FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nekazem da niste bili bolji ali ali ovo je stvarno presmjesno ponisten gol Travnika, da podsjetim i prosle godine je Travniku ponisten gol na kosevu a rezultat na kraju 2-1 za Sarajevo.
Pitari nemojte se previse uzdizat u visinu,jer k'o visoko leti nisko pada.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
a ko se to uzdize?Keenan.- je napisao/la:Pitari nemojte se previse uzdizat u visinu,jer k'o visoko leti nisko pada.

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
samo da te ispravim, sudija je na toj utakmici Arsenala produzio 5 minuta, sjecam se ko da je juce biloGunnerS je napisao/la:Pa to govorim, znači nije to samo kod nas i nije to samo Sarajevuekii je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Evo ti jošjedan primjer ove godine Sunferland - Arsenal, sudija produžio 4 minute a Bent dao u 6 minuti gol... Wenger dobio kaznu od FA što je se bunio i rekao da ih je sudija pokrao![]()
Pa to je do sudije jer ako produzi 4 min.ne mora znaciti da je 4 min istakao aktivne igre iako na semaforu stoji da je 96 min.Primjer vam je Spanija -Bosna sudija produzio 6 min.,a gol smo primili u 98 min.,produzio je vise od 2min,jer su nasi igraci vrsili opstrukciju i valjali se po terenu sto je sudija štopao i za 2 min.produzio.Nego se to dešava i u najačim ligama na svijetu.

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Ovaj komentar se odnosi na one koji pisu postove tipa:"Ubit cemo vas,razvalit cemo strumfove,vidjet cete vi kako se navija",a nisu 2x na utakmicu otisli(vjeruj mi takvih ima mnogo na ovoj temi).johnnyHZ je napisao/la:a ko se to uzdize?Keenan.- je napisao/la:Pitari nemojte se previse uzdizat u visinu,jer k'o visoko leti nisko pada.![]()
procitaj postove svojih pa napisi sta pametno
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
@mačor,
moguće, al uglavnom gol je pao u 96'
I Wenger je zaradio zabranu vođenja utakmice jedne i kaznu ( mislim od 6.000 funti )
Eh, kad bi kod nas se tako radilo ( ne ovolike kazne jer je standard 100x manji al bilo kakve ) nebi se ovoliko pričalo a i bilo bi sigurno bolje, al...ima još decenija da se kod nas tako pođe radit

Eh, kad bi kod nas se tako radilo ( ne ovolike kazne jer je standard 100x manji al bilo kakve ) nebi se ovoliko pričalo a i bilo bi sigurno bolje, al...ima još decenija da se kod nas tako pođe radit

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
jel neko upucen gdje ce hz biti, jel na istoku i onom cosku na sjevrnoj trbini, idem da fino odgledam tekmu ne zelim da me iko pogodi bakljom ili slicno.. ?
Pa Biće na obje strane.ako si ikad išao na utakmicu znaš da tako bude za derbi. I valjda bi ti trebao da Budeš na jugu,ako si navijač,tamo te sigurno neće pogoditi baklja.nime_tm87 je napisao/la:jel neko upucen gdje ce hz biti, jel na istoku i onom cosku na sjevrnoj trbini, idem da fino odgledam tekmu ne zelim da me iko pogodi bakljom ili slicno.. ?
a bice ti standardno pola istoka i onaj cosak na sjeveru.meni je bezveze sto ih sve vise i vise guraju .ja bi im dao iskreno cijeli istok da se razrahate ljudi ,imam osjecaj da ce se pogusiti u onom cosku.nime_tm87 je napisao/la:jel neko upucen gdje ce hz biti, jel na istoku i onom cosku na sjevrnoj trbini, idem da fino odgledam tekmu ne zelim da me iko pogodi bakljom ili slicno.. ?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ma sta se imate sa timijevcima peglati ba.... u nedelju ce se sve vidjeti ko je bolji i to je zavrsena prica... nego raja ajmo mi o zeljama i pojacanjima...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Grijesis opet ce biti ista polemika,kriv sudija,kriv ovaj ili onaj a nikad krivi MI,Rule_hz je napisao/la:ma sta se imate sa timijevcima peglati ba.... u nedelju ce se sve vidjeti ko je bolji i to je zavrsena prica... nego raja ajmo mi o zeljama i pojacanjima...
dakle mislim da ce ko izgubi sigurno naci krivca u nekome samo nedaj boze da je do nas,
pa dokle vise
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Imali ko link sa utakmice Sarajevo-Travnik! 

ovaj put hocu u miru pogledati tekmu da vidim tu njihovu moĆ i snagu.r_emir je napisao/la:Pa Biće na obje strane.ako si ikad išao na utakmicu znaš da tako bude za derbi. I valjda bi ti trebao da Budeš na jugu,ako si navijač,tamo te sigurno neće pogoditi baklja.nime_tm87 je napisao/la:jel neko upucen gdje ce hz biti, jel na istoku i onom cosku na sjevrnoj trbini, idem da fino odgledam tekmu ne zelim da me iko pogodi bakljom ili slicno.. ?

Hvala
Ovo je rebalo bit 5:0 a ne 1:0 al et, hvala Bogu i na tom jednom golu 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Ovo je rebalo bit 5:0 a ne 1:0 al et, hvala Bogu i na tom jednom golu
Ja se nadam da ce u derbiju proraditi negdje mora,a realno nisu nista specijalno ja sam veliki optimista ko nikad do sada ako hi sad ne oderemo ne znam kad cemo!
Nemogu da vjerujem koliko je ovaj Travnik pokraden u ovoj utakmiciSilkoni je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/a/u/0/7yzNMC71CYE

>Vamos Sevilla<
- Megamon
- Kontakt:
Nije ovo nista kako cemo vas pokrasti na grbavici,ako bude 0-0 do 90 onda slijedi gol iz ofsajda ili ne postojeci penal.maestro< je napisao/la:Nemogu da vjerujem koliko je ovaj Travnik pokraden u ovoj utakmiciSilkoni je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/a/u/0/7yzNMC71CYE
Imas stranicu UEFE uputi im pismo zalbe

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
maestro< je napisao/la:Nemogu da vjerujem koliko je ovaj Travnik pokraden u ovoj utakmiciSilkoni je napisao/la:http://www.youtube.com/user/fksinfo#p/a/u/0/7yzNMC71CYE
Mozes li vjerovati koliko ste vi Veleza pokrali u Mostaru da ce se tesko oporaviti do kraja prvenstva.Onaj penal sto Vam je svirao u Vrapcicima je za Haga, inace samo ste po dosudenim penalima u vrhu tabele.

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bordobijeli, ErosViverosViv, nedimmmm1337 i 48 gostiju.