Javio mi jaran na tekmi je 2-0 kaze igraju sve mladji ne zna nikogMosaLjoze1921 je napisao/la:Gdje pratis ?pile87 je napisao/la:Vodimo 1-0

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Javio mi jaran na tekmi je 2-0 kaze igraju sve mladji ne zna nikogMosaLjoze1921 je napisao/la:Gdje pratis ?pile87 je napisao/la:Vodimo 1-0
Ko su strijelci ?pile87 je napisao/la:Javio mi jaran na tekmi je 2-0 kaze igraju sve mladji ne zna nikogMosaLjoze1921 je napisao/la:Gdje pratis ?pile87 je napisao/la:Vodimo 1-0
Ne vidim razlog da mijenjaju termine ako ovo misle (a moraju jer je tako) jer je 7 dana (da nisu mijenjali termin, bilo bi 7) sasvim normalan razmak između dvije utakmice, da oni igraju revanš kući, onda bi logičnije bilo pomjeranje (a i moralo bi tako ići jer UEFA ima pravilo po kojem moraju proći bar 24 sata između igranja dvije međunarodne utakmice na istom stadionu) i tada bi ta tvoja izjava imala smisla, ovako baš i nemozda uefa misli da sarajevo igra kuci prvu pa su napravili utorak cetvrtak
terabajt je napisao/la:Jel ima povod neki ove utakmice kao godišnjica nečega ili ..
Da igraju novi igraci,da igraju oni sto nisu igrali ove dvije euro utakmice i da igraju ovi mladi koji suprikljuceni. Treba za jednu grupu igraca praviti tajming priprema prema terminu pocetka nase lige. POsebno zbog cinjenice da je moguce proci i drugo predkolo.U tom slucaju ulazimo u dva takmicenja za koja je potrebno puno igraca.terabajt je napisao/la:Jel ima povod neki ove utakmice kao godišnjica nečega ili ..
Bravoo, evo bananadenole je napisao/la:Poenta je da fifa ocigledno zeli da nas izbaci iz ovog takmicenja kao sto i svake godine cine. Prvo protiv Maribora znamo sta se desilo. Beslijin ofsajd, crveni kartoni... a prosle godine nam na kosevu dajugol u kljucnom trenutku kada smo mi trebali gol za prolaz. A kasnije se ispostavi da je taj gol bio iz ofsajdaemirati je napisao/la:ma kako god da odigramo nije dobro. dolazimo u petak i ostaju tri dana do pocetka utakmice. pa ovo nema nigdje. samo ne kontam razlog zbog cega i sta je poenta ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. Amar sredioexbabilon je napisao/la:Ma ljudi iz najbolje namjere ovo promijenili termin. Skontali da je Zeljo navikao igrat u terminu kad igraju svi ostali sampioni drzava pa nam izasli u susret, a vi odmah napadate. Hvala UEFA!
razlog sto mi igramo kuci dva dana prije je taj jer i sarajevo igra iste sedmice na istom stadionu kao i mi a predispozicije takmicenja kazu da mora biti razmak od 48 sati ako se odigravaju dvije utakmice uefe na istom stadionuanonimni je napisao/la:Valjda misliš da UEFA misli da maleni igraju revanš kući, što bi pomjerali termin utakmice ako ima 5 dana između?terabajt je napisao/la:Nekako ovo pravo čudno, trebali bi nasi traziti razlog pomjeranja termina mozda uefa misli da sarajevo igra kuci prvu pa su napravili utorak cetvrtaklisander je napisao/la:sve se nema a avionom se ide, a ovo je nidje veze sto se revansa tice imalo bi logike da makedonci pomjeraju termin zbog stadiona al mi ne moramo..
igramo mi i sarajevo istu sedmicu uzvratneterabajt je napisao/la:Ne igra istu sedmicu.
O cemu ti, Sarajevo igra u Norveskoj te sedmice.super je napisao/la:razlog sto mi igramo kuci dva dana prije je taj jer i sarajevo igra iste sedmice na istom stadionu kao i mi a predispozicije takmicenja kazu da mora biti razmak od 48 sati ako se odigravaju dvije utakmice uefe na istom stadionuanonimni je napisao/la:Valjda misliš da UEFA misli da maleni igraju revanš kući, što bi pomjerali termin utakmice ako ima 5 dana između?terabajt je napisao/la: Nekako ovo pravo čudno, trebali bi nasi traziti razlog pomjeranja termina mozda uefa misli da sarajevo igra kuci prvu pa su napravili utorak cetvrtak.
sarajevo igra prvu kuci ili na strani jesam li sta pomjesao,ako igra na strani onda im je uzvratna kao i nama kuci one sedmice,ako je suprotno onda je do mene jer ne pratim desavanja u manjem sarajevskom klubu pa stoga se izvinjavamemirati je napisao/la:oni igraju sad a mi igramo za 7 dana odnosno za 14 nikakve logike to nema.