Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
On i Pjanic jedini koji nesto pokusavaju! Sta hoces?virtuoz je napisao/la:Dzeko![]()
![]()
Nemojmo sad pretjerivatibodi123 je napisao/la:Mi smo bez Pjanica rang Albanije, Bugarske i slicnih ekipa, koliko god to neki ne priznavali, Visca i Medunjanin u Sarajevu ne bi igrali
Bolje onog debelog jazavca duljevica ne bi li izgubio koju kilu pa da makar da ima neke koristi od ovog mecaSabinho je napisao/la:Ubacuj Ordagica!!!
To su tekme gdje je trener prodat od strane igraca, pogledaj BiH kako je igrala u Francuskoj pod palicom velikog Papetapropuh je napisao/la:Imali smo igru narocito protiv ovog istog protivnika na istom mjesrltu gdje veceras igramo, o Izraelu tek treba opasne strucnjake dovesti da pojasne i oni bi se pogubili.bodi123 je napisao/la:Nije Safet cvjecka ni Ancelotti ali smo imali igru sunce ti ****, mi smo orali teren, stvarali svake 3 minute sanse, nadigravali se sa Argentinom, razbijali Mexico, Grcku, Obalu, Iran, i ostale, sa ovim debilom mi ne mozemo Kipru sanse napravit za 45, fuuuuuuuuuuuuuuuuj, kako mi je lik omrzo u ovom dvomecu, gadi mi seLakoste je napisao/la:![]()
![]()
Popustite s usranom ublehom od trenera.