Meni nije jasno kako svi zaborave na Iggya,pa taj u zivotu nije odigrao odbranu bez udaranja rukama.NEZALAGANJE je napisao/la:A sta rade Zaza i Green majke ti??Njih dvojica sama su dovoljna da nadoknade sve...Epidaurus je napisao/la:Neki od nas vole gledati kosarku a ne hrvanje ili rukomet. Jbg, Cavsi su shvatili da u kosarci ne mogu parirat Warriorsima pa se okrecu alternativnim sportovima
NBA Finals 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Finals 2017
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ala sudije pretjeruju, ovo je cirkus
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se.Mozda i neko da se namjerno,ups slucajno povrijedi....Epidaurus je napisao/la:Ja bi i Barnesa uveo, ocito je da ovi preferiraju hrvanje veceras pa kad je bal nek je maskembal.NEZALAGANJE je napisao/la:A sta rade Zaza i Green majke ti??Njih dvojica sama su dovoljna da nadoknade sve...Epidaurus je napisao/la:Neki od nas vole gledati kosarku a ne hrvanje ili rukomet. Jbg, Cavsi su shvatili da u kosarci ne mogu parirat Warriorsima pa se okrecu alternativnim sportovima
- Nerminovic
- Kontakt:
jel moguce da zaza nije dobio flagrant
bem ti kosarsku i sudije

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Meni nije jasno kako svi zaborave na Iggya,pa taj u zivotu nije odigrao odbranu bez udaranja rukama.NEZALAGANJE je napisao/la:A sta rade Zaza i Green majke ti??Njih dvojica sama su dovoljna da nadoknade sve...Epidaurus je napisao/la:Neki od nas vole gledati kosarku a ne hrvanje ili rukomet. Jbg, Cavsi su shvatili da u kosarci ne mogu parirat Warriorsima pa se okrecu alternativnim sportovima
Redovno ga spominjem....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Na +20 role igraci ubijaju
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sudije se seru na savršenu partiju Cavaliersa.
Simultanka Derona.
CP3 ugasio stream, ne može da prati dalje.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja sudenja gluho i daleko bilo.Jos ce neko u zatvoru zaglaviti do kraja tekme.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Puce cojka u jaja i nista ko ga ****Nerminovic je napisao/la:jel moguce da zaza nije dobio flagrantbem ti kosarsku i sudije

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Utakmica karijere za igrace cavsa, ovo nece ponoviti ni za dva zivota
Sent from my iPhone using Tapatalk
- adriano_leite
- Kontakt:
Normalno da nije, jer sudije navijaju za Cavse, a Currya ubise. Morat ce Curry na operacije od silnih pančeva u tijelo i glavu.Nerminovic je napisao/la:jel moguce da zaza nije dobio flagrantbem ti kosarsku i sudije
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
King za završetak priče. Samo mirno u 4/4
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Jah, Cavsi pogodiše 20 trojki, a rekord držali Warriosi sa 18.Torres_9 je napisao/la:Utakmica karijere za igrace cavsa, ovo nece ponoviti ni za dva zivota
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
20 trojki u 3 četvrtine, nerealno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja vec 2 sezone ponavljam da su i sudije u tranziciji.Dosta kvaliteta se izgubilo,a i prave se lose odluke.Evo recimo za finale uopste na listi nema tako dobrih sudija kakvi su Bill Kennedy i Ron Garretson,ali zato sude Davis,Zarba,Malloy i Tony Brothers. 

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 10 jun 2017, 05:29, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
I nema faula za Irvinga na ulazu, jer oni navijaju za nas, a dvojica mu u tijelo idu hahaha.
Zanimljiv komentar, zaista komican, ali s obzirom da je rijec o finalu, vise je tuzan:
"The chippiness continues, as Zaza Pachulia appeared to take a swipe at Iman Shumpert below the belt during a scrum for a loose ball. After review, the play stood as called - no foul. A fan was ejected during the review."
Zanimljiv komentar, zaista komican, ali s obzirom da je rijec o finalu, vise je tuzan:
"The chippiness continues, as Zaza Pachulia appeared to take a swipe at Iman Shumpert below the belt during a scrum for a loose ball. After review, the play stood as called - no foul. A fan was ejected during the review."
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 10 jun 2017, 05:30, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko su ovi večeras, fakat ne pratim sudije nit me zanimaju? Ovo večeras je najgore odsuđena NBA utakmica ove decenije, brukaju se ljudi bez prestanka i ne planiraju stati izgleda.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja vec 2 sezone ponavljam da su i sudije u tranziciji.Dosta kvaliteta se izgubilo,a i prave se lose odluke.Evo recimk za finale uopste na listi nema tako donrih sudija kakve su Bill Kennedy i Ron Garretson,ali zato sude David,Zarba,Malloy i Tony Brothers.
Ljudi nemg 2min bez lebrona, kakva levatska ekipa bog te mazo
Koliko mogu razlike popusit dok je James na klupi ? Proslu tekmu su u 2 i nesto minute uspjeli upast u minus od 12 poena, hoce li veceras nadmasiti sami sebe 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.