vole i oni slagatiMortemHz je napisao/la:Interesovanje za ovaj meč je poraslo nakon pobjede Zmajeva u Belfastu nad Sjevernom Irskom, pa je tako do danas prodato već 8.000 ulaznica.
Kako može biti prodato 8k ulaznica + sutra još 2k u prodaji, kada je u slobodnu prodaju pušteno oko 5,5k ulaznica

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nisu prodate, podijeljene su, velika je to razlikaJavierBosnia je napisao/la:Pa 4.5k za koje racunaju da su "prodate" i znaci slobodnom prodajom je prodano jos 3.5k, sutra ocekuju i preostale 2k da se prodaRaonffa je napisao/la:Vole i oni slagatiMortemHz je napisao/la:Interesovanje za ovaj meč je poraslo nakon pobjede Zmajeva u Belfastu nad Sjevernom Irskom, pa je tako do danas prodato već 8.000 ulaznica.

nisu podjeljenje nego rezervisane i placene, sta ste vi mislili od 13 500 savez uzme sebi 8000 i podijeli a 5500 proda ?
Ove sto vi mislite da su podjeljenje to je placeno i rezervisano za fanatikose,krajisnike, bhlegion itd..savez maximalno podjeli 300 vipova i gratis ulaznica i to maximalno u jako bitnim mecevima
Ove sto vi mislite da su podjeljenje to je placeno i rezervisano za fanatikose,krajisnike, bhlegion itd..savez maximalno podjeli 300 vipova i gratis ulaznica i to maximalno u jako bitnim mecevima
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prije je narod čitavu noć kampirao ispred da se domognu karti, a sad ništa, čak ni preko dana nisam primjetio neku gužvu.
znači teoretski bi mogao doći do karte na dan utakmice, a da nije od tapkaroša, a to je do prije par godina bila naučna fantastika
znači teoretski bi mogao doći do karte na dan utakmice, a da nije od tapkaroša, a to je do prije par godina bila naučna fantastika

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
Zarathustra
pa sutra ima jos preko 2000 ulaznica sto u zenici sto u sarajevu..rope11 je napisao/la:prije je narod čitavu noć kampirao ispred da se domognu karti, a sad ništa, čak ni preko dana nisam primjetio neku gužvu.
tesko da ce se vise ikada ponoviti ona euforija prije brazila.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Je l' puni kapacitet bude na BP, tih 13,5 hiljada? Mislim je l' štampaju toliko karata, a tu računam i slobodnu prodaju i te navijačke grupe i te karte što podijele, znači sve?avenija je napisao/la:nisu podjeljenje nego rezervisane i placene, sta ste vi mislili od 13 500 savez uzme sebi 8000 i podijeli a 5500 proda ?
nisam znao da si albanacMoggi je napisao/la:marko mi je prezimenjak al nek pusi k. urac
hoces li gledati svoje veceras

Ćivić i Todorović s novim frizurama spremni za Austriju
Kakav naslov? Stasan naslov!
@Moggi bi da pravi incest sa Arnautovicem
Kakav naslov? Stasan naslov!

@Moggi bi da pravi incest sa Arnautovicem

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
11.000 se štampa po savezu.Raonffa je napisao/la:Je l' puni kapacitet bude na BP, tih 13,5 hiljada? Mislim je l' štampaju toliko karata, a tu računam i slobodnu prodaju i te navijačke grupe i te karte što podijele, znači sve?avenija je napisao/la:nisu podjeljenje nego rezervisane i placene, sta ste vi mislili od 13 500 savez uzme sebi 8000 i podijeli a 5500 proda ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Logicno da se nece prodati, zavalili cijenu, i to ne malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel se ko od povrijeđenih vraća ili je samo Todorović u konkurenciji?
Pobjeda protiv Irske, odlično, prvi put da imamo sreće ali za sutrašnju tekmu su potrebne promjene. Iako su mi dragi jer su igrali za Sarajevo, mislim da Sarić i Cimirot trebaju na klupu a na njihova mjesta Bešić i Krunić. Odbrana jest loša ali ne čudi kad fale 3/4 igrača iz zadnje linije. Da je bar tu Vranješ ili Kolašinac, bilo bi dosta bolje.
Kako mi preko lige nacija mozemo na evropsko? Znam da moramo biti prvi u ovoj grupi i onda igramo polufinale i finale sa pobjednicima iz grupa iz B šešira. To mi je jasno, ali šta ako sve reprezentacije iz A šešira preko kvalifikacija regularnih obezbjede evropsko, šta se onda prebacije na drugi šešir?
Pobjeda protiv Irske, odlično, prvi put da imamo sreće ali za sutrašnju tekmu su potrebne promjene. Iako su mi dragi jer su igrali za Sarajevo, mislim da Sarić i Cimirot trebaju na klupu a na njihova mjesta Bešić i Krunić. Odbrana jest loša ali ne čudi kad fale 3/4 igrača iz zadnje linije. Da je bar tu Vranješ ili Kolašinac, bilo bi dosta bolje.
Kako mi preko lige nacija mozemo na evropsko? Znam da moramo biti prvi u ovoj grupi i onda igramo polufinale i finale sa pobjednicima iz grupa iz B šešira. To mi je jasno, ali šta ako sve reprezentacije iz A šešira preko kvalifikacija regularnih obezbjede evropsko, šta se onda prebacije na drugi šešir?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
razumijem da se više nikad neće ponoviti ona euforija, ali ne mogu shvatiti da se ne može prodati tih 5,5k, pa i na čelikovu utakmicu se zna prodati više od toga.
ja ću sutra možda vidjeti ima li karata za jug/sjever, ako nema onda ništa, dobar je i tv sa rajom u kafiću.
doduše zapad je brate stvarno poskup za naše standarde, znači dok odem sa sestrom, dok odemo nešto popiti/pojesti prije ode stotka, a yebo ti to, nije da ja nemam te pare nego mi žao jer postoji 100 boljih načina da ih iskoristim.
a koja je razlika između mene i onog sa juga, gledamo istu utakmicu, a dođe ga duplo jeftinije.
kakvu tu novu frizuru može imati todorović?
ja ću sutra možda vidjeti ima li karata za jug/sjever, ako nema onda ništa, dobar je i tv sa rajom u kafiću.

doduše zapad je brate stvarno poskup za naše standarde, znači dok odem sa sestrom, dok odemo nešto popiti/pojesti prije ode stotka, a yebo ti to, nije da ja nemam te pare nego mi žao jer postoji 100 boljih načina da ih iskoristim.

a koja je razlika između mene i onog sa juga, gledamo istu utakmicu, a dođe ga duplo jeftinije.

kakvu tu novu frizuru može imati todorović?

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 10 sep 2018, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !