FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 03 feb 2016, 22:24

molotovljev je napisao/la:Jedna u nizu nelogičnosti je, zašto bi i koji je smisao poslati ponudu od 400.000 eura za Duljevića, ako smo prethodno
odbili istu takvu ponudu od Empolija. Molim vas, odbićemo Empoli i Italiju, a kao prihvatićemo Željezničar. Gdje je tu logika ?

Zašto nisu ponudili 800.000, pa da svi kažemo vau svaka čast. Ne, jer da su ponudili tu cifru, to bi značilo da automatski tom
igraču cijena raste na evropskom tržištu. Duljević bi u tom slučaju vrijedio 3 miliona.
da zaboravimo da smo rivali, pojačavanje konkurenta i inače napredak igrača, što finansijski što sportski, izgledi za evropske mečeve, infrastruktura,itd.

:D :wave: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 feb 2016, 22:27

Pa ovi debili su se obratili Turkishu nakon sto su culi da ce sponzorisati FKS, u fazonu dajte i nama. Ono po komunizmu, ako dajes Sarajevu moras i nama, pa nije ASA grob te je*o.
Tako da ovo jeste njihov nivo, nasi su trebali hladno izignorisati al eto. Ovo ne vrijedi vise ni jednog posta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 feb 2016, 22:28

pasica je napisao/la:Pa ovi debili su se obratili Turkishu nakon sto su culi da ce sponzorisati FKS, u fazonu dajte i nama. Ono po komunizmu, ako dajes Sarajevu moras i nama, pa nije ASA grob te je*o.
Tako da ovo jeste njihov nivo, nasi su trebali hladno izignorisati al eto. Ovo ne vrijedi vise ni jednog posta.
Nisu trebali ignorisati..Treba podnijeti tuzbu, ugasiti **** seljacka..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 feb 2016, 22:29

Jos da hoce ova motivacija, koju mi navijaci trenutno imamo, preci na igrace ;)

Ma cigani su to nepismeni.. Zao mi sto uvrijedi cigane sto ih poredim sa strumfovima :(

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 feb 2016, 22:30

Kome bi se :urnebes: da njih ugase,neka smijurije s grbavice :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2016, 22:43

Kakva li je situacija sa ovim našim povrijeđenim?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 feb 2016, 22:48

hilmo je napisao/la:Kakva li je situacija sa ovim našim povrijeđenim?
Duljevic se povrijedio slicno nesto i na kraju je morao na operaciju!

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 03 feb 2016, 23:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Pesimizam nevidjeni...pomalo s operacijom leba ti
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 feb 2016, 23:05

Ulazi mi se u konverzaciju s ovima al ne bih da se uništavam pri komunikaciji s nižom vrstom
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 feb 2016, 23:07

Sad sa posla kad ono seljo platio struju pa se napalio hoce najboljeg igraca na balkanu
Samo Sarajevo

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 feb 2016, 23:12

MosaaRajvosa je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:

Pesimizam nevidjeni...pomalo s operacijom leba ti
Nisam nista slagao ni predvidjao,samo sam podsjetio na to!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2016, 23:14

Ma po meni ne bina stvar totalno, ljui ponudili, mi odbili... ne vjerujem da mogu ponudii onoliko koliko mi mislimo da možemo uzet za njega.

Okrenuti se samo nastavku priprema, ovakve stvari mogu negativno uticati i na samog Harisa ali i na ekipu.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 03 feb 2016, 23:29

Nikad nista ne komentarisem, al ovo moram.
Dovoljno je reci ko je njihov dojucerasnji predsjednik skupstine (asoc. Trenutna adresa: KPZ Sarajevo, )
Vjerovatno se i sa toga pokusava skrenuti paznja pa ovo je super ideja za to.
Samo sto bi sada mogli kamatari da im pokucaju na vrata, kurcite se s parama, haj' sad plati vodu, struju, sve s kamatama.. Plus bivsi igraci kad pocnu zvat, nema ih nigdje.
Odgovor nasih je ok...
IDEMO PONOVO!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 03 feb 2016, 23:40

Bespotrebno se diži tenzije oko ovoga. Do sada sam apsolutno podržavao rad uprave, ali im je ovaj potez veliki minus. Pokazali su da nisu još zreli, a i nas većina se upecala na foru. Ljudi dali smiješnu ponudu za našeg najboljeg igrača. Umjesto da se naši gospodski zahvale, bez obzira da li se radi o provokaciji ili ne, oni su se spustili na nizak nivo. Šta nas briga za njihovu vodu, struju, poreze i neplaćene račune, to nas ne bi trebalo da zanima, mi trebamo da gledamo sebe. Umjesto gospodske reakcije kakva priliči imenu i renomeu našeg kluba, naša uprava se spustila na kafanski nivo kao da smo neka kukuruz ekipa koja je tek sad ušla u premijer ligu! Totalno razočarenje.
Ako je ovo bila provokacije od strane plavih, onda je trebalo istom mjerom odgovoriti, ali tamo gdje će ih više zaboliti nego nas. Npr. sutra odmah ponuditi isti iznos ali za kupovinu oni 49% udjela propisanih njihovim statutuom, dali su na prodaju evo FK Sarajevo ulaže u želju! To je trebala biti reakcija uprave FK Sarajevo.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 03 feb 2016, 23:49

LegendKiller je napisao/la:Bespotrebno se diži tenzije oko ovoga. Do sada sam apsolutno podržavao rad uprave, ali im je ovaj potez veliki minus. Pokazali su da nisu još zreli, a i nas većina se upecala na foru. Ljudi dali smiješnu ponudu za našeg najboljeg igrača. Umjesto da se naši gospodski zahvale, bez obzira da li se radi o provokaciji ili ne, oni su se spustili na nizak nivo. Šta nas briga za njihovu vodu, struju, poreze i neplaćene račune, to nas ne bi trebalo da zanima, mi trebamo da gledamo sebe. Umjesto gospodske reakcije kakva priliči imenu i renomeu našeg kluba, naša uprava se spustila na kafanski nivo kao da smo neka kukuruz ekipa koja je tek sad ušla u premijer ligu! Totalno razočarenje.
Ako je ovo bila provokacije od strane plavih, onda je trebalo istom mjerom odgovoriti, ali tamo gdje će ih više zaboliti nego nas. Npr. sutra odmah ponuditi isti iznos ali za kupovinu oni 49% udjela propisanih njihovim statutuom, dali su na prodaju evo FK Sarajevo ulaže u želju! To je trebala biti reakcija uprave FK Sarajevo.
Ali pazi zamisli, da prihvate ponudu, za tih 49%? To ti je isto kao i Dodikovo igranje sa referendumom. Šta dan nakon?

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 feb 2016, 23:52

legendkiller,ma nije im trebalo nishta odgovarati,glupost samo takva,dino je samo treb'o zguzhvati to pismo namjere i feknuti ga u kantu,bespotrebno troshimo energiju na gluposti

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 03 feb 2016, 23:53

Rade Paprica 9 je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Bespotrebno se diži tenzije oko ovoga. Do sada sam apsolutno podržavao rad uprave, ali im je ovaj potez veliki minus. Pokazali su da nisu još zreli, a i nas većina se upecala na foru. Ljudi dali smiješnu ponudu za našeg najboljeg igrača. Umjesto da se naši gospodski zahvale, bez obzira da li se radi o provokaciji ili ne, oni su se spustili na nizak nivo. Šta nas briga za njihovu vodu, struju, poreze i neplaćene račune, to nas ne bi trebalo da zanima, mi trebamo da gledamo sebe. Umjesto gospodske reakcije kakva priliči imenu i renomeu našeg kluba, naša uprava se spustila na kafanski nivo kao da smo neka kukuruz ekipa koja je tek sad ušla u premijer ligu! Totalno razočarenje.
Ali pazi zamisli, da prihvate ponudu, za tih 49%? To ti je isto kao i Dodikovo igranje sa referendumom. Šta dan nakon?
Ponudis im 20 000km pa nek prihvate...
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 04 feb 2016, 00:26

Rinuka je napisao/la:
Ponudis im 20 000km pa nek prihvate...
Čovjek je u postu napisao cifru, 400 hiljada EUR-a. I zamisli prihvate i pozovu te na izvršenje?

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 feb 2016, 00:35

Šta ima raja, komedija neka a :D :kafa:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 01:29

Čovjek je u postu napisao cifru, 400 hiljada EUR-a. I zamisli prihvate i pozovu te na izvršenje?
Pa ne mozes jbg tako ponizavati Dulju, jer bi ispalo da on vrijedi samo ko 49% selje :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek, skoJaa i 16 gostiju.