Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
BiH cijela iz dva dijela
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Unofficialpage je napisao/la:Imal ko iz Dubrovnika? Treba mi par informacija.
Emir Spahić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: $: RE: Re: Chat
Yanet GarciaCaptain4 je napisao/la:Name?miki_92 je napisao/la:![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
High je napisao/la:
Uradit ćemo antologiju tvojih nickova.Hazmirami je napisao/la:High je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Griješiš, nisam ja Matičar, ja sam malo blaža verzija.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ti si Političar.Hazmirami je napisao/la:Griješiš, nisam ja Matičar, ja sam malo blaža verzija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Gdje to Amar, pozeljela sam ga zezati. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Deveta bojna HOS-a koja nosi ime dva pojma koja odvojeno svi volimo - Rafaelo i (Zvonu) Bobana - no zajedno čine ime ustaškog koljača i zločinca Rafaela Bobana prošetala se danas Kninom povodom Dana pobjede. Sunce je upeklo, košulje su crne, normalnom čovjeku prokuhao bi mozak, no šetači su srećom uskraćeni za taj njima nebitan organ. Šetnja je s druge strane zbunila čitavu Hrvatsku. Naime, nitko ne uspijeva u povijesnim knjigama pronaći ni jednu pobjedu ustaša, pa su svi zbunjeni što ustaše uopće imaju tražiti na Danu pobjede.
- Nije mi jasno što te **** ustaške uopće rade ovdje... Pa ustaše su znale pobijediti samo nenaoružan narod, žene i djecu, a pred naoružanim partizanima su uglavnom briljirali kukavički bježeći. Uistinu ne razumijem što saveznici stranih okupatora i četnika imaju s idejom nekakve hrvatske pobjede - upitala se jedna stanovnica Knina dok je gledala mentalno ograničene ljude kako joj se šeću gradom.
Doznajemo i da je ured predsjednice osudio ovaj ustaški bal vampira s napomenom da "proslava Oluje nije ni vrijeme ni mjesto za takvo što", a što se može protumačiti da onda očito postoje vremena i mjesta za takvo što, samo što eto proslava Oluje baš nije to.
Svi sjedoše, samo u Kninu ustaše 
Jel prati ko stranicu Republika Srpska Krajina na FB?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zar Knin nije srpski grad?Neutral je napisao/la:Svi sjedoše, samo u Kninu ustaše
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Šta imaš pratiti? Ne trebaš ničemu što forsira entitet kao državu pratiti. BiH je radi takvih i dalje u srednjem vijeku, a najsmiješnije je što su u javnosti svi posvađani pred izbore, a nakon izbora janjetina se okreće po okolnim selendrama i motelima, hotelima i sličnim stvarima. Neka je sjeo novi Audi od 200.000KM, narodu je dobro čim naroda nema na ulici.
Kakvi smo, nismo ni bolje zaslužili, prvaci u kukanju na internetu, klix dominira, podforum politika. Bolji romani se tamo pišu nego neki New York bestseller.
Poseban draž svemu je tema Pedja Kojovic, jače od leksiliuma.
Kakvi smo, nismo ni bolje zaslužili, prvaci u kukanju na internetu, klix dominira, podforum politika. Bolji romani se tamo pišu nego neki New York bestseller.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 05 avg 2016, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bosanski, Bošnjački.Bosniacum Lilium je napisao/la:Zar Knin nije srpski grad?Neutral je napisao/la:Svi sjedoše, samo u Kninu ustaše
Vratite nam sve sandžake!
Neutral je napisao/la:Šta imaš pratiti? Ne trebaš ničemu što forsira entitet kao državu pratiti. BiH je radi takvih i dalje u srednjem vijeku, a najsmiješnije je što su u javnosti svi posvađani pred izbore, a nakon izbora janjetina se okreće po okolnim selendrama i motelima, hotelima i sličnim stvarima. Neka je sjeo novi Audi od 200.000KM, narodu je dobro čim naroda nema na ulici.
Vidiš da si našo stranicu ne bi tako prič´o, stranica je mrtva sprdnja. Neki Kroatljani je drže. Ne forsira RSK nego se predstavlja ko Vlada i zajebava.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.